Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Azi sigur vin la intalneala , saptamana viitoare ramane cu semnul intrebarii deoarece taie porcii catifeau si ...mno ... sa vad daca am cu cine sa o las pe Paula ...

Mai fetelor mie mi-ar conveni sa ne intalnim la Unicum ca-mi sta capul la niste papanasi cu branza ... yamy , yamy,yamy ... sunt delicioasi ... da nu-i bay daca voi vreti altundeva ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTILIA- chiar daca DOAR eu, Bianca si Adriana ne vom intilni, numarul nu spune nimic despre calitatea intilnirii
Ca sa nu mai spun ca ratati shoricii americani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!!

ioana , adriana deci soricu-i baza?????

bey , gasit trabuc , pierdut ochelari roz.ce ma fac????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana, ai dreptate. Dar ce fain era sa fiti mai multe!Lasa ca poate sapt viitoare! Cat despre sorici, pana la Craciun interdictie totala la carnarii.Poate doar o zacusca...Azi mai fac o tura de biscuiti, parca sunt cazuta in cap anul asta. Mereu mi-am zis ca sunt o pierdere totala de vreme din moment ce sunt atatea sortimente in comert. Dar am inebunit de cand am descoperit pe culinar o gramada de retete in imagini care mai de care mai apetisanta. Daca va riscati, va aduc la intalneala cativa sa gustati.Va doresc intalnite placuta, va pana luni.

Mergi la inceput

salutare gasca!!!!!

azi la 15,30-15,45 voi fi in fata la veseleni.va astept la inatlnire.daca veniti bine , daca nu iar bine.eu merg si singura la cafea .

edit : fetelor eu nu mai intru pe forum pana mai tarziu.deci daca veniti , eu va astept la veseleni.

Mergi la inceput

ramane la veseleni la 15.30

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Sara buna fete dragi !!!

Am fost cu Ioana si Bianca la restaurant Unicum , am pove si am papat ciorba de burta si papanasi cu branza . A fost foarte bine , mie cel putin mi-a prins bine ca m-am destins ... pacat ca nu au mai venit si alte fete ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

SARA BUNA!

fetelor matei s-a trezit fix cand am intrat in casa.moama ce s-a bucurat cand m-a vazut.tot striga ianca, ianca .a stat 30 de min tot in brate la mine. colegu zice ca tare rau a plans cand am plecat si abea l-a linistit.pupe-l mamam de mamos.

mno, la intalneala a fost OK.eu mai vreau.cand repetam figura???????nu de lata da nu ne-am terminat povestile.

va tzuc si mai vin............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare!

Si mie mi-a placut intlnirea asta in formula restrinsa...Ne putem cunoaste mai bine
Da' au ramas multe povesti..asa k mai trebuie reeditat evenimentul

Pe cind am ajuns, Calin nu stia de ce e tot miriit Luca..El uitase k mai trebuie sa-i dea si mincare la copil, se tot juca cu el

Noapte buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Salutare !
Noi am fost sa facem cumparaturile de la Artima daca ieri nu am mai ajuns . Intr-un final am cumparat peste si il prepar mintenas ...
Ieri am fost la samtex si le-am cumparat fetelor niste lucrusoare tare dragute . Colegu' si-a gasit niste pantaloni de catifea a-ntaia ...
Cam atat ... duminica placuta tuturor !!!

P.S. Si eu mai vreau intalneala ca tare bine mi-a prins , efectiv m-am deconectat de toate grijile , am uitat de toate "zoalele" ... deci ramane pe sambata viitoare urmatoarea intalnire ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput