Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Aelita in ghiveci poti sa pui orice chiar si ciuperci .Iese si mai delicios .Eu una pun tot ce am prin camara si pun si o mana de orez .Noua asa ne place .Astazi am prestat si eu pe la bucatarie si am facut varza calita cu macaroane , iar ca si garnitura am facut cateva paneuri si cateva chiftelute .Si sa nu uit , ceea ce mananc de o saptamna incoace ........salata de sfecla rosie cu mult hrean .Doar asta as manca , alceva nimic .
Adela,sincer imi pare rau ca nu ti-ai gasit patut .Poate ai noroc acum .Iti tin pumni .Ai grija cu carnatul , ca si eu am patit la fel ca Aelita , am avut niste arsuri , sa nu iti povestesc .Referitor la tensiunea ta de ieri , sa sti ca nu inseamna ca esti hipertensiva .Daca ti-ai luat-o imediat ce ai ajuns la serviciu , putea f bine sa fie usor marita si din cauza efortului .Sau a emotiilor .Asa ca stai linistita , daca ai cum, sa iti mai masori si azi tensiunea , si sa vezi ca va fi normala .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bits - multumesc pentru mesaj!

katy - merci pentru intentie, era de fagure si pe aia o am. Dar cumva, providenta si-a facut mila de mine si am gasit-o!

Mai e cineva nerabdator si bucuros sa inceapa asta seara campania Daruiesti si castigi la 18:40, inainte de stiri, pe PROTV?

Nu uitati de Scoala parintilor la 19:20, pe TVR2.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ari-ela chiar ma intrebam ce mai faci din pacate tensiunea mea e in continua crestere se pare ca am facut tensiune indusa de sarcina va dispare dupa din fericire totul e sa nu fie prea mare ; astep sa vina sotul sa mergem sa vedem patutul

multam de raspunsuri fetele ( ma intreb cu groaza ce urmeaza dupa pureci si musculite sper ca nu furnici )incep cu scrumul usturoiu si sprayul de papagal ( amaya )

am papat si ma simt un usturoi imens ; aelita nu pap eu carnatul e ptr sot , ghiveciul e prea complicat ptr mine cere prea mult timp

pako mai da si tu un semn de viata ce ai mai facut cu doctorita ta ?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Dragelor, vad ca nu m-ati uitat! Ma bucur tare mult!
Da, a cam durat...pt ca au fost aventuri..am schimbat 2 echipe de zugravi si abea a 3-a a fost ok. A fost jale, dar bine ca am reusit sa incheiem lucrarile..noi credeam ca o sa ajungem in februarie si santierul tot nu o sa se termine.
aelita, as vrea sa pun poze (si as vrea sa va vad si pe voi toate)dar nu stiu unde/cum. Ma ajutati cu un sfat?
pupici pe burtici
wanna & bebe din burtika 30 weeks & 2 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Lili, daca tot ai gasit reteta adevarata de nuci nu vrei sa mi-o trimiti si mie? Plsssss

32+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si eu o vreau...notez toate retetele pe care le puneti aici...acum nu gatesc , dar mai incolo...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic macar eu am stiut sa iti spun sa insisti,ca stiam prin ce am trecut eu si ma lasasera nervii,nu alta!
haha tu ai ramas tot cu semnatura aia a ta si cu cea a doctorului esti speciala,ce mai!
mmm,tu esti sexoasa in cada! ce misto e poza!
micul blond e bestial ! ce ochi are!
faci tu nuci din alea in forma ??? moaaaaaaa,ce tare esti!!! mi se par complicate,niciodata nu am facut.
catalina
,lumea se uita la tine pt ca ESTI FRUMOASA!!
asa e,cand vrea Dumnezeu,totul e posibil!! ai sa vezi ca e posibil cu noi toate!!
crishtinuta,ia sa vezi ce-i fac urechile palnie lui tati ,sa dea naiba sa nu auda el ceva!!
bits
,pozele sunt la contul comun mamicile_ianfebr2007 .dar nu sunt date pe public,si se vad numai daca te locghezi acolo,nu si de la prima pagina de la "mamici ian feb" unde se vad cele publice.
mai,dar nu te lua asa dupa fete,ca asa sunt ele dragute!
ariela
,am pus de toate ,si era cat p-aci sa parpalesc ghiveciul,era bun bun si il cam stricai la final,am zis sa-l mai las un pci sa scada si se lipise!!l-am schimbat repede din oala,sper ca nu l-am stricat .m-am gandit si eu la orez,si am zis sa fac orezul separat,adica il fierb,il scurg,il spal si il pun in farfurie asa,si ghiveciul peste el,sau langa el.
adela
,ai grija cu tensiunea! aa,si tu carnati faci acum doar pt sot !
hahaa cum sa vina si furnicile?? pai nu o fi la tine inc aa invazie de insecte!! hahaa
sa stii canu mi-a luat mult ghiveciul! ca tai repede cate o leguma,le pui cat de cat pe rand,dupa nu stiu ce regula ca nu le stiu bine,si gata,la foc mic sa zacaa acolo.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai fetelor gata pe azi cu prestatia - plec acasa ca ma asteapta ciorba facuta cu perisoare - exact asa cum a zis eri Daconst ! azi Daconst a zis ca avem in meniu spagheti dar cam mi-e lene. Sa vadeem! dar un piure cu crenvusti asi face! Ca daca azi e marti - si e "Din dragoste" am la ce pierde vremea!
aaa o noutate !!!
Eu am fost detronata de pe locul 1 !!! va rog aplauze pentru noua doamna campioana! dansa este - DACONST!!! Ea ne-a pus pe toate sa ne masuram burtile ca cica dupa nu stiu ce grafic se naste de la 111 la 116!!! Si ne-am masurat!!! Ea are 115 - deci maine - poimane tre sa nasca, am pus-o sa stea cu bagaju la usa!!! Eu am 109 - deci mai am de mancat cacatel pe aici pe forum pana sa nasc!!! Chiar daca regina burtilor Daconst e cu 2 saptamani mai mare in termen si conform spuselor ei mananca prajituri si torturi in nesimtire - oricum trebuie s-o primim cu aplauze !!!
In rest e bine si inca ceva
VINE IARNA
N-AM CACIULA
CE IMI PUN IN CAP?
raspunsurile le astept maine ....
chiar vine iarna la noi e un grad!
gata cu barfa - plec acasa sa stau cu burtahanul in sus sa scuip seminte !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,bine ca ai spus-o tu sa nu ma laud singura.
Ai uitat insa ceva...ca nu esti nici pe locul 2,adica te-a luat si Katy care are 112cm in circumferinta.
Asa ca pune mana si mai mananca si tu,mama draga ca acusi te sufla vantul.

Deci fetele am voie si eu acum...

Daca aveti chef v-as ruga sa va masurati toate,desi clasamentul nu e asa concludent ca avem varste diferite la sarcini.Oricum macar daca tot am pus 20kg sunt multumita ca am si burta cea mai mare.Ca Liuda era cu 12kg in plus doar si ocupa tot podiumul.

Ps:sper sa se inteleaga ca e gluma si de fapt fac haz de necaz.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

nuci umplute cu crema:
3 oua,1 pachet margarina,1cana de zahar,1 lingura amoniac stins cu otet,faina cat cuprinde.se face un aluat vartos din care se fac bilute mici si se coc in forma.

Crema:1/2l lapte,3 oua,1cana zahar,2linguri faina,esenta de rom,1 pliculet zahar vanilat,1-2linguri de cacao,1/2 pachet margarina.
se bat ouale,zaharul,cacaoa,faina si se adauga treptat laptele.se pune vasul la incalzit invartindu-se mereu ca sa nu se prinda.cand compozitia devine ca o crema groasa se lasa la racit.se adauga margarina si esenta de rom cand crema este calduta.

cand mancati sa va ganditi la bits.pofta buna!

liuda - daca-i dupa masuratori am incercat si eu cu cm ce-l aveam in casa; surpriza! nu are decat 60 de cm! Am trecut la ruleta (si nu aia ruseasca) si cica am doar 100 cm!? Asta inseamna ca bb mai asteapta iar eu trebuie sa ma mai dospesc precum cozonacul de sarbatori?
daconst - felicitari si mi-as scoate palaria, dar n-am! Felicitari pentru proaspata incununare de regina a balenutelor... ca prea i se urcase la cap Liudei

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput