Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI Catalin-Andreisi Radu -Gabriel pentru implinirea a 6 lunite

La multi ani Maya si Irina-Gabriela la implinirea a 7 lunite

NICOLE-Evelyn

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 04/12/2006 : 20:43:31
--------------------------------------------------------------------------------

Am pus un mic filmulet. Nu e intreg din pacate ca si originalul. Pe site-ul asta dureaza filmuletul doar 2 minute. Oricum, ideea e ca Kailan vrea sa lege prietenie cu pisicile.....

http://www.dropshots.com/day.php?userid=214864&cdate=20061204

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

diana, felicitari pt test, restul e o formalitate, nu?
andreea, nici eu nu as mai vrea sa ii dau sa suga, e cam ciudat ca asta e sg modalitate de a adormi. spune-mi, te rog, cum ai adormit-o pana la urma, plimbata prin casa sau cum?
amonar, super, e baiat mare-mare!
luana, am bagat gutuia in cuptor, in folie, am intepat-o cu scobitoarea sa vad daca s-a inmuiat, apoi am blendat-o cu para trecuta prin storcator. a iesit f buna, mi-a halit-o si pe aia, se pare ca imi seamana, ca si mie imi plac combinatiile astea dulce-acrisoare. cred ca merge s-o blendezi si cu suc de mar.

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 05/12/2006 : 05:33:34
--------------------------------------------------------------------------------

Si nu uitati sa puneti cizmulitele in asteptare: asta seara vine mos Nicolae!

Cami & Sofia
poze Sofia

Noi le-am pregatit deja . In seara asta vin ai mei la mine si soacra si asteptam sa vedem ce primim .Vreau si eu ceva de mos Nicolae ca doar si eu sunt copil

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maaaama, dar v-ati pus pe scris, nu gluma!

Amis, eu zic sa mergeti cu Petra. Pana la un an e usor cu ei de mers ptr. ca stau in caricior sau marsupiu si isi fac somnul pana va plimbati si vizitati. Doar ca nu veti putea iesi seara in cluburi sau baruri...

Luana, bune sfaturile tale... pentru copii papaciosi. Ti-i dai pe-ai mei si dupa 3 zile vei urla sa mi-i iau inapoi. Chiar am zis ca pot sa fac 100 de prunci ca tot nemancaciosi vor fi...

Carmina, Mihnea chiar seamana cu tine. Se ridica singur in picioare, sau tu il pui? Oricum e un voinicut!
Timeea adora sa sta in picioare, se prinde de mainile mele si se ridica dar nu se ridica de marginea patului. O sa pun si eu niste poze mai tarziu.

Amonar, precoce Kailan, si frumusel foc!

Virgi, super jucariile! Si Luanei evident ii plac!

Ralucis, dar de ce ii dai cu bibi? Dai cat vrea cu lingurita si in rest san. Daca e papacioasa va accepta lingurita.

No cam atat imi amintesc. A... Mikiion, facusi o combinatie intre noi cele 2 Diane... Un cu cetatenia, alta (moi) cu fotograful.
Draguta poza cu familionul...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Arlen-nu stiu daca v-a fi exact circumcizie dar voi vede.Dr zice ca numai un pic trebuie taiat.Vai de el saracutul.Oricum mai cer opinia altui dr inainte .
Diana 79-eu ii dau iaurt tot de acel orgaic si ii place.Sper sa ii placa si lui Nicole. Nu ii dau iaurtul care e cu capsuni caci stiu ca capsunii dezvolta alergii.
Carmina si Amonar-felicitari pt statul inpicioare.Cind ma gindesc ca al meu nici macar in fundic nu sta....

Mie dr mi-a spus sa astept cu ficatul si oul pina la 9 luni

neda si mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Buna seara, fetelor!
Oau, cat ati mai scris...abia am ajuns si eu la zi cu cititul.
La multi ani la toti copilasii care si-au serbat schimbarea de luna zilele astea cat nu am mai intrat pe aici. Sa fiti sanatosi, ca e cel mai important lucru din lume, nimic altceva nu conteaza, toate celelalte se rezolva.
Amonar, e superb Kailan cum sta el in picioruse singurel...bravo lui.
Amiss, eu zic sa o luati si pe Petra cu voi la Roma. Noi avem niste prieteni care au fost cu baietelul in strainatate asta vara, cu avionul, iar bb avea 4 luni. Si la ei mai era si drumul de la Iasi la Bucuresti la aeroport. Singura problema ar fi frigul, fiind februarie.
Mark e superb in pozele alea profi si ce zapada la voi...frumos tare.
Am inceput si noi sa mancam piure de fructe. Vad ca merge tare bine, eu il amestec cu suc de mandarine si cereale. Dar de fiecare data suge tzitzi dupa ce papa piure. Asa fac si puiutii vostrii, mai papa si lapte dupa piure? Ca mie mi se pare ca este satula , adica nu ar mai vrea sa pape piure, dar lapte bea.

Oana si Alexandra (12iunie 2006)
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

fetelor -cele care ati terminat cu alaptatul cum va arata sanii?
Eu desi am alaptat doar 3 luni si am purtat sutien zi si noapte cind eram gravida sunt tare dezamagita.
S-au lasat ca la o baba.Mai sunt sperante sa isi revina.Cred ca nu...Voi ce ziceti?

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Amiss,I-ai dat Petrei suzeta?
Eu o linistesc pe Alexandra cand se trezeste noaptea cu suzeta. De la 3 luni jumatate nu mai mananca noaptea. Si pana atunci se trezea la 2-3 ore. E drept ca acum doar se foieste si maraiae putin noaptea, nu se trezeste de tot. II dau suzi si in cateva secunde doarme inapoi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana R sorry... Dar numai boacane fac de 2 zile. Mi-am verificat si glicemia cu aparatul ca ma gandeam ca iar a luat-o razna...Am varsat laptele pe canapea, m-am izbit de vreo 3 ori de pereti.....si lista poate continua...

Neda. Eu ce sa mai zic, ca inca alaptez si la un san am cupa A si la celalalt cupa D. Sotul ma consoleaza, cand il intreb daca nu i se par ca sunt dizgratioasa...Spune ca sa vedem ce se intampla dupa ce inceptez alaptatul. Dar cred ca eu sunt de vina .Ca am stimulat cu pompa prea mult unul din sani pana a devenit gigant. La Bebe 2 voi face invers si ii voi egaliza eu intr-un fel

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput