Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Codruta, mama, da' tu chiar te chinui cu bebelusa ta. Habar n-am ce sfat sa-ti dau. Rabdare, pot doar sa-ti spun.
Daniela, Daria e bine, plange mai putin la gradinita, e vesela, stie o groaza de poezii; joi avem serbare la gradi sunt tare curioasa cum o sa se descurce. Poze cu papusica Lara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

codruta, incearca s-o scoti cat mai mult afara, in general dupa, doarme mult mai bine. Si eu am avut problema asta cu daria cateva saptamani cand era mai micuta, la noi asa s-a rezolvat, iesit mult afara, joaca multa sa oboseasca, mancat bine si ceva "medicamente", respectiv peritol, biotics si infant formula (niste vitamine pentru copii). Dupa 2 saptamani de "tratament", a inceput sa doarma mult mai bine, si sa si manance ok. Oricum, din poze mie petra mi s-a parut grasuta, asa ca nu are sens sa incerci medicamente sau vitaminte.
Laura, distractie placuta la serbare...si asteptam POZE .

Am ajuns si eu azi cu mandrele la doctor...Malina are 14kg (adica normal pentru varsta ei), in schimb e o lunganaaaaa....are aproape 1m, de fapt 99cm (pe graficele de acolo, 103cm era inaltimea medie a unuei fetite de 4 ani)! Asa ca mai nou are mama 2 fotomodele ....una lungana (adica Malina) si una slabanoaga (adica Daria, care a ajuns si ea cu chiu cu vai la 9.960g )

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, distractie va fi cu siguranta. Daria mea are 17 kg. E tot grasuna grupului vad.

Fetele de peste ocean : Nedda, Simona, Corina sunteti deja la cafea ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, [red] eu am baut cafeaua de dimineata demult. Acum am venit acasa din oras si probabil ca n-ar strica sa-mi mai fac inca o cafea. :)

[red]Codruta, Micky are dreptate, poti sa incerci sa o "obosesti" mai mult pe Petra. Poate va merge la voi. La noi insa n-a mers si nici sfaturi nu prea pot sa-ti dau fiindca eu cred ca mai degraba e o chestiune de ritm al copilului decat de oboseala. Lara adormea la mine in brate cand ii era somn si in 5 minute era in stare sa se trezeasca si sa fie fresh pentru urmatoarele 3-4 ore fara probleme. Singura mea solutie a fost sa ma adaptez eu programului ei de somn. La tine sigur ca nu prea merge varianta asta fiindca il mai ai si pe Tudor si nu poti sa ii faci si lui program dupa Petra. Imi dau seama ca trebuie sa fie foarte complicat dar pe masura ce va creste sper sa devina mai usor pentru tine iar somnul ei sa se mai regleze. Cu alaptatul, si Lara a supt exclusiv pana pe la vreo 6 luni si nici de-atunci incolo n-a preferat alta mancare. Abia dupa ce nu i-am mai dat sa suga (la 2 ani si 2 luni!!!) a inceput sa manance mai bine. :)

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pe unde umblati fetelor? sau ati intrat deja in concediu ?!

Dati-mi si mie o idee cum sa o dezvat pe Malina de rosul unghiilor? Ca de vreo luna fata mea are o noua distractie....sa-si manance unghiutele . N-am incercat nimic drastic pana acum (gen piper sau boia pe degete), dar vad ca nu reusesc nimic cu frumosul.....cum s-o dezvat? Pana acum n-am avut asemenea probleme cu ea, dar de cand ii ies dariei dintisorii si sta mult cu mana-n gurita, a-nceput si ea sa o imite, numai ca ea isi roade si unghiile, spre deosebire de daria care doar isi maseaza gingiile!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, nu stiu ce sfat sa-ti dau . Daria mea isi rupe pielitele, sau nu stiu altfel cum sa le spun. E concentrata la desene sau la vreo poveste pe care o citesc eu si cu unghia aratatorului face ravagii degetului mare. Eu una mi-am ros unghiile (pana la sange) pana in clasa a 12 a . AAAA, si un alt obicei "transmis genetic " isi musca falcile (pe interior); asta-i de la mama mostenire. De cand o stiu asa face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor.
Am promis ca intru mai des, dar timpul asta e asa de scurt!
Suntem ca toti in pregatiri de Craciun. La capitolul cadouri, sotul i-ar cumpara in fiecare zi cate ceva lui Alexandru ca sa punem bine pt Mos. Nici nu stiu daca mai e cazul sa ma mai plang si eu, ca am un copil fff neascultator. De fapt, el in casa e cuminte, nu strica nimic, decat din gresala, dar afara e jale. Adica n-ar sta el langa noi de mana sau macar sa stea linistit. El vrea sa alerge si, sincer, imi e frica sa nu-l pierd. Nu l-am batut pana acum, dar mai tipam la el, dar nici asa nu intelege. Ne e asa de drag de el, dar are si momente ...de te scoate din minti.
In rest, va doresc sa aveti parte de niste sarbatori perfecte, Mosul sa va aduca numai bucurii si sanatate alaturi de cei dragi.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Ma mai primiti??
Saptamana asta a fost cea mai nasoala din acest an, am avut niscaiva probleme la servici cu manangeru cel nou si bou dar am marea satisfactie si bucurie ca totul s-a terminat in favoarea mea A fost destul de nasol ca s-a ajuns pana la directorul general, care a intervenit asa cum era de asteptat in favoarea mea
Apoi a fost acomodarea cu noua locuinta. Primele zile nici eu si nici Clau nu ne-am gasit locul, acum e mult mai bine, ba chiar suntem super incantati si se vede si pe noi ca nu mai suntem stresati ce si cum vorbim. Singurul lucru care ne lipseste e Raul, dar macar suntem linistiti ca lui ii e bine si nu intreaba de noi.
Am devenit femeie de casa si nu-mi vine sa cred ce obsedata de curatenie sunt. Probabil sau sper sa-mi treaca ca sunt prea prea Cand stateam la mama parca nu ma prea interesa, era mama acolo si facea ea, dar acum n-am cine-mi face si toata ziua sunt cu mopu in mana, cu aspiratorul, etc. Mancare fac si nu prea, ca aproape zilnic plec de la mama cu sufertasu
Raul e din nou (c)racit si de 3 zile am inceput si eu sa-i dau BRONHO VAXON. Laura parca tu i-ai dat la Dragos, esti multumita de el??

Cica e gata cafeaua No fug sa o beau si sa fumez vreo 100 de tigari da promit ca mai viu

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mickyy, imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. Tudor suge degetul si nu stiu cum sa-l dezvat. Ideea pe aici e sa lasi copilul sa le incerce pe toate ca se dezvata el cand e pregatit asa ca nu prea am pe cine sa intreb. Va pup
Andreea, cred ca toti sunt mai prapaditi la varsta asta, o sa-i treaca, trebuie doar sa fim atenti sa nu fie prostiile prea mari.
Clau, felicitari pentru mutat, cand il aduceti si pe Raul? De ce nu e si el cu voi?
Nedda, si eu zic ca e o chestiune de ritm. Afara iesim zilnic daca vremea ne permite, in carucior doarme, daca ne miscam, cum m-am oprit sau am intrat intr-un magazin parca are senzori. Eu sper sa se rezolve cu varsta, insa acum nu pot face nimic si il cam neglijez pe Tudor, noroc cu tati care se ocupa de el, insa el ar vrea-o si pe mami. Eu daca mai prind ceva timp, trebuie sa fac de mancare, curatenie si alte cele nu se mai pune problema, cam tot in grija lui tati sunt.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Help!Cum imi pun si eu o mutritza in semnatura?

Comorile lui mami

Mergi la inceput