mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 26

cgaby spune:
dana - nu-l las acasa ca am treaba maine! vine pachetul cu cadoul de craciun...si n-as vrea sa-l vada.
plus ca maine are repetitii pentru serbare....si cdaca le pierde, va fi mai greu sapt viitoare.
pupici.

Dana_ch spune:
ma gandeam eu ca nu degeaba vrei sa-l duci la gradi,am o idee mai buna sa-l aduci la mine. Poze cu
Lucas
poze noi

CRISMIR spune:
DANA pai scrisesem si eu ca am primit cadou de Mos Nicolae de la sotul un tuns si vopsit la un salon super frumos,si a iesit asa frumos...dar vad ca...nimeni nu a avzut...las ca imi fac eu poze si sa vedeti cum va sochez
...hahaha
GABI si eu zic sa-l lasi acasa maine si asa e vineri!!!..a si pt PM
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Dana_ch spune:
Asa m-am mai linistit,am citit ca ti-ai petrecut ziua la coafor,dar am crezut ca ai pus so poze.
cand ne pui poze? hai socheazane! Poze cu
Lucas
poze noi

cgaby spune:
fetelor...voi cu cine tineti?? cu mine sau cu lupul?
dana - ti-l trimit. acum il pun pachet pe tren. dar cred ca te vei razgandi repede la cat e de incapatanat si indaratnic.
pupici.
maine ma duc sa pun si restul de felicitari.
de sunculitze....nu mai zic nimik....

Dana_ch spune:
Gaby trimitel-l nici-o problema,am rabdare multa,mai ales cu copii Poze cu
Lucas
poze noi

Danelutza spune:
Mirela sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze. Am sa ma duc si eu saptamina viitoare sa ma tund, dar nu va pun poze, intrucit o sa ramin eu shocata
Gabitza daca nu are nimic si tu spui ca trebuie sa mearga la gradina, eu zic sa-l duci. Vezi ce taur sint, ca tine
Olga, Cami va invidiez, vreau si eu de Craciun cu voi
Mey, sa va povestesc faza cu Isabella. S-a trezit acum vreo 15 minute, am zis sa-i tai unghiutzele la miini, ca prea si le ascutzea de gurguiele mele. A inceput sa urle, dar plinsete cu lacrimi de nu se oprea. I-am bagat picioarele intre ale mele, ca sa nu mai dea din ele, la o mina ii taiam unghiile, cu cealalta a inceput sa ma loveasca peste cap sa-i dau pace. A vazut ca nu are succes, plingea si striga tataaaaaaaaaaa, tataaaaaaaaaaaaaa, doar o veni tatsu s-o salveze

ange spune:
am inceput oraselul Maiei
sper sa termin pana la Craciun
Mirela,cand iau o pauza ma uit la foto si va citesc din urma.
pup fug ca apoi mi se lipeste scaunul de fund
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert