Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mey fetelor nu pot nicicum sa vin , ca Paula nu are cum sa ramana singura la spatiul de joaca , cine sa o supravegheze ??? Se imping , se urca pe tobogane , etc. e cam periculos .... iar Luci killer-este porcul sambata , deci nu e acasa ...
Azi iarasi mergem la o zi onomastica , tot la Silvania , dar pe paula nu o duc ... de ce oare ???? Sa pot shopingary linistita ...

Va tzuc .... lasa ca paote ne-om vedea la anu toate ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Mey fetelor nu pot nicicum sa vin , ca Paula nu are cum sa ramana singura la spatiul de joaca , cine sa o supravegheze ??? Se imping , se urca pe tobogane , etc..
Azi iarasi mergem la o zi onomastica , tot la Silvania , dar pe paula nu o duc ... de ce oare ???? Sa pot shopingary linistita ...

Va tzuc .... lasa ca paote ne-om vedea la anu toate ....

adriana sar la gatu tau.ce figura esti.pai du-o azi pe paula la chef si stai tu cu ea si nu o duci maine.si uite asa vi la intalneala.auzi sa-ti iei sosete groase ca sa poti intra si tu in spatiul de joaca.si pe fete sa le dotezi cu ciorapei grosi.

mno, gagici cum ramane pt maine?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
eu ti-am spus acu citeva pagini aici ceva, da nu ai bagat de seama.
Cami,fi mai explicita te rog. Of, am avut o saptamana agitata, poate nu am reusit sa citesc tot (sau am citit si nu mi-am dat seama ca imi este adresata mie respectiva intrebare )Tot nu m-am lamurit cum ramane cu intalneala. Adriana nu poate la 15 dar poate la 12 dar mai vrea? Restul fetelor se intalnesc la 15, asta am intales. Deci eu propun asa: la 12 la Veseleni cine poate (oare voi fi singura?) si la 15 la Unicum restul. Nu stiu ce program are sotzul sambata, daca mai are de lucru in Zalau atunci pot ramane pana la 15.

Mergi la inceput

otilia , ar fi super daca ai putea ramane si pt ora 15, macar 30 de min, ca sa ne cunoastem.hai cu sotul, ca nu ne suparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, cu parere de rau eu nu am cum sa ajung nici la 12 nici la 15, deseara plec la bucuresti din nou.poate data viitoare.
sa faceti poze, auziti? si sa ne povestiti tot tot.tare rau imi pare ca nu pot nici de data asta.
va pup pe toate si va urez distractie placuta.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

elvira eu o sa fumez neste tzigari cu gandu la tine.pot sa beau si o cafea cu gandu la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

la 15 nu pot deoarece am la 17 alalt chef ... tare, tare rau imi pare ... asa ca o las pe data viitoare

Mergi la inceput

Fetelor eu incerc si la 12 si la 15.Va si ne vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca , nua m cum sa o duc maine la chef pe Paula ca maine e chemata la o fetita de varsta ei ( Elena a lui Nicoleta ) , iar azi mergem la ziua unei foste colege de la Andreea de la camin ( Denisa Pal ) .... asa ca ....

Otilia , nu stiu sigur daca voi ajunge maine la 12 ca tre sa vad cum ma organizez cu mancarea , curatenia , Andreea de dus si adus de la dans ....

Mai pove ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Deci nu ne intalnim la 12....Incerc la 15....

Mergi la inceput