FIV 93
Raspunsuri - Pagina 21
KITTA spune:
Betty78tin pumnii maine si sa ne scrii repede cand ajungi acasa. Sa vezi ca o sa fie bine si cu astia 7, babani sa fie si sa se divida asta e important.
Andrada.Pasa este!Acum nu pot sa zic cum ar fi fost mai bine ca nu suntem dr. totusi, doar ca acum trebuie incercat ceva diferit!
Nimeni, nimic despre LACHI?Doamne ce nerabdatoare sunt pentru ea!
Monica-Elena spune:
Andicu eu bagam 9 utrogestan pe zi si faceam un gravibinon pe saptamana asta pana la 6 luni
betty78 spune:
Kitta multumesc mult scumpo. Cand aflu cati embrioni am? ovocite aflu imediat dupa punctie, dar nr embrionilor cand?
Pupici la toate fetele
betty78
aniast72 spune:
betty78, ti se va spune unde sa suni si a doua zi dupa punctie o sa stii cati embrioni ai. Bafta multa, tin pumnii stransi.
Andreea
zouzounaki spune:
GINUTAo sarcina usoara iti doresc!!! Shery,Lachi,Galuscuta,Pis,Pussi ma gindesc la voi..sa fie cu ochisori....Andrada,succes la ET..Bettybafta maine la punctie...Andicu
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
KITTA spune:
Zouzounakipai de-abia acu' ne spui de bebelina ta de 17 ani? Ai fost vrednica la viata ta nu ca noi babele, care de-abia ne chinuim pt. primul. Sa-ti traiasca!
O duminica plina de succese celor care vor fi ocupate astazi cu diverse chestii.....!
alexi22 spune:
FETELOR spuneti-mi si mie cesimptome ati avut dupa vreo 5-6 zile dupa ET ca pe mine ma doare capul am dureri ca de CM si ma dor sanii voi ce ziceti este ok.
KoraPop spune:
zisaCamiam citit povestea ta mai demult si sunt impresionata, am sa iti spun doar atat: te admir pt tot ce ai facut si pt faptul ca vei continua lupta pana vei fi castigatoare!
Kora