probleme cu baby sitterul . sfaturi !!!!

probleme cu baby sitterul . sfaturi !!!! | Autor: tlmarculescu

Link direct la acest mesaj

salut .nu manuesc otilia si am o fetita bolnava psihic , de 16 ani .fetita mea are un retard mintal sever si se comporta ca un copil mic.anul trecut am angajat un baby sitter , o tanara de 25 de ani .din pacate am inceput sa am diverse probleme cu ea.in vara noi am plecat in strainatate o luna si baby sitterul a ramas singura cu fiica-mea.in aceasta perioada a adus in casa cainii ei , care au locuit impreuna cu ea si fiica-mea.acesti caini au distrus diverse obiecte prin casa si au facut mult , mult par.am trecut cu vederea toata povestea si am stabilit cu ea sa nu mai aduca animale in casa noastra.recent plecand la munte si venind acasa fara s-o anuntam am gasit in casa o prietena de-a ei , care adusese si un motan.m-am suparat foarte tare , ptr ca ma mintea in primul rand .ea nu ma anuntase pe mine ca aceasta prietena v-a veni , nici macar nu ma intrebase dc isi poate aduce prietenii in casa noastra.o alta problema cu ea era ca lipsea des , si nu anunta , adica trimitea dim. un mesaj in care scria ca nu vine azi.problema asta am rezolvat-o ( sper ) acordandu-i inca o zi libera.dar platind-o la fel ( ii dau 5 mil , dar are si carte de munca ) . in rest , nu am de ce sa ma plang . are grija de fiica-mea , are rabdare , a invatat-o sa aprinda tv-ul singura ......
dar eu nu prea mai am incredere in ea ; a trebuit sa plecam la parintii nostri si l-am rugat pe fratele meu sa doarma cu copiii.
inainte ramanea ea peste noapte , dc o rugam.desi nu-i plateam aceste nopti ,ceea ce stia de la inceput , nu au fost discutii pe tema asta.
rugamintea mea este sa incercati sa scrieti cum se vede situatia din exterior.ptr ca eu poate o judec prea aspru ......
ati avut astfel de probleme cu baby sitterii ? cum le-ati rezolvat ?
va multumesc din tot sufletul .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Trebuiesc stabilite niste reguli clare, pe care sa le respecte.
Pe de alta parte daca esti multumita de ea e bine sa fii intelegatoare. E greu sa gasesti un om in care iti poti pune baza.
O luna e mult, cit ati fost voi plecati. Pe perioade din astea trebuie sa ii permiti sa se vada cu prieteni sau stiu eu ce nevoi are si ea. Pe mine nu m-ar deranja nici daca vine vreo prietena, nici daca isi aduce ciinii. Sa faca ordine, sa nu dispara nimic.
Cel mai important lucru e sa aiba grija cum trebuie de fata voastra. Ceea ce se pare ca face.
Ca oricare dintre noi, e important sa aiba si ea confort, sa se simta bine. In felul asta va da randament in continuare.
Eu cind am avut pe cineva sa ma ajute i-am tratat ca pe membrii familiei si m-am gindit cum sa le fie mai bine. Chiar daca nu mi-a convenit intotdeauna. Dar cind nu si-au facut treaba bine nu i-am mai tinut deloc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlmarculescu spune:

multumesc foarte mult ptr raspuns ramona.probabil eu sunt mai de moda veche.am oroare de parul animalelor,din acest motiv nu-i permit baiatului meu sa aiba un animal in casa.nu am ajuns in acel punct in care sa imi doresc sa o concediez.multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cu placere. Desigur, asta e doar parerea mea. Daca ai oroare de animale nu trebuie sa suporti orice. Doar sa ii creezi fetii un confort, mai ales daca esti multumita de ea. Nimeni nu e perfect, dar cit timp isi face treaba bine merita sa mai lasi de la tine.
Succes!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Exact ca RamonaJ gandesc si eu. Oamenii care ne ajuta (fie ca sunt angajatii nostrii acasa sau la serviciu), daca dovedesc ca sunt oameni de incredere, trebuiesc tratati ca niste prieteni. Si inca ceva: orice angajat, oricat ar fi de constiincios, simte uneori nevoia sa se fofileze. Si atunci este inteligent sa inchizi ochii.

alice simon

Mergi la inceput