Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Balbina spune:
N-am scris mai devreme, dar ma bucur si eu nespus ca Lucia ne-a dat un semn. Am vorbit cu ea pe messenger azi. Abia astept sa revina pe forum, si mie mi-e tare dor de ea.
Hai, nu mai intra nimeni acum seara pe aici?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Nastea23 spune:
Lilia, ce smechera e Amelia, si eu m-am amuzat citind mica ta istorioara, dar cind am ajuns la ***" ce fumoasa e mama" " tata, vezi ce fumoasa e mama" ,mi-au dat lacrimile, de bucurie sau tristete pina cind nu pot spune, caci bb al meu e inca mic, dar fetele totdeauna au fost mai blinde, asa ca cine stie voi auzi si eu cindva asa ceva de la micutul meu, oare.?
Ei, fetelor cu baitei mai maricei spuneti ati auzit asa ceva de la flacaii vostri?
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Veronica, hehe, putem pune de-un club deja. Din cite stiam eu, si Elena (Trin) tot acolo s-a cununat cu sotul ei.
Natalia, daca tot vorbiti de un club, se poate deschide un subiect noi la una din categoriile DC.
Apropo, daca tot se voreste de casatorie civila, religioasa cum serbati asa zile? Dar ce cadouri se primesc sau se fac?
Lucia, pupici pt Lauras, si speram sa ai posibilitate sa mai intri pina sau dupa sarbatori.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Veronica, pacat ca nu ai poze cu burtica, dar nu e nimic mai rabdam pina la intilneala.
Cu adevarat ati fost foarte harnicuti in we, dar nu uita si de odihna, ai nevoie acum mai mult decit inainte.
Alinka multa sanatate tie si micutului.
Cit despre somn, am auzit la tv ca ajuta la slabit.
Nastea23 spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Da mami cu tati au fost rai si nu primesc nimic de la nimeni, ca tre sa faca casa.
Diana, crezi ca numai voi ati fost rai? Nici la noi nu a venit mosu . De fapt niciodata nu am primit cadouri pe aceasta data, nici nu stiam de ea, rusine. Lasa ca la anul repar greseala, macar pentru micutul meu.
Ce mai nou la Natalita? Sa nu uiti sa pui poze cu cercei, bine?
Nastea23 spune:
Tania21, vreau poze cu nepotul tau, e posibil?
Am uitat, Diana, nu uita de salutari pentru Ludmila si de la mine si la burtic, sa nu i-a totul in cap, caci asa sunt barbatii, unii.
Cornelia, de ce nu scrii? Nu iti permite princesa? Sau mai mult pe la plimbare? Nu cumva faci ca mine? Cind vedeam ca nu vrea sa doarma Alexandre mergeam repijor la plimbare, apoi puteam si eu putin sa ma odihnesc pe un scaun, insa nu puteam dormi, dar in schimb citeam.
de la noi.
Nastea23 spune:
Fetelor, o noapte placuta, visuri placute toti ingerii sa va sarute pe voi si pe cei micuti.
Daca reusesc mai scriu miine, caci azi sunt fara puteri, am in gind atitea, si intrebari dar ...adorm deja.
Balbina spune:
Nastea, nici la noi n-a venit mosu Nicolae, dar am stabilit de la bun inceput ca va veni doar la Vlad. Noi il asteptam pe mos Craciun, si speram sa fie darnic.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Nastea23quote:
Originally posted by Balbina
Veronica, hehe, putem pune de-un club deja. Din cite stiam eu, si Elena (Trin) tot acolo s-a cununat cu sotul ei.
Natalia, daca tot vorbiti de un club, se poate deschide un subiect noi la una din categoriile DC.
Apropo, daca tot se voreste de casatorie civila, religioasa cum serbati asa zile? Dar ce cadouri se primesc sau se fac?
Asta ar fi un subclub, ca ar fi vorba tot de moldovence , lasa ca le ducem contul aicea, la noi in subiect.
Noi nu serbam aproape nicicum aniversarile de casatorie, de fapt ne pupam si ne uram reciproc sanatate si fericire. Dar nu organizam mese, cu cadouri si alea alea. Poate cind atingem o virsta rotunda, daca ajungem pina atunci.
Unica data pe care o sarbatorim este ziua de cind sintem impreuna, si fiind vorba de 1 ianuarie, ne e simplu in privinta mesei festive.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Davina spune:
Buna fetelor!
Nici la noi n-a venit mosul Nicolae.De fapt niciodata n-am primit cadouri de sarbatoarea asta .Azi am vrut sa-i fac surpriza Deannei si sotului impodobind bradul, dar nu mi s-a primit .Copkilu n-a vrut sa doarma cind m-a vazut cu bradul si sotul intimplator a venit la amiaza acasa ..asa ca am decorat impreuna .Primele ornamente le-a pus ea in brad si eu o pozam hihi.A fost vesel ,nici nu ma asteptam sa coopereze.
Nati am facut biscotti pentru prima data si mi-a placut la gust.Am si congelat o parte pentru Craciun.
Nastea frumoasa casuta ia adus bunica lui Alexandre.Receta de Napoleon am luat-o de www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=684212#684212" target="_blank">aici.
Crinia ti-ai decis cu ce te imbraci la party ?eu cred ca un "little black dress" te scoate din incurcatura ...tare faza cu copilu spaniolcei
Lilia si Diana ce frumos scrieti despre printzesele voastre ..te apuca o duiosenie .. multi pupici de la noi.
Ludmila si Lucia ce pacat ca nu aveti net ,ne lipsiti mult.
Tania da ce discoteci nu-s la Kiev ?sau n-ai cu cine te duce ?dansul arde caloriile si mai face si dispozitie buna.
fetele pupici si o zi buna.