Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna seara si de la noi.
Ana meaa doarme de ceva vreme, astazi a fost muuult mai bine decat in ultimele 2 zile, chiar daca a papat numai lapte cu mucilagiu (+ minuni de burtica) si s-a produs "doar" de 5-6 ori. Asta este. Ne facem noi mari si puternici. Maine vreau s-o scot afara daca e asha frumos ca azi. Dar pentru noi, s-a zis cu supermarketuri, aglomeratie, calatorii distractive cu metroul sau autobuzul. O s-o feresc cat pot o perioada.
Teolinda, ziceai tu de competitie. Din pacate, traim intr-o lume in care numai oamenii competitivi sunt apreciati, de unde si tendinta de a te impinge pe tine in fata prin performantele copilului tau, iar mai apoi sa-i ceri unei biete gagalici sa stie cate-n luna si in stele. CA doar acum copiii nu mai merg la gradinite unde deseneaza si se joaca, ci merg musai la gradinite cu multe limbi straine, calculator, sau activitati speciale care sa le dezvolte lor diverse abilitati si alte alea alea. Nu ca ash crede ca toate astea sunt rele! Doamne fereste. Dar e o isterie intreaga. Eu vreau sa ma mut la tara, langa Bucuresti si nici nu ma gandesc sa-mi aduc copilul la gradinita sau scoala in Bucuresti. Doar de la liceu incolo. Si am o prietena, care m-a luat cum ca ash fi inconstienta, ca nu voi duce copilul la o gradinita sau scoala (primara) buna. Sa fim seriosi. Eu o sa fac tot posibilul sa nu simta presiunea "competitivitatii", pentru cat mai mult timp posibil (macar in prima copilarie). Sper numai sa nu ma urasca pentru asta si sa se simta neadaptata candva.
Uffff, ce-am luat-o pe aratura..
Stiu ca intreba cineva acum ceva vreme, de fumat. Eu fumez.
Fetele, ati luat cadourile de Mos Nicolae? Cum faceti sa li se para copiilor ceva special? Idei?
multi si noapte buna.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITZA Sebi merge ca Diana cu mainile inainte si in sus si in viteza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Si noi avem filmulet nou!!!!!!!! Ca sa vezi ce distactiv e intr-o cutie de la Clementoni.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANASEBE astia s-au vorbit ... ca si Diana a facut azi aceeasi faza - adica s-a bagat singura in cutie,doar ca mie nu mi-a trecut prin cap sa o plimb si am scos-o repede afara!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moamaaa BEE ca bine le mai zici. Nici nu vreau sa ma gandesc ce "competitii" vor fi pe-aici peste vreo 6 luni - 1 an.
Sa va faceti bine curand!
De Mos Nicolae nu stiu inca ce voi face sa i se para mai special... insa stiu ca de la anul cand v-a incepe sa "priceapa" cam despre ce este vorba cu Mosii astia , Mos Nicolae va aduce fructe, dulciuri, carticele de povesti/colorat iar Mos Craciun va aduce hainute si jucarii... asta pana pe la vreo 5 ani cand cu siguranta va incepe sa ceara el de la "Mos".

Asa ca anul asta o sa-i pun in ghete de Mos Nicolae cereale, banane si iaurturi

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Aoleu.. uitasem. Stiti ca aseara va povesteam de jucaria- premergator.. in fine.. de stimularea bebelului sa se ridice in picioare. Ei contrar asteptarilor mele Nicolas a inceput azi sa exerseze de mama focului si sa se ridice pe aia.. asa ca sunt cu ochii cat cepele pe el sa nu si-o ia in freza

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi.Eu chiar vroiam sa ma culd devreme dara m stat o jumatate de ora la telefon cu Jean si iar e tarziu.
Sa va spun si eu parerea mea despre competitiile intre bebelasi-spiridusi-copilasi.binenteles ca e bine sa fie competitie in lume ca altfel nu am progresa...dar eu una nu o sa imi bag copilul in nici o competitie pana nu va fi el pregatie si nu va vrea el sa faca asta...nu o sa ii trimit poze la reviste sa vad daca le place sau nu ca sa o "aleaga" nu o sa il incriu la nici un concurs...pt mine e important sa il vad eu ca evolueaza ca e din ce in ce mai sigur pe el si mai fericit de noile descoperiri siorice va face va fi eroul lui mami( ma siditreaza ca imi amintes filmul cu Socru de cosmar 2 de pastrau trofeeele baiatului care a ocupat locul 16...cred ca asa as face si eu)
Si eu am o prietna care are bebelas cam de aceesi varsta cu Alain si sunt intrebata tot timpul cate kg are, ce face, ce vb..etc.Pe mine nu ma deranjeaza, dar cred ca nu e cazul sa fie 'contabilizati" asa bebelasii, cum zicea careva zi aici cred ca Bee copii sunt unii mai indesati, altii mai inalti deci nu poti sa le tii socoteala pe lungime si latime.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Vai ce ma distrez privind in primul rand plimbaretii. Sunt mortali. MAi ales cei care se arunca la mers. Mie nu-mi vine sa cred. Parca s-ar arunca in piscina! Ana mea e genul care incearca intai apa cu degetul.. A facut pasi singurica de aproape 2 saptamani, dar e in acelasi stadiu: precauta, incet, incet cu multa grija si la primul semn de dezechilibru, fundul jos.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE a mea se incadreaza la categoria aruncatoare fruntasa Dar sa stii ca numai cand stie ca la distantza la care si-a propus-o are de ce se tine De la canapea la taburet ,de la masutza la biblioteca etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai dar am scris la mesalul al de veca vreme dar se tot foieste bebe si mergeam la el.
Bee, aum am vazut postarea ta, mare dreptate ai cu gradinitele.
Teolinda ce bine ca e interesat de jucarie, pt tizul nostru.
Ingrid mai dureaza pana termin acrtea...cred ca o sa va fac rezumatul pe fragmente ca o sa o uit pana o termin glumesc.
Irinutza, am vazut-o pe Sabina agatata de carucior, e totala....
Anasol am vazut pozele voastre, tare dulci amandoi porumbeii dar si mamicile sunt frumusele tare....

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput