Pestisori de... zapada! (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Yasmine!

Salisa felicitari pentru permis!

Eu sunt acasa... mai stau un pic bb-ii in burta... Cred si eu, la ce vreme urata este... cred ca e un frig afara.. brrrr

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani, sigrid26!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!sarbatoritei de azi , SIGRID26.
La multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare si pentru YASMINE !!!!!!!pentru totii pestisorii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Sigrid26!

La multi ani, Danyce, Liris, Dora!

Pestisorilor pe unde umblati? Haideti la apel.

Eu am fost aseara la dr. Bebeii au mai crescut un pic... Am 36 de sapt. si ar trebui sa mai stea cuminti pana luni-marti, cand merg sa-mi scoata firul de cerclaj... iar de atunci pot sa nasc oricand. Pana atunci sper sa stea cuminti, ca sa nu ajung de urgenta la spital.

Eliana (36 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sarut-mina frumos de urari, pup pestisorii de aur si le urez sa fie sanatosi si sa aiba parte de cei mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani sarbatoritelor danice,liris, dora ,hermelina!
Eliana scumpa aici sunt dar ce-i drept mai rarut ca nu mai apuc.ma bucur ca sunteti ok si asteptam numai vesti bune!
azi am fost tare dezamagita ca mi-a fost returnat un pachet trimis inainte de craciun in Italia pe motiv de adresa inexacta si deteriorare pachet.au constatat ca pachetul meu nu mai are 4.500 g ci doar 700 de grame ...de fapt el doar atat a avut 700 g si adresa era corecta .m-am umplut de nervi si am mai platit 50 ron pentru a-l ridica .o nebunie curata...bine macar ca am recuperat cadourile.
pupici si o seara buna!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

LA MULTI ANI!sarbatotitelor de ieri si de azi(scuze ptr.intarziere)

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI pentru DANYCE , LIRIS , DORA si HERMELINA ! Sa fiti sanatoase si iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Multumim mult Cristina, Mirela, Dana si Elyanne de felicitari.
Era necesar sa iau carnetul, aici e greu sa te misti cu copil mic si fara masina.
Desi toti zic ca e usor in State sa iei carnetul, mie mi s-a parut dificil, asta pina am ajuns la examen...intr-adevar examenul usor fara sa te duca in eroare...scurtut si la obiect.
Greu mi s-a parut la inceput cand faceam scoala...fiind primele mele ore de conducere, in Romania nu am avut carnet.
Ies mult prin parcuri cu Anastasia...ieseam si inainte, dar ajungeam frinta acasa...cat impingeam la carut...preferam sa iau carutul mai mare, la intoarcerea spre acasa Anastasia adormea si ii era tare bine in carutul mare...., acum e simplu..pun cupilul in masina...si plec pentru 2-3 ore fara probleme...,
Pe autostrazi ies doar cu sotul...care ma ghideaza unde sa ies si unde sa intru...,

Mirela ma intrebai de planul meu cu day-care-ul...inca nu m-am apucat sa fac nik...sa vedem de acu...
Ce mai face Robert? Cum ii merge la gradinita?

Elyanne ma bucur ca sunteti bine si tu si baietii, inca un pic si gata ii vei tine in brate.
Elena ce nazbitioare mai face?
Face anul asta 3 parca nu?! O vei da la gradinita?
Gata inchei acu cu La multi ani pentru fetele sarbatorite.
LA MULTI ANI!
multe realizari si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

LA MULTI ANI DANY !

Multa iubire pentru tine draga mea !
Da cred ca nu e greu. Eu deja te iubesc !

_
La Multi Ani si multe urari de numai bine si pentru celelalte sarbatorite ale noastre de azi !

Eliana adika bebeii pot sa vina oricand de azi inainte ? Wow... deci e clar inca doi pestisori mici si aurii in balta ! Asta inseamna ca totul e ok, ei sunt mari si sanatosi si gata sa vina printre noi ? Yes ? Yupiiii am reusit, am reusit, am reusit !!!
Cristina imi pare rau pentru treaba cu pachetul ! Ce face Mariuca ?
Felicitari lui mami Salisa soferita !

Eu nu prea am nica de zis. Ma pregatesc pentru un interviu( pentru un job) si imi e cam teama..
Va pup fetele !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput