LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 22
ela27oana spune:
dordia-multa intelepciune in gasirea unei solutii
ioana-sa de-a d-zeu sa fie bine samburelul
mai fetelor ce bine pt cele care aveti parinti sa stea cu copii,eu cred ac dupa parinti bunicii sunt ce-i mai buni sa ingrij de micuti
Ela si Oana-Daria
ioana_77 spune:
Lavi, dar e suuuuuper bine cu Nataliciul si laptele praf. Oau, cand am sa vad si io ca bobineaza 250 ml am sa zic ca-i aproape intarcata.
Dimineata ia cateva guri de formula si dupa aia ma trage de bluza si striga "titi titi". Cand vede sanul i se lumineaza fata si chiuie de bucurie. Na, cum sa mai intarci in conditiile astea?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
Madutza10 spune:
Fetele ,stiti cumva daca mai e magazinul Baby Star in Mall vitan ,ca in Plaza s-a desfiintat si vreau patut ca al lui Orlando pt. finutu' nostru care se naste peste o luna.Sau poate mai stiti vreun Baby Star pe undeva ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
dordia2000 spune:
Lavi e o situatie suuuper dar la norocul meu....nu stiu daca o sa am acelasi noroc sa gasesc asa repede si bine. Plus ca eu vreau bb2 la anu' asa ca...sa imi gasesc un job si apoi sa il las din nou...e mai complicat. D-aia m-ar aranja super actualul si pe la anu' cand o vrea Domnu' sa raman iar insarcinata va fi superok sa raman acasa chiar daca dupa se poate sa nu ma mai primeasca. Apoi ma voi canaliza pe gasirea unui job stabil.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Madutza este un Baby Star la Unirea et III
Ioana in dimineata asta a baut 250 ml pana la urma dar a durat 2 ore... 
Nu i-am dat sa suga. 
Dar noi de 1 luna ne straduim/chinuim.
miha2006 spune:
bag si eu repede un mesaj inainte sa se trezeasca bubulina... sper sa apuc sa si citesc ceva ca nici scutecul trecut nu l-am citit tot ...
ANDO am citit de Nichituta, imi pare tare rau de el, sa speram ca tot pomelnicul de madicamente il vor ajuta sa se faca bine repede, ii trimit o pupica virtuala. Eu n-am stiut ca Nic are 3 rinichi, am ramas surprinsa...bine ca e bine.
MEEMSULE sper ca e mai bine RIANNA, si voi numa' belele aveti,vorba fetelor mai comsulta si alt dr sa fii sigura ca bubele alea nu-s altceva... offf.
LEEA tu saraca de tine, singurica, nu stiu cum le mai poti duce pe toate, gandeste-te ca o sa treaca si vine MOSU si poate ti se schimba putin starea de spirit.Ma rog la Doamne sa-i dea sanatate la Tudor.
ROXI si eu am patit asa cu Iulia cand a cazut luna trecuta din pat, a dat cu nasu si gura de parchet, curs sange din buza, nasu vanat, am luat copilu' si am fugit la ORL de frica sa nu-si fii fisurat septu... si cand ma gandesc ca e doar inceputul cazaturilor imi vine sa fug in China..
CAMI ma bucur tare mult ca e bine Dariuca e singura veste buna pe care am citit-o.
TANIA sper sa-i treaca mofturile lui S, e posibil sa aiba un pui de rosu in gat, e manifestarea clasica, cel putin la iulia asa a fost...
INA, GANDACEL pupici la burtici si bebici, aveti grija de voi...
Sa va dau si eu o veste buna... Iulia merge singurica de cateva zile face toata camera pe picioare, isi cauta repere si merge tinta spre ele, noi suntem tot dupa ea de frica sa nu cada se se loveasca, ea e tare sensibila la lovituri, da cu mana in tocu' usii si plange de zici ca pica din avion. In rest e bine, ma bucur tare mult ca nu a luat raceala de la mine... sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau. Deseara mergem sa facem priorixul cu intarziere, sper sa nu aibe efecte adverse.
INTREBARE: in afara de termenul de garantie mai mare mai este vreo diferenta intre laptele UHT si cel pasteurizat?] ca io' is tare in deriva de care lapte sa-i dau Iuliei. Am zis ca terminam provizia de nan si trecem pe lapte de vaca.
MAMA ce mult am scris... trebuia sa recuperez![]()
Ma duc sa pup sarbatoritii
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Fetelor noi plecam putin pe afara, nu mai pot s-o tin in casa ca face ca toate cele...de dormit a dormit iar 30 min

, tre sa facem ceva ca simt ca ma lasa si pe mine nervii, si nu-i bine.
Aaa, sa nu uit, aseara mi-am sucita si incheietura manii stangi, mi s-au incalecat 2 vene si s-a facut o galma care ma doare de mor
, Miruna nu vre decat la mine in brate, nu stiu cum o scot la capat.
Poate o gura de aer curat imi va limpezi mintea..revin dupa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Lavi ,il stiu si p'ala dar nu au patuturi ,merci mult!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SF. ANDREI
tania-z spune:
mama Madau, chiar toate in capul tau azi? 
Poate o gura de aer va mai linisti spiritele.
Stefan mi-a dormit prima noapte intreaga de cand s-a nascut, de la ora 21:00 la 7:40 !!!
Bine, a mai dormit el legat, dar maxim pana le 5-6 dimineatza cand se trezea sa pape. Deci noaptea asta a fost o premiera. Numai eu, obsedata de fundul lui oparit ( facuse diaree de la atata lapte si o "frumusete" de eritem pe care nici nu suporta sa-l ating) m-am trezit tot la 2 ore sa-i miros fundul sa il schimb rapid daca face cumva kk. de unde...n-a avut nici o treaba. ce m-am bucurat!
Si de dimineatza a papat un mar+o banana+un biscuite facute pireu. Sa vedem la legume cum ne-o fi norocul ![]()
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dordia2000 spune:
Tania ma bucur ca isi revine puiutul tau.
Hai ca parca a iesit soarele si pe la noi prin grup si isi revin puiutii bolnaviori!!! Sanatate multa tuturor!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005