Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

Bianca, pe prima pagina apare ca ai postat tu ultima, dar unde e postarea???? iar sunt fantome pe DC?

mihaela se pare ca ceva nu e ok pe forum.am postat si mesajul nicaieri desi , pe prima pag aparea ca eu am postat ultima.

multumesc de felicitarile pt matei.va tzuc si revin....

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maman

salutare tuturor, in special fetelor care m-au primit cu bratele deschise in club, fara a trece prin examene, teste etc. dar, daca e sa ne gandim bine, viata e un examen continuu, de la nastere pana la moarte...ei, gata cu filozofia...
a venit timpul dezvaluirilor (partiale) despre mine, fetita mea, Valeria, si...copilasul meu intrauterin...
locuiesc in Zalau de 3 ani, de doi ani sunt casatorita si de un an de zile si o luna a aparut pe lume fetita mea, iar de ceva saptamani port in burtica inca un puisor...
Stiu, ma asteapta o perioada vesela foc, sper sa pot rezista stoic psihic si fizic...
Alte datalii va dau cand ne intalnim...
Sa aveti sarbatori linistite sau asa cum va doriti!
Pupici.

maman , te mai asteptam la noi.sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

mihaela am vazut pozele de la serbare.doamne scumpa mai e silvia.era obosita?

diana ce burtica frumoasa ai.mai da ce craciun fain ai avut.la tzara .vai ce amintiri mi-ai rascolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

Sunt super bussy la munca asa ca nu prea am timp de DC ...
Va tzuc pe toate !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

pt toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, nu era obosita, dormise pana la 9 dimineata, serbarea a fost e la ora 10.30. Dar n-a vrut sa spuna nimic, doar a soptit poezia si cantecele, n-a vrut sa danseze...asta e! Ne mai fac copiii si figuri...

Va pup

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

[quote]Originally posted by maman

salutare tuturor, in special fetelor care m-au primit cu bratele deschise in club, fara a trece prin examene, teste etc. dar, daca e sa ne gandim bine, viata e un examen continuu, de la nastere pana la moarte...ei, gata cu filozofia...
a venit timpul dezvaluirilor (partiale) despre mine, fetita mea, Valeria, si...copilasul meu intrauterin...
locuiesc in Zalau de 3 ani, de doi ani sunt casatorita si de un an de zile si o luna a aparut pe lume fetita mea, iar de ceva saptamani port in burtica inca un puisor...
Stiu, ma asteapta o perioada vesela foc, sper sa pot rezista stoic psihic si fizic...
Alte datalii va dau cand ne intalnim...
Sa aveti sarbatori linistite sau asa cum va doriti!
Pupici.

MAMAN- bine ai revenit!
Si eu cred ca sunt fantome pe forum eu nu vazusem mesajul tau, noroc cu Bianca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Bianca, nu era obosita, dormise pana la 9 dimineata, serbarea a fost e la ora 10.30. Dar n-a vrut sa spuna nimic, doar a soptit poezia si cantecele, n-a vrut sa danseze...asta e! Ne mai fac copiii si figuri...

Va pup

oricum e scumpica.si mai au si ei zile "proaste".da la mos cum a reactionat? nici lui nu i-a zis poezia? mihaela cand plecati?

ioana , mesajele lui maman sunt moderate, asa ca apar cu intarziere.bey, nu pui poze cu LUCA si mosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, uite cateva filmulete ca sa vezi cum a fost cu mosul. De fapt ne-a marturisit ca a deranjat-o prezenta moshului in sala...
Mine o ducem pe Silvia la mama si poimaine plecam.

pupi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mihaela , da unde petreceti Revelionul ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput