Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanicea spune:
buna seara fetelor!
scuze ca dau buzna asa tam nesam...si dupa o foarte lunga lipsa de pe dc......dar va scriu cu o rugaminte: exista magazin pronovias in bucuresti? auzisem ca da...si pe site-ul lor nu gasesc nici o adresa sau nr d etel de bucuresti/ romania.
imi poate spune cineva unde e? auzisem anul trecut ca ar avea o reprezentanta pe cale avictoriei. e adevarat?
va multumesc mult pt ajutor!
spor la povesti despre mirese si nunti din 2006!
numai bine!
pupici
roxi
Alynutza spune:
'Neatza!
Vad ca iar e randul meu la cafea.
O zi buna!
P.S. Ralnied, sper ca nu te-ai suparat c-am zis ca esti "Gica contra".
kitzy spune:
'Neata si de la mine!
Alynutza, multam de cafelutza, e fffff buna!
Kateryna, felicitari, sa va traiasca! Si noi incercam sa facem un bebe, sa vedem cand o iesi
krelia spune:
Neatza fetelor!
Aly, mersic de cafeu - am gasit-o proaspata si aburinda!
saliu' Gio - o sa iau si eu mango, cat de curand
roxi - pronovias este in bucuresti, pe calea victoriei nr.26
pupiescuri, ma intorc la trebi!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza!
Vad ca iar e randul meu la cafea.
O zi buna!
P.S. Ralnied, sper ca nu te-ai suparat c-am zis ca esti "Gica contra".
si daca m-am suparat, cum faci ca sa imi treaca? :))
stai linistita, ca nu m-am suparat... ti-am zis, oricum asa e felul meu de a fi, in general, "Gica contra" :)) m-ai intuit f bine
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
si daca m-am suparat, cum faci ca sa imi treaca? :))
stai linistita, ca nu m-am suparat... ti-am zis, oricum asa e felul meu de a fi, in general, "Gica contra" :)) m-ai intuit f bine
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Pai nu stiu ce faceam, imi ceream scuze ca m-a luat gura pe dinainte... :)
Lasa ca stiu si eu cum e, asa s-a nimerit acum. Insa am jucat si eu rolul "Gica contra" in adolescenta cand toate colegele si prietenele mele erau moarte dupa Tom Cruise si eu nu intelegeam ce-i asa deosebit la el.
Kreliutz, cu placere.
Kitzy, cum iti merge la noul loc de munca?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
buna seara fetelor!
scuze ca dau buzna asa tam nesam...si dupa o foarte lunga lipsa de pe dc......dar va scriu cu o rugaminte: exista magazin pronovias in bucuresti? auzisem ca da...si pe site-ul lor nu gasesc nici o adresa sau nr d etel de bucuresti/ romania.
imi poate spune cineva unde e? auzisem anul trecut ca ar avea o reprezentanta pe cale avictoriei. e adevarat?
Exista magazin Pronovias in Bucuresti.
Este intr-adevar pe Calea Victoriei, intre Pizza Hut si magazinul Victoria, pe partea cu Pizza Hut.
Practic este pe un colt al unui bloc (coltul intre Calea Victoriei si o mica straduta perpendiculara pe ea).
Daca mergi dinspre Pizza Hut spre Magazinul Victoria este imposibil sa nu-l vezi.
Edit ca uitasem ceva important: salut si eu fetele ca n-am mai intrat de mult pe aici si nici nu stiu cand o sa mai ocazia.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
nici mie nu-mi place de TC ...asa ca nu esti singura ...il prefer pe banderas...in rolul din el mariachi
.....si..ma mai gandesc
quote:
Originally posted by Alynutza
...toate colegele si prietenele mele erau moarte dupa Tom Cruise si eu nu intelegeam ce-i asa deosebit la el.
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Alynutza, la noul loc de munca merge ff bine, chiar imi place ceea ce fac.
N-ai nevoie de un control?
Acuma incercam sa facem si un bebic, sa vedem daca o sa si iasa, tot la asta imi sta capul, cu toate ca n-ar trebui sa ma stresez asa tare.
Azi ma duc la farmacie sa-mi iau acid folic si o sa incep si o alimentatie mai sanatoasa ca nu strica deloc.
Alynutza spune:
Kitzy, spor la proiectul bb! Si nu te mai stresa, ca nu-i ok. De un control as avea nevoie, dar trebuie facut timp pentru asta, si la partea de timp stau cam prost.
Ca tot ziceai de farmacie, tocmai m-am intors eu de la farmacie si am avut surpriza sa constat ca au dublat pretul la o chestie pe care o foloseam eu... Asta dupa ce au trambitzat pe la toate televiziunile ca se ieftinesc medicamentele.