Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mai da scrieti nu gluma! Sa vedem daca pot sa tin pasul!

Anya, Diana, Mamacita, sustin 100% opinia voastra!
Meg, o sa vezi cand o sa inceapa sa-ti zambeasca bebele ca nu te mai intereseaza nimic! Eu nici doua ore nu pot sta departe de ei fara sa mi se faca dor de minunile mele! Cand eram insarcinata sa credeam si eu! Ca maxim 6 luni stau acasa si apoi ma intorc la spital! Acum am zis ca stau pana in vara cand intra mama in concediu sa stea cu ei si sa incep diversificarea! Sa vedem ce motiv o sa mai gasesc atunci!
Spitalul si bolnavii nu pleaca nicaieri, noutatile parca le aflu mai usor acum ca am timp si chef sa stau pe net iar examenul clinic e ca ! Dar aceasta perioada a baietilor mei nu e decat una!

Abriana
, bine ai venit in clubul nostru!

Alina, pentru avertisment! O sa citesc si eu sa vad ce ai putut scrie asa de ofensator! Si eu am fost atentionata ca am folosit un ton prea agresiv cand am comentat aberatiile alea cu laptele clocotit sau stricat !
Stii, ideea e ca in momentul in care un medic se apuca sa comenteze astfel de lucruri, indiferent ce ton foloseste, este perceput ca ofensator! Probabil si superior! Si asta nu e primit prea bine!
Pe de alta parte, nu obtinem nimic daca primim avertismente! Si nici daca folosim un ton prea agresiv!
Eu m-am amarat dar nu ma las si o sa continui sa incerc sa schimb ceva mentalitati! De-aceea m-am facut medic! Ca sa fac bine si sa nu las sa se faca rau!

Cristina, sper ca te-ai facut bine!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Abriana, bine ai venit! Te asteptam pe-aici la povesti.

Alina, ia sa ne dai si noua un link daca ai timp, ca sunt curioasa pentru ce ai primit avertisment. Ca banuiesc ca nu ai injurat pe nimeni.

Meg, ti-au raspuns inaintea mea colegele despre marsupiu. Asa ca se poate si f devreme. Eu recunosc ca am pus-o in pozitie verticala mai devreme de 6 luni, insa pt perioade scurte. Apoi oricum a devenit prea grea si mi-a fost mila de mine.

In primele luni o caram cu mine intr-un cosulet, pus pe bancheta din spate si legat bine cu centura. Apoi in scaunul de masina chiar de la 5 luni, pentru ca se lasa pana la 45 de grade. Primul carucior a fost f greu si voluminos, chiar si strans, dar m-a ajutat mult cand era mica-mica. Cand a inceput vara i-am luat unul sport din Cora, la vreo 700.000, care rezista in continuare desi a fost supersolicitat. Credeam ca intr-o luna e gata, dar cred ca o mai duce . E f usor si incape cu usurinta in masina. Asa ca iau copilul in carucior pana la masina, apoi in scaun,iar la destinatie din nou in carucior. Asa strabat magazinele, piata, parcurile, asa reusim sa iesim cu prietenii in oras sau chiar sa mai vad vreun pacient. Ma ajuta f mult si programul ei, pt ca se culca dupa 11 seara, ca si noi.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sincera sa fiu tare mi-e teama ca aveti dreptate cu reluatul activitatii versus cresterea lui bebe si ca ma dau eu acum viteaza da' prin vara o sa va explic cum nu ma indur sa-l las pe bebelica...

chestia cu tonul superior/ofensator mi s-a parut si mie ca o simt, mi ales pe un topic anume, unde am si renuntat dealtfel sa mai scriu o buna bucata de vreme..apoi am revenit, dar cum lucrurile au ramas nechimbate am zis ca mai bine sa ma opresc din a da sfaturi si a emite pareri, decat sa-mi fac sange rau...

shean, eu cred ca cel mai bine e sa fii medic la spital, cu cei care vin la tine ca au nevoie reala de ajutor sau cu apropiatii care iti cer un sfat, iar mediile astea virutale sa le folosesti pentru relaxare, divertisment, ce vrei tu...

si apropo de relaxare, te rugam sa nu te relaxezi prea tare ca acusi e rost de capitol nou pe aici!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Cristina, sper ca te-ai facut bine!

Sheannamp, da, sunt mult mai bine acum!!!Multumesc.

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cristina, se tot vorbeste(pe forumul medicinistilor-teo, sa nu ma certi, ca nu e forum concurent!!!) ca de anul asta pregatirea in rezidentiat incepe cu stagiul de baza; ai auzit ceva mai concret/sigur pe tema asta?

pentru mine ar fi minunat sa incep cu geriatria, sa-mi fac o idee daca-mi place, si daca nu sa dau din nou rezi sa prind neuro...

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anya subiectul a fost reactualizat acum la "cabinetul de psihologie" se numeste "sa spun sau nu ca baiatul are sida".cam asa ceva....
pe mine m-a deranjat cine a sarit sa stigmatizeze cel mai mult un copil nevinovat....dar am gresit,pt ca nimeni nu cunostea persoana ce dadea cu pietre din alte postari si da recunosc ,mai bine respiram de doua ori si felicitam o femeie ca iubeste neconditionat un copil hiv pozitiv......dar postarea mea afost acum aproape 3 luni si m-am trezit acum cu avertismentul,ca de s-a trezit si respectiva sa actualizeze subiectul....pe cuvant ca m-am enervat de mi-a fost rau...si asta imi mai lipsea!
gata subiect inchis cel putin pentru mine....
ideea e ca ma doare rau gatul,bag propolis vitamina c,ceaiuri la greu si nu stiu ce sa fac ca sa nu ajung la ceva mai grav...mai iau homeopate....va rog astept si alte sugestii nu vreau sa iau alte pastile pe sarcina in afara de cele pt sustinere pe care mi le da ginecologul...

alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by megbeng

cristina, se tot vorbeste(pe forumul medicinistilor-teo, sa nu ma certi, ca nu e forum concurent!!!) ca de anul asta pregatirea in rezidentiat incepe cu stagiul de baza; ai auzit ceva mai concret/sigur pe tema asta?

pentru mine ar fi minunat sa incep cu geriatria, sa-mi fac o idee daca-mi place, si daca nu sa dau din nou rezi sa prind neuro...

vine bebe!

Megbeng, si eu tot de pe forum stiu!!! Din pacate nu am nici o sursa sigura!!!Mie mai mult mi-ar placea sa incep cu chirurgie generala, ca poate fac si eu un bebe la anul ...

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Alina, sanatate multa! Oscillococcinum ai luat?

Meg, as incerca eu sa ma relaxez dar bancuri nu stiu iar cele pe care le aud le uit foarte repede asa ca nu-mi ramane decat sa dau sfaturi medicale! Nu e o atitudine foarte constructiva pentru mine dar macar e "challenging"!

In alta ordine de idei ne apropiem ametitor de pagina 20 si nu prea stiu ce sa fac! As vrea sa pastrez listutza si mesajul de la inceput pe post de mesaj de deschidere al topicului cu numarul 2! Teo, help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sheann, ma bag si eu, desi Teo ar fi mai indreptatita sa-ti raspunda. Daca gresesc, sa ma corecteze.
Cand schimbi capitolul si treci la cel cu nr 2, deschizi intai primul capitol pe prima pagina, dupa ce te-ai logat pe DC. Apoi dai click pe semnul de "editeaza raspuns", al treilea de la stg la dreapta din bara de sus a mesajului tau cu listuta(are forma unui creion pe o hartie), apoi mergi si selectezi ceea ce vrei sa apara in celalalt capitol (lista cu numele noastre si ce mai vrei tu din acel text) si dai "copy". Dupa care, deschizi un subiect nou cu acelasi titlu, dar in paranteza mentionezi ca e cap 2 si in fereastra pt mesaj dai "paste" la ceea ce ai copiat din capitolul precedent. Apoi dai "creeaza subiect nou". Odata creeat, intri si copiezi linkul respectiv si il pui pe ultima pagina a capitolului 1, ca sa stim cu totii unde se afla continuarea.
Sper ca ai inteles, pentru ca in realitate e mai simplu decat suna aici. Daca nu, trimite-mi un pm si lamurim treaba.
Si fiindca veni vorba, activeaza si tu optiunea de mesaje private, din meniul din stanga sus. Ca poate sar pacientii cu intrebari .
si uite si o pentru ca ne schimbi capitolul.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna seara,dragute colege!

Mama mia,ce viteza la scris aveti!Am citit ca ati discutat despre nastere,anestezii,vizita la stomatolog,bebelusi.Fain!

Noa,acum vin si eu cu o rugaminte.Recomandati-mi o metoda sa ma destressez si sa-mi vina pofta de mincare.Iau de 2 luni vitamine si minerale si nici un rezultat .

Sheannamp ,propun ca la noua listuta sa treci si virsta copiilor nostri.Poate ma incuscresc cu vreo doctorita .

meg ,ai un link fain in semnatura .

Alina ,tiza cu dureri de git in sarcina.Hm,si eu am avut,imi amintesc ca intrasem in panica si m-am dus la ORL-ist.Primisem niste pastile cu sare,dar pt ca imi faceau greata,le-am inlocuit cu gargara cu apa sarata(parca o lingura de sare netratata la 300ml apa).
Aici este un sirop homeopat f eficient"Meditonsin"se numeste.Zau,mie imi ia durerile de git ca prin minune.

Seara frumoasa va doresc!

Alina

Mergi la inceput