LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ioana, felicitari draga mea sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara

madau si eu ma gandeam ca si tine ca se poate ingrasa fi-mea, de cand ii dau vit c papa foarte bine, insa a mea avea la un an 9800kg si ea e nascuta cu 3.900kg- deci foarte bine.Sugestia mea este sa nu ii mai dai paine, spuneai acum vro 2 zile ca ii place foarte mult, scoate-i painea si eventual redu cantitatea de fainoase intr-o zi( adica o zi biscu, o zi cereale)Fructele sunt un aport important de vitamine si minerale si nu sunt sursa se pufosenie

nokiuta, cu mama sigur ca nu ma voi certa, insa ma doare ca intodeauna asa a facut cand e suparata- nu mai vorbeste cu mine.Sper sa revina la sentimente mai bune.Nu am cum sa intru de la birou pe mess, e final de an si am o gramada de situatii de facut.
Imi place de tine cum stai la ora si intri pe dc...

feli, nu e razbunatoare, ceea ce mi-a spus nu era ca sa ma supere ci probabil ca a obosit.Cand o sa revina la sentimente mai bune stau de vorba cu ea si vad ce nu e in regula.A spus sa o duc la ea iar eu cu asta nu sunt de acord( am motivele mele)
Foarte dragut tatal tau, m-am amuzat copios.

alina, ai grija de tine sa treaca repede.Cu sfaturi nu mai intervin ca te-au ajutat fetele.

ela, tare fain arata uka! fetita frumoasa.

meems, insanatosire grabnica printesei.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, GANDACEL!
LA MULTI ANI, BOGDANEL NICOLAE!

Multa sanatate, noroc si fericire.Sa petrecti frumos

LA MULTI ANI, COPILASILOR Flavia Nicoleta, Nicholas Christian, Daniel Patrick Nicholas !
Sa cresteti mari si frumosi, sa vina mosul cu daruri multe

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Am lipsit cateva zile, am fost plecata din Bucuresti la tara la bunici. A murit bunicul meu-tatal mamei. Si sincer nu mai am avut chef si nici putere sa intru si pe forum. A fost foarte greu cu Bianca la tara, pur si simplu am inebunit! Cand era in casa vroia afara, batea cu palmele in usa sa iasa, cand era afara vroia numai pe jos sa fuga dupa pisic sau caine. M-am mai si certat cu Mihai ca nu a vrut sa ramana el cu fata acasa si sa plec numai eu la tara (ca cica el nu poate sa schimbe pampersul si ca nu o poate adormi...chestii dastea bebelusesti).
Am citit din urama-printre randuri...

Ioana , felicitari pentru bebe2! Sarcina usoara si nastere usoara

Roxana , i-mi pare rau ca a cazut mica Alexia,-am ca sa se faca bine

CristinaB , si au am auzit de la mamici "cu experienta" ca trebuie sa-l lasi sa puna mana pe calorifer (de ex), sa se friga ca data viitoare cica nu mai pune mana.Eu nu cred si incerc cat de mult pot sa evit accesul ei in locuri periculoase.

Uram si noiLa multi ani!, tuturor celor care poarta nume de Nicolae.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Cu dedicatie pt sarbatoriti!
http://www.topfun.ro/felicitari/pictures/sarbatori%20iarna/medium/fel441.jpg

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, felicitari cu bona si sa o “amortizati “ ( Noki, esti prin zona?) cat mai mult timp, cu succes!

Andutza,ma bucur ca ii este mai bine lui ginerica
Am facut publice albumele, explicatia Siminei m-a convins.
Si rachie se cam loveste pe ureche, ce-or avea frate cu urechile lor?

Alina sper ca maine te vei simti si mai bine si lantul de ghinioane s-a oprit aici!

Ioana!!! Cat ma bucur, sa fie intr-un ceas bun, vai, asa de mult ma bucur, parca as fi ramas eu gravi din nou! Sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara , asa cum ai avut cu Maria!

Lui Nicoleta ( Gandacica ) un special La multi ani!, sanatate si o sarcina usoara ( si o nastere si mai usoara!!)

Nicoletelor si derivatelor ( derivatilro) La multi ani , sa va aduca mos' Nicolae cadouri frumoase!

Catutza condoleante pentru bunicul tau.
Nu-l acuza pe Mihai, unui barbat ii este greu sa se descurce cu un copil si adevarul este ca Bianca este invatata cu tine.
Stiu, ti-a fost greu s-o iei acolo, dar mai bine sa fie cu mama ei.

Si o veste ( buna, oare? ) si de la noi; de astazi intr-o saptamina vine soacra-mea. + + ++ +

Alina, vad ca te codesti sa-mi dai un raspuns cu macaroanele alea si cu sticluta. Hai ca te las pina-ti revii cu piciorul. Sanatate multa!

Eu astazi am terminat bradul, am pus aranjamentele prin casa, am facut casa luna, am pus darurile de la mosu' sub brad asa ca cine a fost cuminte primeste, cine nu... adica eu nu primesc, nu mi-am pus nimic si in baza lui barbata-meu...( el imi zice mereu 'da nu ai draga bani pe mana, nu poti sa-ti cumperi ce-ti place?" )
Adevarul este ca eu imi doresc sanatate familiei si sa nasc un copil sanatos. Deocamdata alte doleante nu am ( dar nu se stie pina la sfarsitul anului...).

sa aveti o zi fumoasa si insorita si mosu' sa va aduca multe cadouri frumoase!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza, sper sa fie buna!
Asta noapte am avut o scurgere maronie, am toate simptomele ca mi-ar veni ciclu, ma duc la prima ora la un medic sa vad ce se intampla, ca nu-i normal. Sau a fost alarma falsa.

Sper ca aveti ghetutele pline cu bunataturi.
La Multi Ani celor care-si serbeaza ziua numelui azi, sa fiti sanatosi si feiricti alaturi de familiile voastre!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI NICOLETELOR, NICOLAILOR!!!

Daniel Patrick Nicholas
Bogdan Nicolae
Nicholas Christian
Flavia Nicoleta
Zoe Nicole

GANDACEL SI DORDIA

ps am inceput acesst mesaj la 7.20...si acum este 8.00, dar stiti cate ture am facut cu piticu'????? muuuulte....

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

IOANA, am citit numai pagina asta, adica 4 si te felicit ....sper sa fie bine, fugi la dr si-ti tin pumnii.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

CATUTZA, sincere condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! pentru cei care isi sarbatoresc astazi ziua numelui.

Catutza
, condoleante.

Anda si Ina, si Rianna se mai loveste peste urechi. Bine, ca acum are si infectie intr-una din ele, dar o facea si inainte. Cand am mentionat asta pediatrei mi-a spus ca e normal sa faca asa in perioada cand ii ies dintii pentru ca nervii dintilor se termina fix dupa urechi.

Ioana, tinem pumnii sa fie bine. Vino cu vesti pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ONOMASTICA DE SFANTUL NICOLAE!!!

BB_Alinus raspunsul pe care ti l-am dat e exemplul clar ca cereberelul meu s-a transformat deja in leguma, am uitat ca soacra ta nu e romanca, deci nu putea sa-ti trimita tuica Scuze!
Cum mai e glezna?

Catutza condoleante! Eu in locul tau nici nu stateam la discutii, lasam copilul acasa si plecam ca doar nu o mai alaptezi. Sunt sigura ca se descurca sotul tau.

Ina "el imi zice mereu 'da nu ai draga bani pe mana, nu poti sa-ti cumperi ce-ti place?" la fel e si la noi. De exemplu anul asta nu am fost cuminte

Mergi la inceput