Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Si io tot cezariana cu rahi+peridurala... si nu-mi pare rau...Mi-a fost cam frica sa nasc natural...piticul meu pe creier e epiziotomia...mi-e groaza numai cand ma gandesc...am preferat o taietura pe burta,pt ca natural n-as fi scapat fara epiziotomie...M-am recuperat foarte repede,a doua oara asa alege tot asta...Daca-mi garanta cineva ca scap fara epiziotomie ma incumetam si natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Doctoritelor, da' stiu ca ati scis nu gluma!
Lipseste omul cateva ore si, uite ce se intampla, numai poate sa tina pasul cu voi!
Dar imi place! La mai mare (ca tot nu avem voie!)

Bine ati venit Ella, Alina.a si Vivighe!

Anya, nu-i asa ca in mai multi puterea creste! Si numai arunca nimeni cu rosi!
Cand i-am povestit sotului meu faza cu "clocotirea laptelui" a zis ca e faza pusa acolo la misto! Nici lui nui-a venit sa creada ca cineva poate spune sau crede asa ceva!
Da cum e chestia cu stricatul laptelui ca am mai auzit-o si de la o romanca din Japonia care a fost tare suparata ca s-a ras de ea cand ne-a marturisit ca ei i s-a stricat laptele de la gripa? Anya, deocamdata am zis sa fiu raison si sa nu sar cu intrebarile pe tine asa din prima, sa te sperii si sa numai vii pe aici dar e foarte bine ca ai chef de vorba!

Diana, am uitat de cateterism! Unde mi-am facut eu stagiile nu exista inca asa ceva! Da in Fundeni asa stau cei care sunt la medici care fac cardio interventionala! La fel si la Militar!
Si tu ai avut o nastere cu cantec! Slava Domnului ca a fost bine pana la urma!
Eu a trebuit sa fac cezariana, desi tare mi-as fi dorit sa nasc normal! Acum am o cicatrice cheloida pe mijlocul burtii de-mi piere cheful de orice cand o vad (noroc ca scumpul meu sot ma place si asa!) Dar macar am doi baieti sanatosi si uterul la locul lui (cu tot cu fibroamele aferente)!
A propos, Briantis, Mamacita, tare buna anestezie am avut! Mai intai am adormit inainte sa-mi dau seama ca imi pune masca pe fatza, poate doar asa, pentru o fractiune de secunda am simtit o usoara sufocare, dupa care nimic, somn bun si fara vise, m-am trezit in ceata (de la Atropina cred eu) dar perfect lucida, fara greata, fara dureri de cap, si am stat asa treaza pana a doua zi la pranz in ciuda tentativelor de a ma adormi ale asistentelor (inclusiv un Dormicum pe vena)!
Magda, Alina, sarcina usoara si nastere la fel (cred ca ma repet, dar nu-i nimic)!
Tare e frumos cu burtica!
Nu stiu ce sa zic, Vivighe are dreptate cu episiotomia iar durerile, ei bine, nu vreau sa va sperii dar sunt cele mai mari pe care le-am simtit vreodata (am avut si eu un travaliu intrerupt, din fericire)!
Elbi, bravo pentru alaptat!

Ei dar m-am lungit nu gluma!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Shean, daaaaa, imi aduc si eu aminte de tanti din Japonia cu laptele stricat... Zicea ca a devenit sarat si era tare ofuscata ca n-o credea nimeni....
Durerile de nastere sunt naspa, ca nu-i o fericire sa le simti in nici un caz dar sunt suportabile. Daca prinde peridurala e parfum (pe dreapta unde mi-a prins nu simteam mai nimic, simteam ca se contracta uterul dar nu durere, in schimb in stanga durere la greu...

Edit, cred ca am inversat jumatatile de corp... Sa ma bata cucu daca mai stiu...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de primirea calduroasa!
diana eram o studentica amarata,din alt oras(sunt din valcea de origini)meritam si eu putina atentie,macar un eco.se uitau la mine zilnic si asteptau sa mi se desumfle piciorul.dar mi-au dat aspirina tot e ceva.deaia si dr furau ma trimite la szeged ca nu vrea sa se riste cu doze mici de aspenter fara sa aiba o cofirmare a unei trombofilii...dar asta e stau acum cu frica in san ca deaia am probleme, ca cine stie ce anomalie genetica am si sunt dati peste cap toti factorii de coagulare si pierd sarcina sau nu se dezvolta fatul etc....credeti-ma prefer sa tremur acum,sa fac milioane de analize dar in iulie sa-mi tin micul meu pui de leu in brate si sa vad ca e bine...
cateodata preferam sa nu stiu nimic si sa merg pe mana cuiva si asta e,m-as fi bucurat si eu de sarcina!
gata v-am inebunit si nici nu am intrat bine aici...scuze...

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, nu-ti face atatea griji, ca ii faci rau lui bb. E normal sa fii precauta, dar ai sa mergi la eco morfologica la un dr bun si o sa vezi ca bb este ok. Acum te omoara gandurile. Fa-ti testele de coagulare si daca sunt ok nu cred ca e nevoie de aspenter.

Oricum vei face clexane dupa nastere si nu vei avea probleme.
Iar intrebari...poti sa pui cate doresti, ca ne mai stimulezi si noua creierasul. Eu una abia astept sa aud ceva mai complicat ca sa am motiv sa ma apuc de citit.

Alina 10+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

buna dimineata!

ma inscriu si eu!, inca nu v-am citit decat partial, dar va prind din urma!
Delia- proaspat rezident in radioterapie, Iasi

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Wooowwww!!!
Cat s-a scris !!! ptuuuu sa nu va deochi!!!
Alina.a, Vivi si Delia bine ati venit!!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vio, bine ai venit!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anya stai sa vezi ca nu stiu unde sa fac morfofetala! in arad e exclus,nici nu am unde,acum am prins szegedul ,poate mi-o fac acolo.sti care e marea problema,cu mutatul de la gazda acasa in valcea,apoi inapoi la sot in arad,am pierdut un sac de carti...de multe ori sunt in ceata ca nu am de unde citi.acum nici nu pot iesi din casa sa-mi cumpar.
diana tu la care medic ti-ai facut morfofetala?am inteles ca cioata si grigoras au ceva aparatura in tm.la care ai fost?
am o rugaminte la voi :ce carte,tratat,de obstretica-ginecologie mi-ati recomanda sa-l cumpar,sa-l am eu in casa asa pentru sufletelul meu,mai de actualitate?
multumesc astept sugestii.

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

nastere naturala dar cu peridurala spre sfarsitul travaliului...cred ca mi-a fost facuta anestezia cu vreo 30-40 minute inainte de nastere......si a fost ff bine....nu am ramas traumatizata de pe urma durerilor nasterii:)
anestezia facuta la cerere:)
astazi sunt putin suparata....sa va explic si de ce....
noi suntem castigatori ai loteriei vizelor pt state si ne-am fi asteptat sa avem interviu in februarie dar astazi am aflat ca nu in februarie o sa fie ci in martie( nici asta nu ii 100% sigur dar 95% cam da)....pe la mijlocul lui ianuarie abia o sa aflam data interviului...si asteptarea asta nu-mi place....mi-ar place sa avem interviul si sa stim verdictul...ii bila alba sau neagra...
alta suparare...sotul mi-e plecat la bucuresti de duminica si abia vineri seara se intoarce si vrem sa treaca mai repede zilele sa vina....dar cred ca ce a fost mai greu a trecut...
alta suparare...vreau sa ningaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
si gata cu supararile mele....nu-s asa de mari si o sa treaca....acum abia astept vacanta si pe "mocotun"= mos craciun in limba lui dragos:)

o zi insorita va doresc si plina de bucurii

cattalina lui Dragos (23.07.2004)

http://new.photos.yahoo.com/cattalina2020/albums/

Mergi la inceput