mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - nu-l las acasa ca am treaba maine! vine pachetul cu cadoul de craciun...si n-as vrea sa-l vada.
plus ca maine are repetitii pentru serbare....si cdaca le pierde, va fi mai greu sapt viitoare.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

ma gandeam eu ca nu degeaba vrei sa-l duci la gradi,am o idee mai buna sa-l aduci la mine.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANA pai scrisesem si eu ca am primit cadou de Mos Nicolae de la sotul un tuns si vopsit la un salon super frumos,si a iesit asa frumos...dar vad ca...nimeni nu a avzut...las ca imi fac eu poze si sa vedeti cum va sochez...hahaha

GABI si eu zic sa-l lasi acasa maine si asa e vineri!!!..a si pt PM

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Asa m-am mai linistit,am citit ca ti-ai petrecut ziua la coafor,dar am crezut ca ai pus so poze.
cand ne pui poze? hai socheazane!

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

fetelor...voi cu cine tineti?? cu mine sau cu lupul?
dana - ti-l trimit. acum il pun pachet pe tren. dar cred ca te vei razgandi repede la cat e de incapatanat si indaratnic.
pupici.
maine ma duc sa pun si restul de felicitari.
de sunculitze....nu mai zic nimik....

Mergi la inceput

Gaby trimitel-l nici-o problema,am rabdare multa,mai ales cu copii

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze. Am sa ma duc si eu saptamina viitoare sa ma tund, dar nu va pun poze, intrucit o sa ramin eu shocata
Gabitza daca nu are nimic si tu spui ca trebuie sa mearga la gradina, eu zic sa-l duci. Vezi ce taur sint, ca tine
Olga, Cami va invidiez, vreau si eu de Craciun cu voi

Mey, sa va povestesc faza cu Isabella. S-a trezit acum vreo 15 minute, am zis sa-i tai unghiutzele la miini, ca prea si le ascutzea de gurguiele mele. A inceput sa urle, dar plinsete cu lacrimi de nu se oprea. I-am bagat picioarele intre ale mele, ca sa nu mai dea din ele, la o mina ii taiam unghiile, cu cealalta a inceput sa ma loveasca peste cap sa-i dau pace. A vazut ca nu are succes, plingea si striga tataaaaaaaaaaa, tataaaaaaaaaaaaaa, doar o veni tatsu s-o salveze

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am inceput oraselul Maiei
sper sa termin pana la Craciun

Mirela,cand iau o pauza ma uit la foto si va citesc din urma.
pup fug ca apoi mi se lipeste scaunul de fund

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

danelutza - mersic.
pupici gagici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

pt toata gasca.

fetelor unde sunteti????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput