Salajencele (p22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Nu stiu daca ma crezi, dar la faza cu pilele..si anul trecut au fost pachete destul de putine, asa ca nici macar un suc nu am luat...am cumparat unul pt mama, ca ne-a fost rusine sa venim acasa de la caravana cu mana goala. Iar anul acesta e saracie si mai mare..anul acesta nu sunt mascote..nu stiu daca nu cumva vor pune in pachete ceva mascote ramase de anul trecut...dar nu stiu..eu ziceam nu neaparat de mers la imbulzeala, dar e frumos sa vezi pe strada camioanele impodobite si pe mos facand cu mana la copii.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, m-ai spart cu clubul tineretului! Da de unde sa stiu eu unde e ? Dar daca tu zici ca e aproape de semafor, atunci nici o grija ca-l gasesc.Deci la cat? LA 12 sau 12,30? Mie imi convine 12! Deci voi decideti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

eu nu pot veni asa repede la intalnire.credeam ca o sa ne vedem pe la 15-16.sa aveti intalnire placuta.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mey Otilia cum nu sti tu unde e clubul tineretului ???!!! Pai acolo unde pe vremea lui Ceausescu se faceau discoteci , adica cum urci pe Clujului in sus , la poala dealului , pe partea dreapta ... nici acum nu am explicat cum trebe ? Spune sa ma mai gandesc la ceva repere din zona pe care as crede ca le stii !!!

Bianca , imi pare rau ca nu vei ajunge ... dar totusi incearca sa vezi da de , da de ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, la ora aia nici eu nu pot...merg la coafor, dar vin dimineata de la SM, asa ca inainte de ora 12 nu ajung la coafor. Eu propun asa: cine poate de la 12, sa fie de la 12, iar noi restul de la 15-16...ce ziceti? Mi-ar parea rau sa ratez asa o sansa...

PUP!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA- buna idee, eu sunt de acord sa vin la runda a doua

Pupici la toata lumea, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!
si eu sunt pt runda a doua.
adriana n-am cum ajunge.colegu merge la cluj si ajunge la zalau in jur de 14,30-15.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

neata!!!
moamaaa ce harnica sunt azi, scriu prima!

haideti la cafea, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Deci, Adriana se pare ca ne intalnim doar noi doua la 12?Daca esti dornica de intalneala, hai sa ne vedem langa Veseleni la 12. Si vedem noi ce si cum. Poate dam o tura de magazine.Si bineanteles si cu cele care mai doresc...Lista ramane deschisa...... Cine se mai inscrie?

Mergi la inceput