SPALAT PE CAP?????

SPALAT PE CAP????? | Autor: alibeta

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata pentru ca tot la doua zile trebuie sa ma spal pe cap,altfel zici ca mi-am pus o sticla de ulei pe cap?ce sa fac?cu ce sa ma spal sa fie mai bine?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bulinush spune:

nu cred ca exista un sampon minune care sa te scape de "corvoada" asta......mie mi-a intrat in obisnuinta ca la 2 zile sa ma spal pe par ..... mai sunt zile in care ori sunt prea obosita ori nu am timp sau chef sa ma spal :P,.....dar nu renunt :D si dupa... ma simt chiar mai bine.......asta este...parul curat ma face sa ma simt bine , astfel incat il spal de cate ori este necesar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

si eu ar cam trebui sa ma spal la 2 zile, hmmm, ii dau cu spuma f.f.puternica (Taft negru) ca sa mai stea intr-un fel. Probabiul ca ai par gras. Eu folosesc sampon petrolhahn cu menta si parca nu mai e asa gras. Dar din cate am vazut nu prea ai ce sa-i faci.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

De fapt, depinde si de coafura: tunsorile drepte nu avantajeaza parul gras. Pentru a tine la distanta firul de par de pielea capului ar fi mai indicata o coafura buclata.
Il mai poti face permanent (slab) caz in care trebuie sa-l ingrijesti mai mult dupa spalare, cu balsam si masti pentru par, altfel arata urat si se degradeaza rapid.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cred ca nu esti singura care se spala la doua zile, probabil ca e normal, eu stiu persoane care se spala la cap si in fiecare zi nu pt ca au parul gras ci pt ca sta oricum mai frumos cand e curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

Si eu ma spalam pe cap o data la 2 zile inainte.....si acum ma spal o data pe saptamana si am parul curat. Mentionez ca si eu am par gras si mi-a fost de folos Elseve Roz (sampon si balsam)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Si eu tot la doua zile, desi am parul uscat. Lucrez intr-un mediu in care se fumeaza mult si, chiar daca parul nu mi se ingrasa deloc, sint nevoita sa il spal din cauza mirosului de tutun.

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Poti incerca Head&Shoulders cu menta,am observat ca atunci cand il foloseam nu mi se ingrasa parul doar dupa 4-5 zile.
Un alt sampon foarte bun e cel de la Dove,pentru par gras,incarcat.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Multumesc mult.Nu este problema ca ma spal atat de des,ci faptul ca nu imi sta nici cum.Imi sta bine in ziua in care ma spal si a doua zi este lipit de cap.Este adevarat ca am si parul foarte moale si slab,dar ori de cate ori mi-am pus permanent mi l-au ars.Ei,ce sa faci,o sa mai incerc si Dove,pentru ca de toate celelate pe care mi le-ati spus am auzit si folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Cand luam anticonceptionale imi spalam parul si la 4 zile si tot curat arata. Acum, ca nu mai iau, ar trebui sa ma spal la 2 zile. Rezist cu greu 3 zile, din cauza ca sunt prea obosita... Prin urmare eu cred ca si hormonii influenteaza chestiile astea. Si, tot in sensul asta, am observat ca si pielea o am mult mai grasa. Cand luam AC aveam fatza mata si frumoasa pana seara (cu fond de ten si pudra date dimineata). Acum seara luceste urat (cu acelasi gen de machiaj).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Nu conteaza marca de sampon, important e ca trebuie sa fie pt par gras, balsamul de asemenea

si pt gras trebuie spalat cat mai rar, o data pe saptamana, spalatul des producerea de mai mult sebum, si al grija si la alimentatie...incearca galbenus de ou cu zeama de lamaie

si eu am parul gras,moale si slab, caci nici permanentul nu prinde

Mergi la inceput