Aspirante optimiste >20 ani (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Corinuk, Luna1, Nichi, Mychydutza, unde sunteti? Treceti aici la raport
Kriss tu cum te prezinti?

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oliviaeu va urmaresc luna asta, ti-am zis motivul pe PM...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kriss pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Anca, pupici si de la mine..probabil nu am fost cuminte anul asta sa vina Mosu cu !

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hello. z29. nimik la orizont. doar sindroame premenstruale. bufeuri, dureri de burta, sani umflatzi. iar m-a dereglat. trec serios pe naturiste ca nu se mai poate.

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
http://tt.lilypie.com/o-WVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Michi stii tu sigur ca intarzie?
Poate intarzie 9 luni,asa...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Kriss,

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Mychy, de unde stii ca e dereglare? Ai facut vreun test? Ca poate, vb Ancai, intarzie vreo 9 luni

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nu mai intru decat rara, pentru ca nu am ce vesti sa va dau, dar va urmaresc din umbra...si Doamne ce mi-e data sa vad - Mcrissa iubita, sufletul meu plange. Sunt alaturi de tine. Imi pare nespus de rau - stii cat tin eu la tine. Nu-i nimic, mergem inainte - vei fi mamica curand. Sunt convinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna
Si eu tot Z29 si nimic la orizont. Doar dureri de mijloc - de o saptamana nu stiu ce sa ma fac si nici n-am luat nici un medicament ca am zis ca trece de la sine; sani usor mariti si durerosi la atingere si cam atat, spre surprinderea mea. Nu tu durere de cap si de burta. Nici nu stiu ce sa mai cred. Culmea e ca asteptam cu mult interes sa-mi vina odata musafirii astia fiind ca am fost la doctor si am inceput niste investigatii mai amanuntite. Am de facut analize hormonale si de facut ecografii vaginale pentru monitorizarea ovulatiei in anumite zile. De asemenea i-a recomandat si sotului sa faca spermograma. Acum numai are ce face trebuie sa mearga s-o faca.
In concluzie - de ce nu vine odata?

Mergi la inceput