FIV 93
Raspunsuri - Pagina 28
galuscuta spune:
Andicu si fetele care au reusit prin FIV dati-ne simptomele de dupa ET...eu nu mai pooootttt, e groaznica asteptarea.Am 7 zile de la ET si ma dor sanii ca inainte de ciclu .Sunt speriata...daca e un raspuns negativ ?
galuscuta
Anca Wish spune:
Lachi e bine. O dor doar putin sanii. Maine face testul.
Cami, imi pare si mie rau pentru ce ti se intampla.
Si Lachi e alaturi de tine
KoraPop spune:
Sheritra, Lachione multa BAFTA!!!
Fetelor care sunt in tratament va doresc mult, mult succes!
Medicamentatia necesara in tratamentul pt FIV se gaseste in Romania?Sunt compensate unele dintre ele?In Ungaria sau Germania ar fi mai ieftine?Eu deocamdata strang informatii, doar din ianuarie incep cu analizle si apoi tratamentul.
Multumesc pt ajutor!
O zi frumoasa tuturor!
Kora
galuscuta spune:
Kora - tratamentul de stimulare daca il faci cu Dipherelin si Puregon se gaseste .iar ca cost e egal .Am luat din Italia o cutie de Diphereline cu 48 euro(ca si in tara) iar Puregonul are acelasi pret si in Italia si in Elvetia ca si in Romania adica 55 - 58 euro o fiola de 100 UI.
galuscuta
dana p. spune:
Kora toate medicamentele se gasesc in farmaciile noastre , ca doar nu ne-or da tratament cu ceva ce nu putem sa gasim prin farmacii. In prima pagina sunt preturile orientative la injectiile care se fac in tratamentele prescrise in general la noi, in Romania.Le poti cumpara si compensat pe unele dintre ele:puregonul , gonal f si pregnylul (parca), poate mai sunt si altele dar nu stiu eu.Daca faci fiv-ul la Giulesti poti sa-ti cumperi medicamentele necesare tratamentului de la farmacia de acolo , si preturile lor sunt la pret de depozit sau cu un adaos foarte mic.
Dana
Poze
dana p. spune:
Galuscuta, nu mai gandi negativ, sanii pot sa te doara si daca esti insarcinata. Eu cand am ramas insarcinata prima data am stiut din prima clipa dupa ca au inceput sa ma doara sanii rau de tot, si nu stiam de ce.Din pacate am pierdut sarcina iar la celelalte care au mai urmat dupa aia nu am mai avut un astfel de simptom.
Dana
Poze
dana p. spune:
Eu as deschide un nou capitol , pentru ca nu stiu cand am sa mai pot intra pe calculator , pentru ca maine plec spre Bucuresti si sa-l las facut. Voi scrieti incontinuare in capitolul asta si cand ajungeti la pag.20 treceti la urmatorul.Va multumesc pentru intelegere.
Dana
Poze
Tia spune:
voi inchide acest subiect sa pastram o desfasurare fireasca a discutiilor si sa nu ne incurcam
dana, oricine poate deschide un subiect nou