Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mamacita, merci, eu intrebasem de peridurala, decubitul lateral nu a fost ptr ca mi s-a pus stand in sezut si apoi am stat pe spate ca m-au urcat direct pe masa de nastere. Chestia cu prea adanc se prea poate...
Circulara in sine era laxa si nu constituie oricum indicatie de cezariana, problema era cordonul scurt si asta era mai greu de depistat la un eco.

Ella, deci in 2002 ai luat rezi? Ca si eu tot atunci l-am luat... Anya, am urmarit si ce s-a intamplat anul urmator, o porcarie cu toceala de grile.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mamacita, daca a trecut cu bine e ok, nu?
eu am renuntat sa ma mai intreb de ce AG, de ce intubatie, de ce au ramas resturi asa mari si multe (la al doilea chiuretaj-ala pe viu- doctorita m-a bagat in boale, ca o fi fost mola la ce resturi mari sunt, cica "de luna a 4a, parca nu ar fi fost curatat nimic", desi sarcina avea 8 sapt, ca e posibil sa fac sinechii si sa nu mai pot avea copii..da nu era mola,nici sinechii se pare ca nu am facut, in fine, bine ca m-a panicat!

vivi, deci nu ai primit mailul meu in primavara? ..ma gandeam ca nu ai chef de reinnodat prietenii si nu am mai insistat...eu la sfarsitul anului 1 m-am transferat la MG..am terminat anul asta si am luat la rezi geriatrie..te-am mai urmarit pe la "mai-iunie", ca fusesem si eu in grup cateva saptamani..ti-ai deschis cabinetul? ai inceput sa lucrezi? ce face ingrid?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

dedicatie pentru ATI:
"...Sf. Petru deschide. In fata usii, nimeni. Peste 5 minute, iar "cioc-cioc". Sf. Petru iar deschide, se uita in jur. Nimeni. Iar "cioc-cioc". De data asta, sf. Petru era pregatit dupa usa ; smulge usa cu putere si mai apuca sa-l vada pe unu' care disparea rapid.
-Fire-ai tu sa fii, care te tii de prostii si bati pe la usa si te joci cu nervii mei! Nesimtitule!! Striga sf. Petru dupa el.
La care omul, cu tristete in glas, departandu-se in viteza:
- Ce sa faaac, daca ma tot resusciteaza astiaaaaaaa...... "

tocmai l-am citit si eu de pe supereva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hop si eu cu un banc, nu mai stiu al cui sot parca e neurochirurg:

"In urma unui groaznic accident de masina sotul si sotia ajung amandoi la spital. Sotul se trezeste pe patul de spital si la capataiul lui un medic:
-buna ziua sunt x, neurochirurg si ma ocup de sotia d-voastra. Din pacate trebuie sa va dau vesti f proaste... Sotia d-voastra a suferit un puternic traumatism cranian... Va ramane toata viata cu grave urmari... Nu va putea umbla, nu va putea vorbi, va trebui sa o hraniti cu lingurita, sa o schimbati cand isi face nevoile... Imi pare nespus de rau...
Sotul se face tot mai alb la fata, moment in care neurochirurgul face o pauza si zambind radios ii spune:
-haideti ca am glumit! E moarta..."

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

, , o sa mor de ras...unul mai tare decat celalalt.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

multumesc, diana....
al meu sot e neurochirurg...

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Elbi, si ce zice de banc?
Mie mi s-a parut super! Da' face parte din categoria de bancuri cu si pentru doctori! Numai noi le putem gusta cu adevarat! Asa dupa o garda grea, dimineata, cand nu a rasarit inca soarele dar e liniste, primirile urgente sunt goale (cu exceptia unor boschetari beti care dorm linistiti la caldurica), salvari noi numai vin si savurezi o tigara impreuna cu colegii de la UPU! Ehe, amintiri fetelor!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Magda...sincer nu cred ca am primit mailu' tau sau poate l-am primit..nici nu mai stiu ca sunt tare aiurita in ultimul timp(de v-un an si ceva)...Cabinetul il deschid acushica...in ianuarie sper.Ingrid e bine ...pe zi ce trece mai neastamparata si mai dragutza...Ma bucur ca azi in sfarsit i-am gasit bona,dar va veni din ianuarie...

Si daca tot suntem intre doftori...vreau si io dermatolog...poate imi recomandati pe cineva ca lumea,eventual la o clinica particulara ca n-am timp de umblat prin spitale.Vreau sa-mi scot niste alunitze care dupa unii n-ar fi alunitze,ar fi veruci...cert e ca vreau sa scap de ele ca ma incomodeaza si cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by Anya20
Mamacita, din pacate circulara de cordon, fie ea si dubla, nu prea intra in indicatiile de cezariana. Asta din cate stiu eu. Desi mi se pare o aberatie.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Tu stii corect si iar asa este,este o imensa aberatie in conditiile obstetricii actuale,care nu este mai profi,ci mai tehnologizata,dar obstetricienii sunt mult mai slab pregatiti[cel putin aici,la noi].Asa cum pelviana automat intra la indicatii actualmente[de ce nu se mai face inversiune manuala?],asa ar trebui sa reconsidere si circularele stranse sau duble ,la asta ma refeream...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pentru colegii stomatologi:

- Ce face fiul fratelui tau, dentistul?
- E asociat cu tatal sau.
- Si-a deschis si el un cabinet stomatologic?
- Nu! A deschis o fabrica de nuga si caramele.

si pentru restul...

Doamna,spune doctorul, fiica dv. are nevoie de distractii.
- De ce gen?
- De genul masculin, conchide doctorul

Un medic intra intr-un separeu de spital unde este internata o doamna tanara.
- Dezbracati-va, trebuie sa va consult.
- Dar cu numai zece minute in urma m-a consultat un coleg de al dvs, care mi-a zis ca sunt intr-o forma excelenta!
- Da, stiu, si mie mi-a spus acelasi lucru...

Un tip cu nevasta-sa sunt la plaja de nudisti, cand o albina cu tupeu intra direct in pasarica tipei. Evident, gagica se panicheaza toata. Nici el nu stia ce ar trebui facut, asa ca a invelit-o cu cearsaful, si-a tras repede un sort pe el si fuga la doctor. Asta, dupa ce o examineaza, spune ca albina e prea adanc infipta ca sa poata fi scoasa cu forcepsul, asa ca va trebui sa incerce un truc.
-O sa iti dau cu miere pe penis, te bagi la albinuta si cand o simti ca s-a asezat pe craca iesi repede afara din scorbura.
Usor de zis, greu de facut, pentru ca de sperietura, de alergatura, terorizat de gemetele nevestei, omului nu i se scula sub nici o forma.
-Ma lasi sa incerc eu ? intreba doctorul.
Speriat de consecintele unei intepaturi intr-un loc atat de sensibil, omul accepta fara sa stea pe ganduri. Doctorul isi da pantalonii jos si, dupa ce gagica il unge cu miere, moment in care scula intra intr-o erectie monstruoasa, se pune pe treaba. La inceput pandeste albina, dar dupa un timp incepe sa se miste din ce in ce mai viguros. Ce mai, i-o trage de-a binelea tipei. Sotul, socat, intreaba:
-Ce dracu' faci doctore ?
La care medicul raspunde:
-Schimbare de plan. Am s-o inec pe nenorocita !

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput