Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Am treaba in fiecare zi, dar daca ne intalim dupa 17 pot. Ce preturi sunt pe la Taco? E in zona ta?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Pai io speram sa ne vedem, ca de cand tot incercam...Don Taco nu e in zona mea, e pe strada Dr. Felix 101, sectorul 1...preturile mi se par normale pentru un restaurant, baga un ochi pe pagina lor fiindca la meniu dau si preturi www.dontaco.ro . Mie mi-e ok oriunde vreti voi!
Oana
30+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
OK, arata bine, eu sunt de acord. Cine mai voteaza pentru Taco?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Hellooooooooo. Pai ce facem? Maine e intalneala sau nu?
Sau preferati in weekend?
Ultima strigare pentru maine. Va astept ;)
Ah, si vroiam sa va spun ce am observat eu cat am stat in Germania.
Parintii nu isi infofolesc deloc copiii, din contra. Pe la 13 grade nu le pun caciuli deloc, nici macar bebelusilor.
Apoi, am observat ca ei prefera carucioarele masive cu roti mari si toate au huse de ploaie. Ele isi plimba copiii si pe ploaie in centru fara nici o problema.
Personal sunt de acord cu ne-infofolitul si cu alte metode de intarire a rezistentei.
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Eu maine am sedinta la gradi, asa ca nu va incurc...
Si eu sunt adepta ne-infofolitului. Am scandalizat multe doamne in varsta cu damblaua mea
.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Shobo spune:
mai eu am zis ca maine sper ca ajungem la teatru... asta inseamna sa-l culce soacra pe Codrin, ceea ce nu prea-mi place dar cred ca n-avem incotro... ea una doua l-ar legana etc, ei ii e frica sa iasa din camera dupa ce a stins lumina si pus in pat etc... si parca vad ca o simte C nesigura si face tam tam, totusi sper sa nu!
dc o lasati pe vineri e posibil sa vin si eu, insa tot nu sunt sigura ca mama e ff ocupata zilele astea..
cat despre infofolit, cred ca va sperii, sper ca nu prea tare. eu abia de azi i-am pus caciula in cap lui C (erau 2-3 grC parca la ora 9 cand iese el afara cu bona) - noroc cu bona care m-a inteles desi are 55 ani ... insa i-a luat ceva in anul asta de cand o avem sa priceapa cum ca asa l-am obijnuit noi. a, si nici dres pe sub pantalon nu-i pun inca. pantalonul e din fash cu captusala si are ciorapi flaushati mai lungi, pana spre genunchi. Dar asa am facut de cand am venit ac din maternitate si deci asa l-am obijnuit... dc acum as fi inceput sa-l dezbrac fata de anul trecut probabil ca ar fi racit. conteaza sa o iei din primele luni pt calire.
dupa parerea mea nemtii sunt cei mai tari in treaba asta, eu ii felicit!
crinuta, chiar ca mi se pare ca ai slabit! bravos!
Erica, frumushica fata ai!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Buna seara!
La multi ani tuturor de Sf. Nicolae!
F. frumoase cadourile primite de puii vostri, am citit si reactiile.
La noi a fost asa: aseara ii spuneam sa faca nani mai repede ca vine Mosul dimineata si el nu mai putea de bucurie, radea si il striga pe moshul. Iar dimineata, dupa zambetul de rigoare, primul cuvant a fost: Moshu?? Apoi s-a dus la ghetute si a exclamat langa masa cu scule: Moamaaaaa!!! A fost f. incantat! Dupa ce a mancat de dimineata i-am dat si jum de Kinder Delice, eu sunt lesinata dupa astea si nu ma mir ca s-a lins si el pe botic!
Poze noi si de la mos
Pai ramane maine intalneala???
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Wow, am vazut si eu fata frumoasa care pupaceste ranjitul! Ce frumos ca v-ati intalnit. Crinuta, chiar ca ai slabit, arati f. bine!
Acum am aflat ca sotul a luat bilete la concertul lui Stefan Banica, dar nu stiu in ce zi este...sper sa nu fie pe 17 ca tare vreau sa vin la Simona...
In week-end nu vreau intalneala!!!vine preotul sa faca sfestanie la casa sambata la noi si duminica la cumnata mea si suntem invitati si acolo! Haideti maine sau vineri, pls!!!
Oana si
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Shobo, e super ca nu-l infofolesti, nici eu nu i-am pus caciula mult timp, dar daca sunt 10 grade ii pun. Mi-e si frica acum, mai ales cat am tras cu raceala. Dres ii pun unul subtire, iar daca mergem cu masina nu-i dau pantaloni vatuiti.
Suna bine Don Taco, vad ca preturile sunt acceptabile! Haideti, mergem??
Oana si
Poze cu Vladutz