** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 15
dideip spune:
Buna la toate gravidutele, ce mai faceti?
Addinel
si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca.
Sadicutza esti la acelasi spital cu mine, la ce doctor esti? poate ne intalnim in spital , mi-ar face o mare placere sa te vad.
Mica,felicitari pentru fetita si iti doresc o fetita frumoasa si ma bucur de asemenea ca te duci in acelasi spital unde merg si eu(chiar mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi. Spune-mi te rog ce echo ai facut de se vede si color?(ce doctor ai in Pantelimon?)
Sobi si mioara bine ati venit la odiseea noastra.
Fetelor si eu iau Elevit si ma simt foarte bine,este singurul medicament care il iau, dar nu reusesc sa il iau compensat, cica nu se mai compenseaza si nici nu se mai da gratuit acest medicament.Pupici la toata lumea
Paula
18+
http://community.webshots.com/user/dideip
dideip spune:
Fetelor, noi de ieri am impodobit bradul la servici si le-am pus fetelor din sectie colinde, este o atmosfera asa de placuta la servici, de drag vin. Ieri colega mea de la contabilitate mi-a spus ca de la 1 ianuarie s-ar putea sa se stea 3 ani acasa cu copilul,voi ati auzit ceva?
Paula
18+
http://community.webshots.com/user/dideip
piticasigogosica spune:
Salutare Burtici
Dupa 4 zile de absenta motivata(munca,munca...)am obosit citind 17 pagini din urma
,dar nu puteam sa ratez nimic ![]()
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine
.
si acum sa raspund...
LA MULTI ANI VALI5 SI OANACLAUDIA !!!

(scuze de intarziere)
LA MULTI ANI ADDINEL!!!!
Sa aveti copii sanatosi si frumosi!
Bun venit noilor mamici,dar chiar ca ingrosam randurile!![]()
MICA FELICITARI pentru fetita si daca imi permit mamicile de baietei
,vreau sa-ti spun ca vei fi tare fericita cu fetita ta,vei vedea cata gingasie,iubire vei primi si cat de legata te vei simti de ea 
Oana,tinem pumnii la cerclaj,sa fie bine!
Chiqui ai grija de voi,dupa cum descrii par a fi contractii,poate se aseaza uterul,dar mai bine vb cu doctorul,lasa rusinea!
Ralucami referitor la patut si carucior am vazut ca ai primit deja raspunsuri multe,eu am mai scris,avem de la Iris patut din lemn relglabil pe 2 nivele si pe partea de sus(unde pun gurita)invelit in ceva finut de cauciuc,silicon,cred.Si apopos'e fff util,copilasul e bine sa doarma in patutul lui de la inceput!Salteluta e din iarba de mare f buna pentru coloana.Cat despre carucior noi am primit unul din acele 3 in 1:landou,carucior si scaunel de masina.A fost(va fi) f bun si util,practic, se stragea cu o mana,iar scaunelul l-am folosit pana pe la 1,6 ani.E adevarat ca e de firma.
Pauly,ce mireasa frumoasa!
Liviana de ce nu culci baiatul cu tine si bebita in camera,in prima faza,poate va suferi ca stai cu cea mica!Sau ai culci pe amandoi in domitor si tu te duci la nevoie la alaptat,poate va fi o fetita cuminte!
Cris 27,felicitari pentru beietel!
DianaLaura deci si tu esti stelista,uite inca una aici!!!!
Poohy"surata" mea cred ca totusi eu voi fi ultima cu vestea.Eu am reusit sa ma programez la eco abia pe 19 desi as fi vrut in jur de 8 ianuarie.Deci...Voi avea 21si de saptamani si am inteles ca nu e traziu pt eco morfologica.
Eu nu inteleg cate eco se fac ???Dupa asta de la 12,mie mi-a zis de cea de la 20-22 eco morfologica,de ce si la 16???
Si propos de probleme,eu ma confrunt cu altceva:RESPIRATIA,nu pot sa respir bine,am senzatia ca ma infund mai mereu,iar noaptea e un chin mai ales ca am si deviatie de sept!???
Amely ce mai faci?Theo?
poze
Iri +15 si Iris
sadicutza spune:
dideip,mica, sunt la dr. butuc, chiar mi-ar place sa fim colege de nastere, facem de pe acum un club...momentan merg la cabinetul medicului, undeva pe langa foisorul de foc. In ce zona locuiti??? Poate o sa ne plimbam fetele prin parc impreuna.
Pupici pe burtici!!!!
16+
sadicutza spune:
Despre rezervele cu plata stiam din 2003, ieri l-am intrebat pe nenea doctorul daca mai sunt si mi-a spus ca sunt si ca merita pt. 2 zile de spitalizare sa stai omeneste( ai buda personala, dush, tv...), in conditiile in care spitalul arata ca in filmele de groaza.
mica0307 spune:
Iri
sunt convinsa ca voi avea o fetita frumoasa pe care o voi iubi enorm.
Dideip eu merg la dr. Irina Pacu insa eco imi face la Medical City nu la spital. Cat priveste Elevitul eu l-am luat luna trecuta compensat. O sa vad luni cand merg la dr de familie daca s-a schimbat ceva, da nu cred. Nu stiu nimic de concediul de 3 ani, am auzit ca primim la nastere de la stat 1,5 mil pentru trosou bebe
Mica
17 
Poze
lbelciug spune:
Aha, Mica. Am mai vizionat o data poza si m-am prins de pozitia fetitei. E scumpica tare.
Apropo de prima de nastere, eu stiam ca o da primaria si valoarea depinde de fiecare primarie de sector/oras.
Dideip, felicitari pt atmosfera frumoasa de la servici. Dar unde lucrezi tu de pomenesti de sectii?
Addinel, La Multi Ani,
sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti doresti sa se implineasca! 
Wow, Pitica, ai avut multa rabdare sa citesti 17 pagini! Bravos! Nu stiu cum va fi facuta imparteala pe camere cu cei 2 pui, insa din prima experienta (colici, plansete, etc) cred ca e mai bine sa stau eu separat cu fetita in dormitor si tati cu M in sufragerie. Problema e ca nu stiu unde sa-l culc pe M, caci canapeaua din sufragerie are salteaua cam moale pt spatele lui, iar loc de alt patutz nu am!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
pauly spune:
iri
.ne bucuram ca ai trecut pe la noi.in legatura cu nr. ecografiilor nu prea stiu ce sa-ti zic, cate indica doctorul ...in functie de cum ii sarcina, adica cu sau fara probleme.eu am facut mai des...ma duc sa fac injectia de gravibinon la el la cabinet si din cand in cand mai "tragem cu ochiul" si la puiutul meu.
dideip si eu i-mi cumpar colinzi sapt asta, ador sa le ascult , mai ales ca am bradul impodobit.
fetelor care e diferenta dintre eco2D si 3D , se pot face masuratori suplimentare la eco3D?al meu sot zice sa mergem doar la 4D , dar eu as vrea si la 3D, ca poate vad sexul bebeului(am progr ma 14 sapt).
pupici
12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR
chiquitita spune:
Si eu o sa am programare in jur de 20 dec la triplu test; am inteles ca fac si o ecografie, sper si eu sa aflu sexul atunci, o sa am 15 saptamani.
13+
Madi spune:
Dideip mie mi-a luat azi tata Elvenit si a platit 100 de mii diferenta (elevitul e vreo 300.000). Cu reteta de la medicul de familie.
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”