Pestisori de... zapada! (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Si eu pe aici .Am avut o gripa ingrozitoare care m-a tint mai mult in pat .Din pacate nu am putut sa lipsesc de la seviciu si uite asa perioada de recuperare a fost mai mare .Va pup pe taote si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

am ajuns si noi acasa dupa o perioada tare agitata dar care pana la urma s-a concretizat cu vesti bune despre Mariuca.
Asadar am fost la control in Italia. Presiunea e ok dar va lua in continuare pana in iunie acelasi tratament.La vara speram sa scapam de medicamente.Trebuia sa avem la noi eurocardul si noi nu l-am scos inca.data viitoare vom sti ce avem de facut.Au fost foarte intelegatori drept pentru care ne-au tratat ca si pana acum .
A fost foarte obositor mai ales pentru Mariuca dar a rezistat eroic.Am reusit sa fac si cateva poze in putinul timp pe care l-am avut la dispozitie.
Vremea a fost tare urata...vant puternic, ploaie,lapovita. Important e ca nu am avut peripetii cu avionul.(la dus am avut parte de un ..care ramasese in pana de tigari)..altceva nu l-a interesat.Asta e..inca se mai fura in aeroport.
revin dupa ce voi citi ce ati mai scris.sper ca sunteti bine
pe curand!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4278365&IID=147750985" target="_blank">poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multi pupici Mariucai !Ma bucur sa aud vesti bune , Cristina ....o sa fie bine ! Simt asta , ca doar de aceea suntem pestisori "paranormali" ....

Pupici si numai bine !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

No ma prezint si eu la raport Mirela..! Se topeste zapada.. gata bye, bye..
Multi pupicei Mariucai... si multa sanatate si putere mamicei.
Dany da ce-i cu tine ? What´s up dude ? De la musafiri ti se trage ?
Eliana mult spor la stat in pat. Cum e casuta proaspat renovata ?
Miruta insanatosire grabnica..

Fetelelor va pup. Eu nu am vesti noi. Just working.. and I love it !
M-am scapat iar in magazine saptamana asta.. wow.. se pare ca incepe sa devina o problema..- cam asa arata portofelul meu !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Emily cu ceva intarzaiere - La multi si fericiti ani pentru Ilinca!

Pupici la Mariuca cea frumoasa si sanatoasa!

Elyanne ce fac baieteii? Cred ca sunt asteptati cu nerabdare. Pupici la micuta si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crig pupam Mariuca! Ma bucur ca aveti vesti bune.

Charlie nu stiu inca... n-am ajuns acasa... vineri. Abia astept.

Ioana multumesc mult. Pupici si de la noi. Bb-ii se zbenguie... toata ziua... cu pauze de somn... Dar e agitatie mare pe acolo... cred ca isi dau trezirea reciproc... Numar saptamanile incontinuare si sper sa fie cuminti si sa astepte cat mai mult.

Chiar... al meu sot si sora mea zic ca se nasc la sf. lui februarie... eu ma zis inceputul lui martie... Sunt curioasa care avem dreptate.

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crig v-am vazut si pozele... Din nou trebe sa zic... e o scumpa Mariuca
Chiar ca mohorata vremea...

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am vazut si eu pozele CRISTINA,la fel de dulce e Mariuca ca intotdeauna la voi toti si ma bucur ca e totul spre bine,sa va ajute Dumnezeu sa scapati de tot de medicamentatie!!!

ELIANA,abia astept sa nasti...sa-ti vad puisorii...vreau sa te intreb ceva...mai ti minte la un momendat pe la subiectul cu copilasii nostri de sept,inainte sa nastem,a pus cineva un site unde putea-i sa-ti calculezi cand faci fetia si cand baietel...stiu,nu radeti,dar eu chiar stiu ca mi-am calculat si nu mai stiu ce era...ma bate un gand,dar vreau sa iasa fetita...tu mai ti minte?...sau nu erai prin zona atunci?

DANY si hai la povesti ca tare scurta mai esti in anul asta...ce s-a intamplat cu tine?

CHARLIE,asa mei deci tu umblii la cumparaturi..si ce lucrezi de iti place asa de mult?..mai facut curioasa!!!

la toti pestisorii,sa auzim de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by crig72

am ajuns si noi acasa dupa o perioada tare agitata dar care pana la urma s-a concretizat cu vesti bune despre Mariuca.
Asadar am fost la control in Italia. Presiunea e ok dar va lua in continuare pana in iunie acelasi tratament.La vara speram sa scapam de medicamente.Trebuia sa avem la noi eurocardul si noi nu l-am scos inca.data viitoare vom sti ce avem de facut.Au fost foarte intelegatori drept pentru care ne-au tratat ca si pana acum .

CRIG... ma bucur sa citesc vesti bune...

PESTISORI... si sa nu ca nu am ami trecut pe aici...

Vesti noi bune... de ex nu stiam de ELYANNE... vad 2 caruciare albastre in semnatura... sa inteleg ca ai in burtica 2 baieti????? felicitari

Va pup pe toate si pe copilasi...
Sanatate si

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mirela uite aici

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=21

in josul paginii

si aici http://www.babyssex.3x.ro/

http://www.calmens.ro/alege-sexul-copilului.html

No, ti-am dat de citit, documenteza-te si la treaba mamicoo!!!

crig ma bucur pentru voi.Sanatate maxima in continuare!

Elyanne mai e nitel, esti o mamica eroina.greu ti-a mai fost...si eu abia astept sa vad micutii.Pupicei!

Mergi la inceput