** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)
Raspunsuri - Pagina 11
diana spune:
Mica, felicitari pentru fetita!!
Eu am avut o saptamina agitata la serviciu. Raceala mi-a trecut cu chiu cu vai. Dar ma cam doare burta noaptea. Iau cite un no-spa si imi trece. Nu sunt intepaturi...ci dureri de ovare ca la ciclu. Sunt suparata pe chestia asta...ca au inceput cind eu am sperat ca nu vor mai incepe daca am trecut de trimestrul 1. Astazi am implinit 14 saptamini
. Marti pe 12 am programare la eco...asa ca sper si eu la un carut (roz daca s-o putea
). Si miercuri ma duc la genetic lab pentru TT. Fetelor, imi puteti explica si mie cum pot sa ajung? Ca nu cunosc zona deloc. Am inteles ca trebuie sa iau tramvaiul 41. Dar pina unde?
Paully, si eu sper sa se fi ridicat placenta (sunt sanse-asa mi-a zis dr.)...mai ales ca eu o am praevia totala.
Va pup
Diana 14 fix
pauly spune:
cristinamaria
nu fac efort deloc, desi sincer i-ti zic asa m-am saturat sa stau in pat , eu sunt o persoana activa de felul meu si mie foarte greu sa stau locului(cu exceptia zilelor and mie greata si atunci nu ma ridic din pat ptr nimic in lume).....dar nu am ce face ,exact asa mio zis si doctorul "FARA EFORT".
Diana poate i-ti face Mos Craciun o surpriza si i-ti da o fetita dulcica in dar.
mica0307 super numele micutei.sa-ti traiasca.
IrinutzaS eu sunt din Arad si ma duc la eco 3D la timisoara la doct Grigoras.are o clinica privata si are si eco 4D.
12+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR
DidiAlex spune:
Diana sa de-a Domnul sa iti aduca o fetitza sanatoasa. Spune mai multe de unde pana unde vrei sa ajungi si poate te ajut io cu Tramv 41
quote:
Originally posted by IrinutzaS
Am vazut ca in tot forumul sunt mai multe persoane din timisoara, dar eu ma refeream doar la odiseea noastra
Mi-ar placea sa fim si noi mai multe in aeeasi situatie din acelasi oras sa mai schimbam impresii despre doctorii la care mergem, despre clinici unde se fac analize, maternitati etc.
Am cautat pe net informatii despre clinicile si doctorii de pe aici , dar in afara de reclama proprie mare lucru nu am gasit!
Irinutza15+
Pepsi spune:
didialex, si eu zic ca vei vedea sexul, eu la Dominic l-am aflat la eco de 20 saptamini, dar am prietene care l-au aflat mai repede, si nu era 3D. da, chiar asa, cum ai rezistat tu la primul sa afli la nastere??? ca eu, deja nu mai pot, cind merg la translucenta nucala e clar c-o intreb si de sex![]()
Flavia
+13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Madi spune:
Buna burtici!
Tocmai am sosit si eu de la munca si am reusit sa citesc ce s-a mai scris pe aici.
ManuC multumesc pentru sugetia cu CMU. Astept pana sambata sa vad ce zice si doctorita si in functie de ce va spune ea voi decide sa fac urmatorul pas. Inca nu pot sa ma linistesc pana nu o sa imi spuna doctorul ca e totul bine si pana nu il vad pe bebe la eco.
Arthurana la ecografia de 12 saptamani, cand se masoara pliul nucal, doctorita mi-a spus ca este totul bine si ca nu trebuie sa imi fac probleme...dar acum, stiu si eu....Sper din tot sufletul sa ma ingrijorez degeaba.
Pana atunci cred ca l-am simtit intr-adevar pe bebe pentru ca am intrebat-o pe doctorita de familie si mi-a spus ca daca doua zile la rand miscarea se simte in acelasi loc, inseamna ca e bebele dansator. Iar eu am sitit si ieri si azi acelasi gen de miscare in stanga. Chiar ma gandeam ca nu are cum sa fie bebe de simt mereu in acelasi loc. Dar iata ca se pare ca e chiar el! Of Doamne, asa sper sa fie totul bine cu el! Numar orele pana sambata!
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Arthurana spune:
Neata fetelor,
Mica felicitari pentru fetita. Sa fiti amandoua sanatoase.
Sa aveti o zi buna!
DidiAlex spune:
Pepsi, stii si tu ca la primu nu conteaza (parca acu ar conta!!!!)si in plus aveam o prietena care nascuse cu 9 luni in fatza mea si la fel nu a vrut sa stie.
Dar, cred ca era si o conjunctura...in capu meu evident ![]()
Sa inteleg ca la voi abia acu incepe ziua?
p.s. avem o cunostintza comuna de care abia am aflat ca e
. Tu ai aflat?
Acu plec ca am puiul acasa si ne jucam . Pe maine!!! 
IrinutzaS spune:
Pauly: nu vreau sa te sperii sau sa te influientez in vre-un fel dar la grigoras am fost si eu inainte de a ramine insarcinata cu o vaginita care ma chinuia de ceva timp.
Am sa iti povestesc experienta mea cu el : In primul rind am mers la el pt ca aveam consultatiile gartis (avea un contract cu firma la care lucrez eu si le platea firma pt mine)undeva prin ianuarie 2006 si nici nu cunostem mare lucru prin timisoara pt ca sunt doar de 2 ani aici.
Parea foarte de treaba imi spunea tot felul de chestii mi-a luat si lama sa imi faca analize si m-a chemat peste citeva zile sa imi dea tratament.
Cind m-am dus iar nu mai gasea rezultatul la analize si a zis ca las ca il gaseste el si mi-a dat un tratament(nu mai stiu exact ce - am acasa toate retetele). Cit am facut tratament a fost bine dupa ce m-am oprit iar au inceput problemele si iar am mers l-a el si m-a dat alt tratament si bineinteles iar nu mi-a gasit analizele.
Si am tinut-o tot asa cu tratamente dupa ureche pina prin iunie, nici macar nu s-a sinchisit sa imi faca iar analizele si am zis gata, caut pe altcineva si am inceput sa mai intreb pe aici colege care ce mai stiu de doctorii din timisoara, si toate au zis NU Grigoras povestind tot felul de experiente.
Acum eu nu stiu cum se poarta in sarcina si cit interes are dar l-a problema mea m-a dezamagit total.
Acum eu merg la DR Cioata despre care am auzit lucruri bune (desi am auzit putine pareri) si are si ECO 3D. La el am fost prima data in iulie , mi-a facut analize, mi-a dat tratament si dupa o luna mi-a rezolvat si problema si am ramas si insarcinata ![]()
Irinutza
15+
chris27 spune:
Ma deranjeaza ca tot pied mesajele pe care vreau sa vi le trimit...Va multumeam pt carucior...Mica felicitari pt fetita!Fetelor din Timisoara ,eu merg la Dr Maris forga si sunt multumita.Stau in zona soarelui