Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu la fel.La noi azi a plouat si e un frig si o umezeala groaznica
Si eu cand ma gandesc ca voi face Craciunul singurica, dar asta e, nu am ce face.Va fii primul Craciun fara sotul meu in 9 ani de cand suntem impreuna
Cel putin va fii acasa de rev.
SARBATORI FRUMOASE TUTUROR
CRACIUN FERICIT!
LA MULTI ANI!
Va pup pe toate si ne auzim la anul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Doarme Luca...
Voiam sa zic ca nu e zapada si nu arata a Craciun pe afara , de aceea nu simt atmosfera
Cu finantele ne-am redresat, sunt happy, are Calin un job super, asa k totul e ok in privintza asta

OTILIA- daca nu mai treci pe forum, sa ai si tu SARBATORI FERICITE, numai bucurii si un Mos bogat
ADRIANA-va pregatiti sa o sarbatoriti pe Paula simbata? Unde o sa va distrati? Cred k abia asteapta...

Mergi la inceput

va pup pe toate
cred ca ramanem putine pe baricade de craciun
ce zici diplodocus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

vin si eu la o cafea si la o poveste

nici eu nu prea simt ca vine craciunul, vorba ioanei, zapada nu ... curatenia e cam in plop si ce am reusit sa fac a disparut (de, am copil harnic) ... am avut niste chestii care m-au stresat in ultimele zile si care m-au indispus in asa masura incat nu am avut chef de nimic, dar sper ca s-au rezolvat ... una peste alta, a fost si mai bine ... dar doamne fereste de mai rau

claudia imi pare tare bine ca ne-am intalnit in sfarsit ... mama, da ce bine arati, pari foarte tanara in poze, dar realitatea depaseste asteptarile ... rebecai

ioana intr-o zi am fost cu tatal tau cu taxi, era asa de mandru de nepotelul lui lui luca

adriana cum ati petrecut ieri?
vreau sa te intreb ceva ... din ianuarie merg la munca, deci mai repede mihai avand doar 1 an si 5 luni ... unde trebuie sa depun hartogariile si ce anume? e bine dupa 1 ianuarie sau tre sa ma stresez si cu alea acum zilele astea? ... multam fain

va si incerc sa vin mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elutza , cred ca trebuie cu 5 zile inainte de modificari sa depui cereere acolo unde a fost cinematograful Libertatea , in spate la stanga sunt niste birouri . Du cu tine copii dupa toate actele care le-ai depus pt. dosarul pt. cele 8 mil lei ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare salajence!!!!!!!!

unde sunteti?

pt toata gasca.

SARBATORI FERICITE!

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

eu acum am venit de la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!
Sunt busy pana peste cap ...
Sper sa reusesc sa mai intru , daca nu ne auzim dimineatza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare salajence!

pt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Neatza la toata lumea!
Mersi Bianca pt ceai

Mergi la inceput