Oala minune
Aveti?Sunteti multumite?
Ma bate gandul sa cumpar si eu numai ca sa scap de abur atunci cand fac cate o ciorbica.Din spusele prietenei mele e foarte buna.
In Metro am vazut la vreo 800 mii de 6 l si la vreo 2 mil ceva mai mare(nu mai stiu cati litri dar oricum diferenta nu era mare ca marime)
As vrea sa stiu dupa ce sa ma ghidez cand o cumpar.
Multumiri anticipate
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Raspunsuri
Messa spune:
Eu am luat un inlocuitor minunat de oala minune, care nu are dezavantajul oalei minune (adica nu trebe sa manevrezi capacul ala cu abur sub presiune) - oala Zepter. Fierbe carnea de vita cam cu 20 de minute mai greu decat oala minune, in schimb mancarea de orice fel iese exceptional de buna. M-a costat 150 Euro acum 2 ani, si am luat cea mai mare oala.
claudia_a spune:
Eu am luat din Metro cu vreo 800 mii la 9 kg... e superrr; fac absolut orice in ea: ciorba, sarmale, pilaf, mancare cu sos - orice, rasoale, zarzavat de salata beuf.... isi merita toti banii..
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
nemary spune:
si eu am primit cadou o oala minune. persoana care mi-a cumparat-o este foarte incantata de ea, in special atunci cand face ciorbe pt.ca ramane limpede zeama. mie tocmai asta nu-mi place, dar in rest e ok, nu face abur si fierb legumele bine in ea.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Karina spune:
Eu am una de firma: Maybach - io si cu Gigi !
Sint f. multumita de ea si nu e greu de manevrat. Bineinteles ca daca dispui de multi bani, poti lua si de la Zepter, cred ca-s bune, dar mie pretul mi se pare exagerat: sint doar niste oale, pin'la urma.
Am preferat Maybach, care a costat cam 104ROn, ca sincer cind le vedeam pe celelalte cu capacul acela ondulat si subtire ma apuca frica. Dar am auzit de la alte persoane ca ar fi bune, deci mai intereseaza-te s-ar putea sa nu merite sa dai diferenta de bani, asa cum am facut eu.
Indiferent ce varianta ei, n-o sa-ti para rau.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
simsimona spune:
Nu inteleg ce oale numiti voi "minune"??!! Oala cu fierbere sub presiune?
Eu am mai multe marimi si tipuri (din cele vechi, de aluminiu-Kukta si noi, de inox-Solingen). Sunt foarte multumita de amandoua ca fac mancarea repede (ciorba, zarzavaturi de fiert, piftie, fasole). Mancarurile scazute nu le-am incercat, ca mi-a fost teama sa nu se lipeasca. Am facut si sarmale cand m-am grabit, dar nu au fost asa gustoase ca cele facute la cuptor (mai ales in oala de lut!). Eu am dat pe cea din inox 700 mii acum 4 ani, dar acum le-am vazut si cu 5-600 mii.
Simona
Messa spune:
Da, la oalele cu presiune se refera.
Mai, zepterul a meritat... practic e indestructibila, mancarea nu se prinde de fund, are indicator de temperatura, etanseaza daca o lasi sa se raceasca incet cu capacul pus...
felicia74 spune:
Eu sunt incantata, asa pot fierbe tot ce vreau imediat. Pana si dificila carne de vita (doar din aceasta mananca Ilinca) nu mai e o problema. Nu stiu ce m-as face fara ea. Am din aceea ieftina din Cora.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
daniella4 spune:
Eu ma sperii de oala asta de cand o matusa a izbutit s-o explodeze, iar rezultatul a fost un aragaz facut praf, ferestre tandari inclusiv la bucataria vecinilor de sub ei, plus bucataria de zugravit integral. Si norocul a fost ca nu era nimeni in bucatarie...cand a facut BUM!!!
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Eu ma sperii de oala asta de cand o matusa a izbutit s-o explodeze, iar rezultatul a fost un aragaz facut praf, ferestre tandari inclusiv la bucataria vecinilor de sub ei, plus bucataria de zugravit integral. Si norocul a fost ca nu era nimeni in bucatarie...cand a facut BUM!!!
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
s-o fi infundat supapa de avacuare a aburului...asa ca atentzie la neatentzie
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex