Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu stiu ce are dropshot-ul meu ca se aude decalat sunetul fata de imagine...

Kris, ai fost la Stanciu? Cum se simte Bia?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Atentie, pericol de lacrimi!"
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22022&whichpage=1&SearchTerms=pericol%2Cde

W un subiect vechi...L-am gasit vautand pe aici pentru ca de ieri m-am hotarat sa nu ma mai enervez...Si Capraru zicea ca nu tr batut decat dc face grese;i de neirtat!

Aseara a fost o sarabanda a rautatlor..aruncat cu mouse in monitor ,sarit in tarc peste ilinca, mingiile de plastic aruncate cand in capul fetii cand in tv, mancarea scoasa din gura si storcita in maini ,pana strergeam masuta a luat servetele umede si le-a scos din cutie, suit pe masa de calcat ...si credeti-ma ca era o miscare continua..se uita la mine si le facea...Pur si simplu cedasem...si asta pt ca ieri a fost ceata aia deasa rau si nu am am zis sa nu o scot pe ilinca...mai facea el ..da aseara a atims max..

si am gasit asta...si mi-am propus sa fiu mereu zambitoare...si atat..cititi si voi..

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

'neatza!

Vreau si eu in Auchan,cine zicea ca vrea sa vina?Eu sunt relativ aproape de el,walking distance ca nu m-ar lua nici un taxi pana acolo.Si mai vreau sa-mi iau si o geaca...cred ca din Unirii sau de fapt din Mall Plaza.Merge careva cu mine?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lavinia, eu trebuie sa fac excursie pina acolo
daca ma hotarasc sa merg, trebuie sa fie intr-o zi libera.
totusi intilnirea cind a ramas???

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Bestutza, am citit ...

Liviana, iarta-ma am vazut intai PM, ti-am raspuns, apoi am citit ce-ai scris aici. Sper ca nu te-am bagat in ceatza cu raspunsul meu.

Crinuta, parca ti-am mai spus: e prea devreme sa te ingrijorezi pt Rayan. Si eu am auzit ca fetitzele ar vorbi mai timpuriu...

Hehe, si eu i-am tuns bretonul Ruxandrei azi dimineatza. Nu-mi place cum ii sta, dar daca nu vrea agrafe, ce sa-i fac!?
Ma gandeam sa-i iau din Auchan (am auzit ca au) o papusa cu par lung si diverse accesorii propii pt par. Poate se prinde care-i treaba cu aranjatul parului...

Am inceput sa strang bani pt darurile de Craciun ale mosului de la gradi. Voi merge in Auchan, insa abia saptamana viitoare pt ca n-am strans decat jumate. Si, pt doamnele ed. , desi eu nu eram de acord, n-am avut ce face -m-am supus optiunii majoritatii. Acum sa vedem ce le iau...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Nu stiu Patricia,vad ca nu mai zice nimeni nimic de intalnire,nici nu va inghesuiti prea tare,ce sa fac sa trag de voi?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pai eu m-am inghesuit, am zis ca am vrut si ieri, vreau si azi...dar nimeni nu a mai zis nika...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

'neatza si de la noi. Acum imi beau cafeaua.

Amaya, esti acasa?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Legat de Auchen, am citit la generale ca oferta e modesta in comparatie cu Carrefour sau Cora, poate din cauza ca s-au grabit sa deschida inainte de sarbatori.

Erica, da, ai dreptate. Il las sa vorbeasca cand vrea si nu ma mai gandesc la nimic, pentru ca de fapt, el este foarte normal, social, tonic, etc, deci nu am motive sa ma gandesc aiurea.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Intr-adevar, dar la capitolul "jucarii" sta bine Auchen-ul...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput