** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 30
pauly spune:
vali5 poate ne auzim maine.
Ibelciug nu sunt din Bucuresti deci nu prea pot sa-ti fiu de folos.![]()
12+
poze
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Am ajuns si eu la birou abia de vreo ora 
BUN VENIT noilor mamici.
Caruciorul Inglesina e intr-adevar scump,noi l-am primit de la cineva din Italia(nu pe net) si a costat destul,dar in Romania l-am vazut si mai scump(era in jur de 20 mil lei
)
Jollies ,pe mine ma deranjeaza nasul,nu respiratia din plamani,adica m-i se usuca si produc mucozitati,plus deviatia mea de sept.bebele apasa pe plamani dar mult mai tarziu cand nu mai are loc si cred ca plamanii sunt responsabili pentru respiratia grea si oboseala la vorbit ![]()

Despre creme,parerea mea ca pot sa te dai cu oricare,ajuta numai la nivelul stratului supeiror al pielii adica da o senzatie de catifelare,insa daca ,"calitatea" pielii e de asa natura faci vergeturi oricum,din pacate...
.Ideea ar fi sa ne ingrasam cat mai putin(acum cu sanii nu avem incotro
) si sa bem multa apa.
Si apropos de sani stiu ca sotii i-ar vrea asa,dar ...se retrag.E bine de purtat sutien chiar si noaptea,sau bustiera ca sa le sustina greutatea ,sa nu se lase.
Cu trusoul nu mai comnetez ca mie tot bataie de joc m-i se pare,mai buni erau banii faceai ce vrei ca si asa parca vad ce contine...Spunea cineva de gest,tot mai bun era gestul cu banii.parerea mea.
Primele miscari eu le-as descrie mai mult ca un fluturas asa fugitiv
,mai degraba decat bolboroseli.Fluturasul va apoi si mai tare si aripi si devine un soricel mic umblaret
.Acum din cand in cand mai simt cate un fluturas,dar astept fluturasii mai convingatori ca sa-i numesc primele miscari.
Aaaaa iar faza cu miscatul pe staga,dreapta=fata,baiat nu cred!
Va pup
,fug la gogosar acasa ![]()
Cred ca mergem si noi la expo,dar mai am o promisiune maine,nu stiu ce eveniment pentru copii e la un Mall,cica e reclama pe Minimax.
poze
Iri +15 si Iris