Papusika
Raspunsuri - Pagina 10
corinadana spune:
Pune si tu o poza doua cu bebelasa!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Cristina_C spune:
As vrea si eu sa le vad, please!
In schimb tu imi poti vedea baietelul (la semnatura)
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
daniella4 spune:
Felicitari pentru Papushica!
..sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si la fel de independenta, puternica si simpatica ca mama-sa!
Sper sa ne mai povestesti de ea, tre' sa sarbatorim primele victorii, nu?
NEVIDO spune:
Si noi avem de anul trecut o fetita adoptata. Acum are 2 ani si 4 luni. E o dulce ! Sa va bucurati si voi de ea ca si noi !
lorelaim spune:
Felicitari Elise!
Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bucurii la toti trei! Imi aduc aminte cat de mult iti doreai un ingeras si ma bucur din tot sufletul ca rugaciunea ti-a fost ascultata :-)
Sunt convinsa ca esti o mama MINUNATA!
Elise spune:
Deocamdata nu facem nimic nemaipoment: exceptind colicii datorita carora ne balacim in laptic de vreo saptamina: vrem, ba nu vrem, ba varsam, ba papam...
Scartzaim tot timpul si avem o fetzisoara foarte amarata din acest motiv.
Iar buricutzul a facut granulom.
Asta a observat tat-su, care a venit ingrozit sa ma anuntze ca "parca ii creste IAR cordonul ombilical!!".
Prea departe de adevar n-a fost... Da' o rezolvam noi cumva!
Elise
pitzinuca spune:
Elise,
urez si eu din suflet multa fericire papusicii Lisa alaturi de mami si tati, ai toata admiratzia din partea mea, nu te-ai lasat si tot efortul si tot stresul prin care ati trecut a meritat, asa-i?
cate s-au schimbat intr-un singur an de zile...
daca ai nevoie de ceva, da un semn.
va pup pe toti 3, sa va dea dumnezeu tot binele din lume.