Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, voi luati cadouri pentru sotzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare
Si eu voiam sa intreb...Mosul asta nu vine doar la copii?
CLAUDIA si ELUTZA-fain ca ati taiat porcul...nooi l-am taiat mai de mult..de pe lista
BIANCA-pachet pus in septembrie???Moama...de atunci ajungea si pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana si eu tai porcul in fiecare an de pe lista.da-i fain ca nu fac mizerie.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

La noi, parintii mei care stau la casa taie in fiecare an porc. Cred ca eu am sa intrerup traditia, ca mie nu-mi place mizeria si mirosul de la acest eveniment. Desi tare buni is carnatii !Pana una alta, azi vine MOSU'!Abia astept! Sa vad bucuria din ochii lui Andrei. Ma bucur de bucuria lui.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti? Lustruiti papucii?Va pana maine. Sa va laudati cu ce va aduce mosu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu i-am cumparat si sotului cadou si mie , bineinteles , ca nu se putea sa lipsesc chiar eu de pe lista Mosului , nu ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi in oras aseara a sosit Mosu'! Am fost de fata, dar pe urma a fost o ingramadeala si n-am mai stat. Azi Diana a venit de la scoala prin centru, expre sa mearga la mosu' sa-i duca un desen facut special pentru el si scrisoarea...a stat vreo jumate de ora la coada si a reusit sa intre la mos...asa ca a vorbit cu el, i-a dat desenul care i-a fost expus i casuta mosului si scrisoarea. E tare incantata!

Acum asteptam sa vina mosul...o sa va spun maine ce ne-a adus .

Un mos incarcat va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare fetelor! Aveti loc si pt o graviduta? Am tot cautat vreo graviduta din Zalau pe forum, ca stiu mai multe fete din Zalau care sunt insarcinate, dar se pare ca ele nu au timp sa intre pe DC. Sau poate inca nu stiu de site.
Ioana, vezi ca iti trimit un PM. Dupa profilul tau cred ca te cunosc, dar nu sunt 100% sigura.

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

a venit mosu.

diana bine ai venit in gasca.uite aci un si baga mare la butoane cu mai multe detalii despre tine.fug sa vaz pozele .

edit: diana , vezi ca pe prima pagina e listuta salajenceleor , si aproape toate avem 1-2 ingerasi acasa , asa ca pune intrebari legate de sracina.sa ai o sarcina fara probleme, nastere usoara si un bb mancacios si somnoros.he he he, am cetit ceva mumos:DPN e pe 23 mai .e ziua mamei mele atunci.

va tzuc si mai vin................

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Buna dimineata Salaj!Haideti la o cafea! Diana, bine ai venit! (la tine fara cafea!)A venit Mosu. Saracu pe la atatea neamuri a lasat cadouri pentru Andrei, ca am obosit noi mergand sa vedem ce si cum. Copilul a fost tare incantat, cel mai mult ia placut o cana de la Dinamo, primita de la sora si cumnatul meu. Inca nu a putut sa se joace cu toate, abia asteapta sa vina de la camin sa presteze.Va si mai vin.

Mergi la inceput