Dana Nalbaru-insarcinata?
Stiati ca Dana Nalbaru este insarcinata in luna a opta? Eu astazi am aflat! http://www.atac-online.ro/monden864/864.htm
Facea o pereche draguta cu Calin Goia de la Voltaj!
Voi ce parere aveti?
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Raspunsuri
lunna27 spune:
Hmmm,chiar nu stiam ca e insarcinata,acum am aflat Eu credeam ca e impreuna tot cu Calin Goia de la Voltaj,cine stie poate n/a mers relatia insa ma mira cum de s-a casatorit asa de repede cu altul....si asa de repede a facut si un copil...ciudat
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
lavinai spune:
da stiam!! cica are o sarcina cu probleme!! s-a despartit foarte subit de calin goia si la fel de neasteptat si rapid sa maritat cu actorul dragos bucur (sper ca am scris bine numele)
kriss79 spune:
Se stia de mult...s-a casatorit anul trecut cu Dragos Bucur, spre surprinderea tuturor..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
blueeyes2003 spune:
Stiam ca s-a despartit de mult de solistul de la Voltaj si s-a casatorit in secret cu Dragos Bucur, spre surprinderea tuturor,dar nu stiam de sarcina.
Sa fie sanatoasa!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Oana spune:
Stiam ca s-a casatorit si ca e insarcinata cu actorul Dragos Bucur si ca a avut probleme cu sarcina sper ca acum e bine mi se pare ca trebuie sa nasca prin ianuarie sau februarie. Dragos are o emisiune pe la Realitatea parca.
layla spune:
Naste in ianuarie, cat despre probleme in sarcina, nu prea cred ca se duce la sala:http://www.atac-online.ro/monden864/Gravida-in-luna-a-opta-Dana-Nalbaru-merge-zilnic-la-sala-.htm
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
mira_m spune:
Stiam, insa probabil a mediat mai putin spre deosebire de celelalte gravide celebre!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
kisstherain999 spune:
Am vazut-o la o emisiune si arata f bine, zicea ca a avut nici o problema cu sarcina si ca va naste prin cezariana pt ca ii este frica de nasterea naturala.
kiss
22+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
miag spune:
si eu am aflat de ceva vreme dintr-o revista...ma bucur pentru ea...mie chiar imi place tipa...
Sper sa aiba un bebe sanatos si frumos.
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!