** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 23
Madi spune:
Da Addinel, Magistra de la Cosbuc! ![]()
La multi ani si sa fii sanatoasa, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
Bebeta si Abras bine ati venit in odisee
. V-am trecut in listuta. Nu ati dat insa si datele de nastere.
Mica
17 
Poze
mary_lou spune:
Buna fetelor,ma numesc Mari si sunt din Cta.Am tot intrat in fiecare seara sa va citesc mesajele dar nu v-am mai scris nimic pt ca am vazut ca voi sunteti mai active ziua si eu ziua am treaba.
Vreau sa va salut pe toate si va urez sarcini usoare in continuare.Vreau sa va dau si eu datele mele pt ca eu apar in lista cu semnul intrebarii UM 15.09.2006 DPN 20.06.2007
Va multumesc!
12 sapt
cristinamaria spune:
Addinel
!
Vali5 si eu am cam aceleasi simptome ca si tine! Intarirea burtii inseamna contractii insa nu cred ca-s periculoase! In acest caz cred ca e mai bine sa stai un pic intinsa poate chiar sa ei un no-spa, eu asa procedez!
Abras si Bebeta bine ati venit!!
Iri tu ai comandat caruciorul pe net sau ti l-a adus cineva??
Am vazut ca ati completat lista cu numele doctorilor ; puteti trece si la mine : Dr.Anca - Spitalul Municipal! !O seara cat mai frumoasa!!
cristina
18+
abras spune:
Bine v-am gasit, burtici! Ramasesem datoare cu data de nastere: 1.04.1983 (cat pe ce sa fiu cea mai micutza de pe lista).
Madi, am terminat cosbuc in 2001 si Magistra mi-a fost diriginta. N-am mai vazut-o de cand am terminat, dar tare draga mi-a fost...
pupici la toata lumea
Ioana 11+
lightly2003 spune:
sunt noua aici.sunt insarcinata in 13 saptamani si sunt f.fericita.as dori sa fiu si eu pe lista.UM 04.09.2006 DPN11.06.2007.va multumesc si pe curand.
jollyies spune:
Buna fetele,
Piticasigogosica - si eu am probleme cu respiratia. Stai linistita, am citit undeva ca se intampla. Explicatia mai nestiintifica este ca bebe apasa pe plamani. Nu mai stiu unde am citit si nu pot sa ti explic mai exact. Cand mi s a intamplat mie, citisem deja si sufar in tacere. Asta e!
jollyies spune:
Si completez!
Bine ati venit fetele noi! Va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.
Va spun ceva si sper sa nu va suparati pe mine. Eu consider ca e bine ca s-au gandit sa ofere ceva la nastere. S-au gandit!!!! Am lucrat acolo si sunt foarte multi oameni binevoitori care vor sa faca bine si care mai stiu ca romanul este negativist si fura. Coruptia este mare si toti sunteti(si eu am fost) complici. Eu zic sa va bucurati ca s-au gandit. Ma gandesc, doar ma gandesc ca daca nu o sa vi se dea trusoul si o sa va ceara spaga, nu-i dati, sa ramana cu trusoul sa si-l bage undeva.
Sper sa nu ma acuzati!
Arthurana spune:
Mica si Poohy, am vazut ca discutati despre miscarile lui bebe. Si eu astept cu nerabdare sa faca aerobic in burica dar am intrebat doctorul plus geneticianul si tehniciana care mi-a facut ultima echo si mi-au spus ca la 20 de sapt. Mi-au explicat ca femeile mai slabute simt mai repede ceea ce nu este cazul meu.
Eu simteam saptamana trecuta imediat dupa ce mancam, niste fluturasi, si o prietena mi-a spus ca bebelul prinde forta dupa ce mananca si de aia il simt...acum vad ca nu mai simt, si sunt tare necajita. Dar deocamdata acei fluturei sunt la intervale neregulate, deci incerc sa nu ma stresez.
Am doua colege in luna a 7-a si sunt innebunite cand nu misca bebe cate o zi...dau fuga la doctor. Aoleu asta ne asteapta si pe noi??? Misca bebe , de cate ori, de ce nu misca...
Daca aveti comentarii pe tema : Bebe miscacios/ Bebe somnoros va rog mult scrieti. Va pupic dulce