"Fructul interzis"
...e o carte, si postez aici, nu la "arte", o sa vedeti de ce...
Am citit in we "Fructul interzis" scris de Nedjma ( se gaseste in librariile din RO), un roman scris de o femeie araba.Crescuta in spiritul religiei musulmane, maritata de parinti conform reregulilor lor, ajunge sa se elibereze si apoi sa devina, pana la urma, prostituata de lux.In fine, nu de asta e vorba ( subliniez ca nu doresc sa deschid nici o discuti legata de religie).Dar am concluzionat ca nu conteaza 100% educatia si mediul, ci..potentialul sexual cu care te nasti.Eu nu am crescut cu prea multe ingradiri, insa nu mi-ar trece prin cap sa fac nici jumate din ce scrie femeia aia acolo, ca face cu placere....Concluzia mea e ca totul tine de hormoni...Voi ce ziceti?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Raspunsuri
miag spune:
...nici eu nu as face nici 1/2
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Gabi_K spune:
are cineva cartea in format electronic?:) Ca si eu sunt curioasa... Si nu am voie sa citesc carti "deocheate" acasa, pt ca am un minor care isi mai baga nasul in carti...
si la 9 anisori il cam intereseaza ce fac adultii![]()
ex- gabibarta
Victoria spune:
Nu stiu sa existe in format electronic...a aparut relativ curand( i-au facut reclama in revista Tabu, asa am aflat de ea).Nu e scumpa, 19 RON parca.
Gabi K, eu zic sa nu o duci acasa, in caz ca o iei, limbajul e extrem de explicit....
Sincera sa fiu, m-a si complexat putin
, mi-am dat seama ca nu am "stofa" de femeie fatala, sunt prea "scortoasa", si cred ca scortzoasa m-am nascut, ca niciodata nu am avut fanteziile alea pe care le descrie la fetele din internatul de liceu...Nu vorbesc aici nici de religie sau morala, ci de ceea ce iti vine sa faci ( sau nu) din placere (sau nu)
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
miag spune:
ei..acum..de complexat nu m-a complexat deloc, dar intr-adevar limbajul este foarte direct/explicit/murdar
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
amik spune:
sunt super curioasa. azi ma duc sa mi-o iau.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
miria_cristina spune:
Exista literatura de gen, care se vinde tocmai pentru ca este scrisa intr-un astfel de limbaj, nu inseamna ca autorul chiar face cum scrie sau ce scrie acolo. Nu excludeti fictiunea dintr-o carte!
Asa cum, nu mizati pe numele autorului ca ar fi cel real.
Cand cartile stau in vitrine, iar noi cumparam banane si paine si amanam sa investim in ... hartie, ca sa ne ramana si bani de intretinere, sunt unii care scot astfel de lucrari, care au mai mare priza la publicul cititor decat beletristica. Este ca si-n televiziune, unde o emisiune de scandal este mai urmarita decat una culturala.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."