gradinita buna in sector 2???
Am o prietena care are copilul la gradinita BELL si mi-a spus ca vrea sa plece pentru ca este nemultumita, se schimba prea des educatoarele si nu au curte deloc .Ai tu alte informatii despre ei???
Despre Mica Academie de Arte ce detalii poti sa-mi dai....
Iti multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Raspunsuri
alexandrueduard spune:
Gradinita BELL (zona Lizeanu, Mega Image)
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
sanziana72 spune:
Mica Academie de Arta pe langa parcul Gradina Icoanei.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
alexandrueduard spune:
Eu am , intradevar, alt fel de informatii, dar cred ca cel mai bine este sa te duci sa o vezi. Am copilul acolo de 4 luni si nu i s-a schimbat deloc educatoarea. Si nici alte fete noi nu am vazut, in ceea ce priveste personalul. Curtea nu e deloc mica, asta in cazul in care nu vrei sa faci cine stie ce curse de cai. Acum fara gluma: nu stiu ce ar fi avut de reprosat gradinitei, dar eu te sfatuiesc sa o vizitezi (au si camera web ca sa-ti poti urmari copilasul si sa vezi daca e ok). Mancarea e f buna si variata(ceea ce eu nu reusesc acasa).
Poti sa o cauti la adresa: www.gradinitabell.ro
O zi buna si sper sa gasesti ceea ce cauti.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
sanziana72 spune:
Oana, te rog nu iti mai edita mesajul initial pentru a raspunde, ci adauga altul pentru ca altfel nu se mai intelege nimic. Cine, la ce intrebare raspunde. Era sa nici nu imi dau seama ca ai raspuns si ai pus o noua intrebare.
Mica Academie de Arta este scumpa dar in banii astia intra multe activitati interesante (balet, pictura, engleza...). Cursurile se fac cu profesori specializati.
Atmosfera este familiala, calda, fiica mea s-a adaptat repede desi este foarte mica). Merge acolo din septembrie.
Este foarte curat, mancare sanatoasa (spre exemplu morcovi cruzi la gustare), numar mic de copii, asistenta medicala permanenta, sali mari, inclusiv sala de balet. Se pot face si cursuri de pian sau alte instrumente, pictura...
Au venit Mos Nicolae, clauni la gradinita... Le citesc sau le spun povesti la culcare. Sunt si copii a caror limba materna e alta decat romana (engleza, italiana), ceea ce eu zic ca e bine pt ca le da o deschidere si spre alte limbi.
Nu au curte in care sa ii scoata, dar sunt lipiti de parcul Ioanid.
Programul lung este pana la 17h30 (ceea ce mie imi cam pune probleme).
In iulie-august e inchisa.
Marina abia asteapta sa mearga la gradinita si cunoaste pe toate lumea (atat copii cat si personal). Daca ea e fericita si eu sunt.
Uite aici si parerile altora:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74444
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
oana2006 spune:
Multam pentru informatii. Cred ca o sa merg la Mica Academie sa o inscriu pe bubulina mea. Sper sa gasesc locuri. As vrea sa inceapa prin ianuarie sper sa am noroc.
Sarbatori fereicite alaturi de familie!
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by oana2006
Multam pentru informatii. Cred ca o sa merg la Mica Academie sa o inscriu pe bubulina mea. Sper sa gasesc locuri. As vrea sa inceapa prin ianuarie sper sa am noroc.
Sarbatori fereicite alaturi de familie!
oana preda
Oana, ce varsta are copilul tau ? Sa imi spui si mie daca vom fi colege de gradinita si poate chiar de grupa !?
Vineri a fost serbarea de Mos Craciun. A fost foarte frumos si emotionant pentru cei mici. Atat de emotionant incat cei de la grupa mica au plans mai toti. Dar pentru prima lor serbare a fost ok zic eu.
Sarbatori fericite!