Buna,
Alex are acum 3 ani si merge la o gradi de stat si as vrea sa-l dau de la anul la Hansel si Gretel. As vrea sa stiu pareri pro si contra ca ma simt putin derutata. Eu stiu germana, nu sunt vorbitor nativ dar cand am inceput sa invat s-a simtit diferenta dintre copii care facusera germana de mici si cei de scoala.
multumesc,
cris
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
Noi suntem in al 2-lea an la H&G si suntem, in mare, multumiti.
Presupun ca gradinita de stat pe care o frecventeaza Alex acum nu este cea de lb germana.. ??!
Pareri pro si contra referitor la ce, mai exact?
Hansel &Gretel este una din gradinitele la care Profesorul Trasnit merge in vizita la copii. Personal imi place foarte tare. Am ajuns prima data acolo in iulie, anul acesta cand am desfasurat doua scoli de vara.
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
ruxandra_sb Alex e la o gradi normala, unde nu invata mai nimic, eventual ne cer bani, asta e pp lor ocupatie, ba pt perdele, covor, dulap bucatarie, acum brad... etc.
Vreau sa mearga la o gradi unde chiar invata.
Vroiam sa stiu dc H & G este asa cum se aude cea mai buna, dc vorbesc full time germana, cum se poarta cu copii, chiar mai nazbatiosi cum e Alex. Cum ii ajuta sa se obisnuiasca cu limba.
Maine merg sa o vad sa vorbesc cu Frau Lavinia.
Daca trebuie sa stie ceva germana de acasa...
Si dc exista lucuri care nu au placut..
multumesc
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
Deci: super locatie, cladire + curte mare si frumos aranjate. Cam totul e curat si ingrijit. Toaletele la grupele mici nu sunt ceea ce mi-as dori, in schimb cele de la etaj (grupele mari) sunt mult mai bune.
Nu tb sa stie germana de acasa.
Se vb in germana cu copiii, dar nu-i ia asa din oala ca la gradinita germana de stat unde toata lumea (inclusiv femeia de servici) vb in germana din prima zi. As fi preferat s-o faca, dar ei prefera sa-i ia mai usor.
Apropo de ingrijitoare, aici acestea vb in romana.
Nu stiu daca e cea mai buna gradinita (m-as bucura sa fie
).
Numai ca ideea de baza e: valoare unei gradinite o da in proportie de 70% educatoarea.
Noi am avut pb cu o educatoare, care a si plecat intre timp. Pana la urma s-a rezolvat, iar educatoarea de anul acesta chiar ne place mult.
_
Si da, se cunoaste cine a invatat germana de mic!
Daca mai ai intrebari, scrie-mi pe PM.