Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
Teutz spune:
Multumesc, Laura13!
Si felicitari pentru ca te-ai lasat de fumat! Este, intr-adevar, o mare realizare!
Le urez nastere usoara tuturor gravidutelor care mai au putin pana la termen!!! Sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
Mamicilor le urez nopti linistite cu bebici cuminti!!!
Teutz
37s5z
Alexia Iarina
dandusa spune:
MARCELA,
sa va traiasca bb,sa creasca mare.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
m_monique spune:

Felicitari Amalia! 

felicitari avdanaarhire 

felicitari carliema 

felicitari marcela 

38 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
azi am fost la kidex. nu e mare lucru la acest targ. standuri f putine.
am luat pt. bebe un body si niste pantalonasi.
38 + cu 
Nunta noastra
Donia spune:
Laura, ce are bebe pe limba poate sa fie o ciuperca si in cazul asta glicerina boraxata nu e suficienta, iti trebuie un antimicotic, o suspensie prescrisa de medic.
Ciuperca asta nu doare, dar se poate intinde in toata gurita, pe obraji, pe gingii si chiar pe gat si din cauza asta bebe poate sa nu mai manance bine, iti spun si din experienta personala si profesionala. Eu cred ca ar fi bine sa ajungi si pe la medic, totusi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
m_monique spune:
fetelor eu m-am apucat sa fac prajituri pt. Craciun.
trebuie sa-mi ocup timpul, pana se hotareste bebe sa vina.
azi am facut prajitura preferata a lui tati. maine o pun in congelator, ca daca nu o mananca.
38 + cu 
Nunta noastra
fatima spune:
dandusa, acum ii dau numai san, numai in cazul in care comenteaza dupa ce termina de supt, ii voi da completare..azi n-a zis nimik mititica, a mancat si a adormit linistita..ma si mir ca se satura, ca de vreo 2 zile am niste sani flescaiti..cu tot ceaiul si galactogilul..nu stiu ce sa mai fac..in seara asta am baut 2 beri fara alcool..
..sa vedem..oare e posibil sa-mi dispara lapticul asa, peste noapte..degeaba? ca stresata nu mai sunt, de mancat mananc, ceaiuri beau, de dormit am dormit chiar bine de 2 nopti..
fetelor, doamne, ce scoruri la voi..atudor..1 milion vizita acasa???!!! maaammaaa..eu i-am dat 500 mii prima data, fara sa-mi ceara, apoi 300, apoi un pachet de cafea..si o luam si o ducem noi acasa..era asa de multumita, abia i-a primit..si ma suna la 3-4 zile sa ma intrebe ce face pitika...
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
dandusa spune:
BAMBO,
mersi,Pesti,zici...,hmmmm,cred ca este ok,eu sint Fecioara si Claudiu Capricorn...,ne intelegem noi cumva,sa nu fie Gemeni ca Antonia ta...,Gemeni este mama si ...,cam iese flacari...,zau...![]()
MONIQUE,
pai cum le congelezi?Ce prajituri faci ?Eu nu as rezista cu ele linga mine..,fara sa dau iama pe acolo sa vad ...sint bine,nu sint bine...
Acum am facut un kek super si am mincat jumatate,simt ca mi se face rau...,nici nu mai vreau sa-l vad...
,cred ca am exagerat.Si forma era si de cozonac...,adica muuult
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
doradora spune:
am impresia ca bebe Alexandra isi cam rade de mine: intai doarme bine, apoi urla ca din gua de sarpe, ca e ora mesei, ia cand o pun la san, doarme! nu reusesc sa o trezesc, si totul ramane pe mai incolo, cand are ea chef. voi ati patit asa ceva?
chris +
alexandra