QUELLE

QUELLE | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Nu vroiam sa ajung la asta dar nu am incotro. Macar sa afle cat mai multa lume ce bataie de joc e la Quelle Romania.
Rasfoiesti cataloagele cu ofarte tentante, o multime de lucruri frumoase, de calitate si nu foarte scumpe. Te hotarasti la cateva si suni sa faci comanda. Nimeresti imediat la biroul lor de la Bucuresti pentru la la Satu Mare niciodata nu raspunde nimeni. Cei de la Bucuresti, o doamna amabila, iti iau frumos comanda si gata, de acum incepe asteaptarea. Si astepti.. si astepti, ei promit ca vine in 3 saptamani, cam la termen iti vine o mica parte din comanda, cea mai neinteresanta, te duci la posta, platesti 10 RON taxe postale+ valoarea pacgetului, iei pachetelul si astepti restul comenzii. Incepi sa dai telefoane sa afli in ce stadiu e, pe cand va sa vina... La Satu Mare, ca intotdeauna, nu raspunde nimeni sau suna ocupat, iti spune un robot acolo sa astepti sa nu inchizi si dupa cateva minute de asteptare te trezesti in legatura cu biroul de la Bucuresti unde iti raspunde doamna draguta care ti-a luat comanda. Nu poate sa-ti dea relatii despre comanda ta, numai cei de la Satu Mare, cica sa incerci din nou. Si incerci din nou si iar si iar si patesti acelasi lucru de fiecare data, intre timp faci convorbiri interurbane, lungi si multe si macar nu ai aflat nimic.
Problema e ca am comandat niste cadouri si bradut de Craciun. Am facut comanda foarte devreme ca sa nu intru in criza de timp. Ce fac eu acuma? Ma duc sa cumpar cadourile din magazine sau mai astept?? Pana cand mai astept?? Vine pana la Craciun sau ma trezesc cu 2-3 zile inainte ca inca nu am ce pune sub brad si in magazine jucariile mai interesante si mai accesibile s-au vandut primele.
Am facut comanda pe la mijlocul lui Octombrie, mai e putin si se fac 2 luni de atunci. Mi-am facut niste socoteli astfel incat sa merite sa dau taxa postala, am facut o comanda impreuna cu o prietena si am incurcat-o si pe ea. Nu vreau decat sa stiu daca si cand imi vine restul comenzii, vi se pare prea mult? Nu ma plang ca a intarziat, inca nu e tarziu, dar vreau sa stiu cat mai dureaza, sa pot lua o hotarare in legatura cu cadourile pentru copii.

Fetele mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dana, aici e subiectul despre quelle: Quelle - 4. poate fetele te pot ajuta mai mult.

Roxana

Mergi la inceput