Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata bucurii mici si mari

LA MULTI ANI INGERASULUI NOSTRU MIC SI SCUMP PATRICIA, SA-TI DEA DOAMNE DOAMNE MULTA SANATATE, FERICIRE, MULT NOROC SI TOT CE-I MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA!
LA MULTI ANI SI PENTRU DARIA-ELENA, TEODOR(singurul voinic din gasca noastra) si SOPHIA-ADINA!
SA CRESTETI MARI PUIUTILOR SI SA AVETI PARTE NUMAI DE ZILE SENINE SI FERICIRE!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

La Multi Ani cu sanatate pentru toti cei care poarta numele de NICOLAE, NICOLETA, NICOLAS, NICULINA si ce alte derivate or mai fi!

strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

poi eu nu prea cred c e in regula cri
eu in prima luna am facut niste rani fff urate la sani pt ca nu puteasa apuce sanul cum trebuie s ii dadeam ziua dintr-un san s noaptea din celalalt
am scapat de rani unganduma cu miere de albine dupa ce incercasem tot felul de alifii de la farmacie s bbicul meu nu mai lua sanul din cauza lor chiar daca ma spalam ffff bine de fiecare data cand ii dadeam sa pape
asa c am pus miere ma spalam fff bine s acum suntem bine mersi fara nici un fel de probleme cu sanii
multa sanatate s succes la alaptat
sidarius stefan(25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata tuturor!
Sper ca mosul sa fi fost cu sacul plin cand a ajuns in casutele voastre si gol cand a plecat.

Pufy "La Multi Ani!" pentru Nicholas - sa-ti creasca fecioru mare si sa-ti aduca multe bucurii.

"La multi ani !" urez si celor care-si serbeaza azi implinirea a doua sau trei luni!

Aseara a sosit si la noi mosu cu o foarte mare emotie, recunosc ca mai mare din partea mea.Dragos ieri a fost ingrozitor de rau - ne-a pus nervii la incercare iar noi am tot spus ca "vezi ca nu vine Mosu"- dar ..... Mosul a venit iar el a fost in culmea fericirii - cum era sa nu vina chiar daca a fost obraznic. Cred ca cele mai frumoase momente cu ocazia sarbatorilor e atunci cand le traiesti alaturi de copii, astfel retraiesti emotiile de demult...

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Ileana, simaptic foc Luk al tau! ce mult mi-a placut faza;"pute cand o linge"

cri multa sanatate si sa scapi cat mai repede de mastita!

alexxia ce simpatica ai fost cu oftalmologul! mai,cred ca si la noi sunt infundate canalele. abia i se umezesc ochii cand plange si destul de rar vad ca i se umezeste coltul ochiului. Tu ce tratament sau cum ii faci masaj???

si la noi a venit mosul aseara. ne-a adus multe jucarii si un costumas tare frumos. bineinteles ca nu ne-am culcat pana cand nu am gangurit si ras cu toate.

strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am puz cateva pozici din luna decembrie Aici

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by ramomar
alexxia ce simpatica ai fost cu oftalmologul! mai,cred ca si la noi sunt infundate canalele. abia i se umezesc ochii cand plange si destul de rar vad ca i se umezeste coltul ochiului. Tu ce tratament sau cum ii faci masaj???
strumf mic si drag...

[re]ramomar[/red] Tratament nu-i fac , doar masaj ( apas in coltul ochiului inspre nas si cobor cu degetul in jos ), Oricum, daca si la voi e canalul infundat nu trebuie sa te ingrijorezi, mi-a spus medicul ca la 50 % din cazuri se rezolva de la sine pana la 5 luni si la 90 % din cazuri pana la 8 luni. Daca ramane infundat este nevoie de o interventie ( destul de simpla ), dar care din pacate necesita anestezie generala.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Ralu, Cristina, Oana , Cri va multumim mult de urari si de aprecieri!

Ileana absolut adorabil fiu-tau !

Alexia m-am distrat de experienta voastra cu pupila !Super!Va tin pumnii sa se desfunde canalele lacrimare doar cu masaj!

Alesio acum ma tot trage de mana sa mergem sa ne jucam cu jucariile de la Mosu.....revin...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

LA MULTI ANI NICOLAS!!!! Sa cresti mare,sanatos,sa asculti si sa ai grija de fratiorul tau.

Ralu sa-ti traiasca sotu' (si fotomedelul...)!

Pupam de asemenea pe toti ce-i ce se mai serbeaza astazi ,nume,varsta...luni sau ani......sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

La multi ani NICOLAS MIHAI si RARES NICOLAS, sa cresteti mari si cuminti.

La multi ani si tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui.

_

Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

Cresc pe zi ce trece

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput