Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, vad ca vreti sa va intalniti si sapt viitoare. Atunci vin sigur. Nu de alta dar daca veneam si acum imi dadeam tot programul peste cap.Va rog insa sa fixati voi ora si locatia din timp.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare!
Si cu noi a fost Mosul destul de darnic.Rebeca a fost foarte fericita.Am sa pun poze cand am un pic de timp liber.
Noi sambata mergem din nou la tara la taiat de porc.Sambata am fost la neamurile colegului,iar acum mergem la bunica mea.

la toate si numai bine.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!

cami am primit felicitarea..a adus-o personal tanti postasita.eu is mai lenesa si maine merg la posta.

fetelor pe unde umblati??????????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

fetelor io fac cu nervii.si-a revenit flaviu si acum tuseste tudor.iar e carantina la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bianca, ma bucur ca a ajuns in sfirsit...am trimis in total peste 40 de bucati, in Spania, Italia, Romania...si se pare ca nu au ajuns deodata, asta e "runda a treia" din cite am aflat.

Mergi la inceput

salajence la apel!!!!!!!!!

pt toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Prezenta la apel!

Ce mai faceti voi fetelor?

La mine nimic nou de semnalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetelor, va salut.
ma bucur ca se mareste gasca daca voi fi prin zalau vin si eu la intalneli, deocamdata insa am programate plecari si la sf acesta de saptamana si la urmatorul. Voi vedea insa, poate se mai schimba intre timp ca mi-e tare dor de voi toate.
Ca de obicei scriu pe fuga, bine macar ca reusesc sa va citesc, si na, mai pusc si eu cate una sa nu ma uitati de tot.
Va pup pe toate.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor!
Am trecut doar sa va salut, am o gramada de treaba de facut..., dar mai intai ma duc sa cumpar un cadou unui nepotel de verisoara, ce implineste luni 5 ani. Cred ca ceva masina, ca el e inebunit dupa asa ceva...
Maine plec la pensiunea LOSTRITA, langa Baia Mare, la o petrecere organizata de la sotul meu de la munca....venim abia duminica.. si mergem apoi la tort...asa ca de abia duminica seara o sa mai intru pe net...
Intalneala placuta va doresc pentru maine.. de la anul participam si noi (eu +)..
Va pupacesc!!!

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Intru si eu pe fuga, sa vad ce faceti.Va si va doresc intalneala placuta pe maine. Sambata viitoare vin si eu.

Mergi la inceput