Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Diana , bine ai venit in gashka noastra . Sper sa stai cat mai mult si sa ai timp de conversatie .

Mosul nostru a fost darnic . Andreea a primit rochita minunata mult visata de la q. care pot sa va spun ca e splendida , jocul cu bile tot de la q. , ciorapii pantalon cu inimioare tot de la q. , caciula + fular + manusi de la Mag. copiilor , un set de chilot+maieu roz cu imprimeu cu inimioare . Paula a primit un bebelash care urca si coboara pe un lant in timp ce danseaza si se invarte , caciula+fular , un set de la kinder . Colegu' a primit un jerseu de la q. cu fermoar , iar eu o fusta de la tarafashion .
Daca reusesc va pun poze cu produsele .

Restul ce ati primit ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La noi mosul nu a fost asa darnic, dar am primit si noi cate ceva: dulciuri, fructe, si un avans pentru un palton. Acum stau sa ma gandesc daca sa mi-l iau sau nu. Daca nu mi-l iau, la anul mosul nu mai imi aduce nimic! Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare salajence!

pt toata gasca.

otilia nu-l supara pe mosu ca la anu nu mai vine.daca ti-a dat avansul pt palton inseamna ca trebuie cumparat, stie mosu ce stie.

bey, la noi a ajuns mosu ala de la mama si va dati seama ce happy au fost barbatei mei.

fetelor va tzuc si mai vin........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Multumesc pt primirea calduroasa!
La multi ani tuturor ce poarta numele Nicolae sau Nicoleta! Despre mine, ce sa va spun.. am 27 de ani, duminica am sarbatorit 1 an si 3 luni de la nunta... astept primul BB, inca nu stiu ce va fi, vedem pe 20-21 dec la ecografie.
Am o sarcina "de vis" deocamdata, da Doamne sa fie tot asa.. fara greturi, fara ameteli, fara sangerari, fara dureri... fara pofte...
Bebe a venit cam pe nepregatite, e cam nasol ca inca stam la parintii mei, dar daca el a vrut sa vina, o fi avand el vreum motiv. Asa ca noi il asteptam cu multa dragoste si nerabdare.

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

diana , casa de piatra si multa fericire.nu te nacaji ca stati la ai tai , poate pana vine bb o sa aveti casa voastra.sa ai o sarcina usoara in continuare.la ce dr mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare la toata lumea!!!
DIANA-da, mai ne stim ...ce ma bucur ca te-am regasit...nu mai stiam nimic de tine de cind am plecat eu in maternitate...
Sa le spui si la fete cum te-au cunoscut tu cu sotul tau, k aveti o poveste de telenovele
am vazut pozele de la nunta...frumoase foc!!!
felicitari pt bb!!!
BIANCA- tu sa NU ne spui ce ai primit de la mosul din America...o sa te invidiem prea tare

pup toate fetele in rind. da' nu mai pot scrie k juniorul ma acapareaza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

BIANCA- tu sa NU ne spui ce ai primit de la mosul din America...o sa te invidiem prea tare

bey , ce rea esti.lasa mai sa ma laud ca asa moare dusmanu de ciuda.no , pe bune am primit si eu ceva gumita .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

DIANA-da, mai ne stim ...ce ma bucur ca te-am regasit...nu mai stiam nimic de tine de cind am plecat eu in maternitate...
Sa le spui si la fete cum te-au cunoscut tu cu sotul tau, k aveti o poveste de telenovele

deci va cunoasteti? mno, atunci bagati detalii ca sa se "cultive" blonda.

Mergi la inceput

deci azi fac monologul blondei!OK.

bey , nimeni nu mai zice nimic de intalneal? sa inteleg ca nu ne vedem sapt asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cu Ioana am fost colege de munca, pana sa intre ea in maternitate... acum nici eu nu mai lucrez acolo.
Povestea cu sotul meu... nu e atat de spectaculoasa, dar daca tine Ioana mortis sa va povestesc....
Intr-o zi de iunie 2000 mirc-uiam de zor.. cand am fost apelata de un necunoscut brailean. Am schimbat niste vorbe, ne-am mai intalnit intamplator zilele urmatoare pe chat... pana cand s-a oferit sa imi dea nr. de tel. Da-l, am zis, cu gandul ca poate, odata, cand ma voi plictisi si nu o sa am ce face, il voi suna. Mi l-am notat, si la un timp dupa aceea l-am sunat. Cand, ce sa vezi? Numar inexistent!!!!
M-am intalnit cu el pe net chiar ziua respectiva si l-am facut cu ou si cu otet! Pe buna dreptate, o sa ziceti voi! Pe degeaba, zic eu. Bietul de el, nu stia cum sa imi explice ca eu gresisem cand notasem numarul de telefon... Braila are prefixul 039 si eu formasem 093. Aici era buba!
Si de atunci incolo ne dadeam intalniri pe chat, telefoane, scrisori... am o gramada de scrisori de la el..:). I-am facut invitatie sa vina de Craciun la noi, sa vada cum e la noi la tara. In Braila Craciunul consta in a merge pe 25 in vizita la nasi, apoi pe 26 vin nasii la tine, pe 27 mergi la fini... cam asta e... si pe 24 seara, cand la noi se colinda, la ei se doarme!!!
Si pe 21 dec a venit la Zalau! S-a impotrivit maica-sa, unde mergi tu taman in celalalt capat de tara, la cineva pe care nici macar nu o cunosti fata in fata, las ca vezi tu ca te intorci cu coada intre picioare.. Nu i-a pus de mancare cu el....A ajuns saracu pe la 10 seara in Cluj, si a stat pana pe la 1 noaptea la ocazie in gara... cand a prins o Broscuta, niste unguri carora li s-a facut mila de el...
Si cam asa a fost.. apoi de Revelion am mers eu la Braila, dupa o lupta de convingere cu mama.. am ajuns pe 31 dimineata acolo si in 1 ianuarie seara am plecat.. sa ajung in Zalau pe 2, ca era ziua mamei...
Si uite asa ne-am tot vizitat reciproc pana in 3 sept anul trecut, cand ne-am casatorit si l-am facut zalauan cu acte in regula!
Sper ca nu v-am plictisit cu istorioara mea. Va pupacesc si ies putin, am de mers pana la facultate. Mai vb.

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput