Frica de avion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

La mine lucrurile au stat putin pe dos: prima oara cand am zburat cu avionul nu mi-a fost frica.....a fost un pic de exaltare in fata necunoscutului, curiozitate si chiar placere, era foarte frumoasa privelistea pe care o vedeam pe fereastra avionului. No problems.
Dar saptamana trecut am zburat pana in Finlanda si inapoi cu 4 avioane (dus-intors, cu escala) si am prins niste turbulente destul de nasoale.....colegul meu vorbea cu mine si faceam eforturi imense sa ma concentrez la ce spunea ca sa nu ma mai gandesc.....el era foarte calm desi era primul lui zbor. Si imi venea mereu sa il tin de mana. Si culmea, asta cred ca o sa vi se para ciudat: desi eram speriata, reactia mea a fost sa: rad!!!!!!! radeam ca proasta. mi-era si rusine. Oricum, imi doream foarte mult 2 lucruri si anume:
1. sa ma tina cineva de mana
2. sa simt pamantul sub picioare mai repede.
As mai zbura daca ar fi nevoie. Dar nu sunt fan deloc.
Insa, vorba aia: daca e sa mori, poti sa mori oricand si oricum.....asta nu inseamna ca trebuie sa "ti-o cauti" cu lumanarea.
Curaj!! Suntem femei puternice, nu?

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

fratele meu are frica de avion. Frica de avion adevarata. Ce am citit pana acum e teama de avion

Deci...
- nu doarme vreo 5-6 zile inainte de calatorie
- in respectivele 5-6 zile e fff nervos, tipa, urla, orice spui e un atac la adresa lui
- vomita inainte sa se urce in avion (sta mai mult prin toaleta, la aeroport)
- in ziua respectiva e alb tot, fumeaza continuu, ce mai.... e o tortura.

Si zboara doar pana in Anglia sau inapoi

Si cu fiecare zbor, e din ce in ce mai rau.

Sa vedem daca il egaleaza cineva.

ps: normal ca de ce ti-e frica nu scapi, a avut turbulente rele, caderi intr-un gol de aer (nu stiu exact ce inseamna), aterizari naspa, ce mai, ce e mai rau lui i se intampla;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

si eu ca Flafo: beau ceva cand urc.
Nici mie nu mi-a fost frica initial mai ales ca am zburat de mica dar la un moment dat am inceput sa ma tem. Nu foarte rau dar nici bine nu imi e.
Mai ales de cand difuzeaza NGC seria cu dezastre in aer... brr.

Si unde mai pui... mai am cateva zile si trebuie sa zbor

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput