Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana Claudia spune:
Amiss..o sa pun poze cu el si sotul meu si atunci o sa vezi ca eu nu zici ca-s mami![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
amiss_zip spune:
Asteptam ![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mikiion spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Oana.iat - eu tot astept....cel putin Kailan al lui Ramona m-a lasat cu gura cascata. Felicitari posesoarei de super-voinic: Kailan esti uimitor mama!! Poate la 1 an aud ca vorbeste sau citeste ca atunci chiar ca ma ascund si eu si al meu copil intr-o scorbura pana avem si noi cu ce ne lauda
Mikiion - mai dar Marc e leit cu tine...Zau asta: care-i mama care-i bb?? Catalin arata de parca eu nici n-am fost la fata locului cand
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Nici eu nu sunt de acord. Nu de la tine are ochii aia superbi albastrii?Si parca si expresia fetei e aceeasi. Nu ai poze cu tine copil sa te uiti?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
Si oricum daca o vezi pe mama mea...Zici ca m-a adoptat!! Eu sunt bruneta cu ochi caprui, ea blonda....Ca de fapt eu seman cu tata leit. Uite aici ce e cu genetica asta... Poza e facuta cand avea tata vreo 3 ani prin `46 www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061206" target="_blank">aici
Si culmea cu doi parinti bruneti , marc e cam blondut, la fel ca bunica si ca unchiul( ce apare intr-una din pozele vechi)
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
Ce chestie interesanta are in patut-tarc. Se tine deja de ele ?
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
DianaR Si am o intrebare pt. tine cum e cu 2 copii de varste asa apropiate. Ai vreun ajutor ( bunici). Ca ma gandesc la bebe 2. Ca nu vreau sa-l fac la aproape 40 de ani. Deja am 35. Si eu trebuie sa si astept ca am avut cezariana.....Dar ma gandeam sa incerc sa-l fac cam in 2 ani.
Mihaela
Virsta Marc
la fotograf
irinaghita spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Am pus poze noi aici.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Am vazut si eu un puiut eschimos frumos!
Vad ca in toate pozele cu baita cadita e destul de ... aproape plina. Eu ii puneam mai putinica apa, dar sigur ar fi pe placul lui asa multa apa. Dar nu va e greu sa o carati? Sau cum faceti?
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
DianaR spune:
Mihaela, se tine, dar nu se ridica singura decat daca se agata de mainile mele. Eu am asezat-o sa se poata tine. Sunt barele transversale de la salteluta clown chicco, eu le-am montat asa...
E greu cu doi asa apropiati dar merge. Se poate. Eu am avut ajutor pe mama si pe soacra mea pana la 3 luni. Dar cred ca m-as fi descurcat de la 6 saptamani singura. In Canada e mai usor cu cresa, poti da copilul mare la cresa si sa te ocupi doar de cel mic, pe mine nu m-a lasat inima sa-l dau la cresa, unde o tanti se ocupa de 20 de prunci fiecare plangand ca erau abia la inceput cu cresa...
Irina cadita e in cada mare si o umplu simplu cu dusul pana da pe langa. E ce mai simplu asa. Ii pun plansa de infasat pe cada si atunci o manevrez acolo - imbracat, dezbracat, sters, cremaluit...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Virgi si Luana - intr-adevar este enorma suma pentru pediatra. Insa nu este cea de teritoriu, este una particulara deci nu avea obligatia sa vina la noi. Eu am contactat-o si cu buna stiinta am chemat-o sa ne viziteze... Am fost multumita de ea, insa la ultima vizita a fost chiar nesimtita...Si prietena mea mi-a recomandat pediatra ei care nu este de teritoriu..tot particulara, insa are preturi de bun simt.
Roxana, acum nu stiu care a fost aranjamentul, insa daca te-a luat in evidenta e obligata sa iti ofere serviciile gratuit. daca nu, nu.. oricum, chestia cu teritoriul nu e relevanta, Lacramioara a ales acelasi medic cu mine, chit ca stam in capete opuse ale orasului. si primeste vizite la domiciliu gratuite. acum e firesc sa cotizezi (nici eu nu stiu de ce e ..firesc, insa e). da nu chiar asa..
schimb-o, mama, femeia aia isi ia un salariu lunar numai de la tine, daca e o perioada mai guturaita... iti tinem pumnii sa dai peste un medic bun bun bun!
AMI, daca mai pui poze de-alea cu fie-ta facand cu ochiul si cu figuri, io nici nu mai particip la concurs, asa sa stii! io propun sa dam doua premii la concursu' asta: unu petrei, sa scapam de dansa si unul pentru muritorii de rand... ce ziceti?!
din ce-am citit eu, da nu mai stiu sa iti dau vreun link, ceva, copiii nu se sperie de intuneric decat foarte tarziu, spre un an. nu stiu de ce e asa, am preluat si eu informatia si atat.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

...Si prietena mea mi-a recomandat pediatra ei care nu este de teritoriu..tot particulara, insa are preturi de bun simt.