Clubul moldovencelor de peste Prut (37)
Raspunsuri - Pagina 7
alegrutza spune:
Neatza fetele...n-am deloc somn la ora asta, cred ca ma trezeshte bebele sa-l prindem in flagrant delict pe mosh Nicolae:))Pentru ca a fost baieztel cuminte, moshu' i-a adus hainutze:)))
Ieri i-am luat primele hainutze, m-am abtinut eu cat am putut, dar gata ,acum ma intreb daca o sa rezist sa nu deskid ambalajul,n-as vrea sa se umple de microbi si praf,dar nu cred ca o sa rezist mult
La copilashii vostri ce le-a adus moshu? Sigur nu o nuielusha, la cat de dragalashi sunt, nici nu-i pasa moshului daca au fost cuminti sau nu:)
Ce bine ca am inteles in sfarshit ce-i cu mamica de bb2 cireshica sau piersicutza:)))) credeam ca asta-i un limbaj codat:))))
Natalia, ai dreptate in privinta aparatului, pt bebe am zis sa facem un efort, si nu-mi pare rau, ca parca au inceput sa se aranjeze lucrurile si cu mobilatul:) am fost f harnici in weekend,am dat comanda de mobila de bucatarie, iar luni vor veni deja sa o monteze
Merci tuturor pentru complimentele referitoare la nunta ,pozele intr-adevar au iesit bine,dar cel putin in cazul meu este meritul d-nei care m-a coafat si machiat si desigur al fotografului, ca de obicei, nu-s prea fotogenica.
quote:
Balbina:"Ma macina o curiozitate: din cite am inteles ati facut nunta la Chisinau. Atunci cum de aveti verighetele pe mina stinga? Eu stiu ca in Md se practica purtatul lor pe dreapta. Noua preotul ne-a pus verighetele pe mina dreapta, dar noi, imediat ce am iesit din biserica, repede le-am mutat pe mina ailalta, ca asa am hotarit mai demult, sa le purtam pe stinga.
Ce mi-a placut si tortul nuptial, ce mare a fost! Ati avut multi invitati? Cind a fost nunta?"
Da,nunta am facut-o la Chisinau, pe 14 septembrie 2003, iar verighetele le avem pe mana stanga pt ca asha am vrut noi, cununia religioasa am facut-o la biserica Sf.Teodora(e langa liceul Asachi), iar acolo preotul este pro-roman si respecta obiceiurile romanesti. Din cate stiu chiar si pe 25 decembrie face slujba de Craciun.
Si noua ne-a placut tortul,a fost f gustos, mai ales ca fiecare etaj era alt tip de tort, doar invelisul a fost comun la toate:)
Invitati am avut cam multi, 175, mai erau si invitati pe care ii vedeam pt prima oara (din partea parintilor sotului sau prieteni mai veki de-ai parintilor), dar in mare a fost bine.
Violetik, felicitari pentru succese, sa fie intr-un ceas bun!
Cornelia, Crinia, nici nu stiam ca am asha nashi celebri
Cornelia, sa nu ma batzi ca din cauza noastra n-au fost la nunta voastra,auzisem ceva discutii pe tema asta,acum stiu si cine au fost victimele:))consolare:se putea si mai rau-fata nashilor nashilor (spre ca se intelege) a trebuit sa amane nunta cu 2 saptamani tot din cauza asta
Crinia, da, nasha noastra este profa de franceza, o cheama Ludmila Ungureanu, a fost profa sotului in facultate, iar cu nashul a fost coleg de serviciu,cat a lucrat in Moldova.
alinkav, sanatate multa,pana duminica sper ca trece:)
Natalia, hmmmm, ce m-as da si eu cu saniutza, vreau sa , dar sa fie tot asha cald:)))))))
interesant linkul cu micile zburatoare:)
Nastea23, din pacate n-am inca nici o poza cu burtica, inca nu ne-a ajuns instrumentul:)))dar cum ajunge aparatul la noi, fac poze la tot ce mishca:))
Poza la oglinda e obligatorie:)))si nu numai poza, tre sa urmezi ritualul "gatitului" la oglinda , e super cand mai vrea cameramanu' sa stai in faza oglinzii sa te faci frumoasa 5 minute,ca sa aiba ce filma, asta in conditiile in care mare lucru nu poti face, cat poti aranja o shuvitza asha-zis "rebela":)))ei da'unde-i lege nu-i tocmeala!!!:)))
doroti_5, ai grija de tine si de mica printesa
Crinia, am rys cu pofta de faza cu ""Mama dar tu ce tot stii engleza?""
Fug la culcarici ca abia acum mi-a revenit pofta de somn!
asa creste bebicul
Balbina spune:
Karina, aici copiii se joaca si cu plastilina, care e netoxica (scrie pe ambalaj), dar n-are nici un gust. Mai exista si niste retete de aluat sarat (am gasit si pe DC, si pe forumuri rusesti, mai multe variante de retete), pe asta sigur nu-l pot minca. Chiar ne-am jucat intr-o zi cu Vlad, am facut mai mult aluat, l-am impartit in citeva bucati si am colorat fiecare cu colorant alimentar diferit. Pe urma am modelat diverse jucarii (covrigei, pui, biscuiti, cirese etc.) si le-am copt. Ele s-au intarit si apoi Vlad s-a jucat o buna vreme cu ele, insirind covrigi de diverse culori pe un siret.
Veronica, si noi tot la aceeasi biserica ne-am cununat cu sotul, dar ni s-au pus verighetele pe mina drepata. Poate trebuia sa specificam dinainte cum dorim?
Cit despre poze, lasa ca iti facem si noi la intilnire, daca nu te-ai razgindit sa vii, bineinteles.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Mosu i-a adus lui Vlad mai multe dulciuri, in special din gama Kinder (ma las pe mina producatorului, crezindu-l ca sint mai sanatoase pentru copil), dar si jeleuri, biscuiti, fructe si o jucarie mica. Special l-am trezit azi mai devreme, ca sa aiba timp sa se bucure de daruri inainte de a merge la cresa. Era tare haios cum scotea cite un obiect din cismulita aia imensa, surprins si fericit in acelasi timp. Acuma s-a dus la taica-su, sa-i spuna si sa-i arate ce i-a adus "nae" (adica mos nicolae ).
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Diana, "nervi v korobochku"! Lasa nervii, ca nu ajuta cu nimic, niciodata, numai iti consumi sanatatea. Cit despre fetele cele nesimtite care arata bine, sa stii ca fiecare are ceva sa-si reproseze . Trebuie sa te iubesti asa cum esti. Nasul sus si nu fi trista!
Astept sa vii cu noutati despre Ludmila.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Natali, poate si au cesi reprosa, dapu eu pe linga asta cu grasimea stii cite am de reprosat la mine?Si nasu cel care zici ca tre sa fie sus, si acela ii cirn .
Ludmila e bine, doar ca a esit deja in concediu, nu ii socotise bine astia de la policlinica si acum cica deja trebuia sa iasa, mai intra pe la servici, dar din fuga.
Si o zis sa no pirasc, da eu asta si o sa fac, inchipuitiva eu eri sun da ea plinge... o intreb ce ai(deja ma speriasem, imi batea inima...) da ea unde face "iti inchipui am avut o serbare la servici, si eu am fost esit doar vreo citeva ore si nu mio lasat nici o felie de tort..." ca acolo sunt doar barbati si ea totimpul pune, stringe, spala, da ei... mai in scurt eu am cicalito, ii rindu vostru sa o trageti de urechi, adica ea nu are grija sa nu plinga pentru Bogdanel, da are grija sa nu plinga ca nu io lasat nimeni tort.Cata batuta fata asta.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Fetelor asa imi pare de bine ca sunteti toate bine si sanatoase(Alina insanatosire cit mai repede sa intri si tu aici), si fericite, si o venit si Mos Nicolae.La noi nu prea a venit, ca vine la anul nou toti tre, Mos Nicolae, Craciun si Gerila(cica astai comunist, da nus comunistii la putere la noi?) si o sai aduca Natalitei un calut(inca nu stim de care) si o pereche mica de cercelusi(ca mai mari are, da vrem acum sai punem).
Da mami cu tati au fost rai si nu primesc nimic de la nimeni, ca tre sa faca casa.
Eu va pe fiecare si va doresc o zi buna.
Mai intru...
BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Asa, numai ce am stabilit ca avem cunoscuti comuni cu Lilia, o fata care a invatat cu mine la o facultate si am stat intrun camin, si imi placea tare mult de ea ca e desteapta si cel mai important ca cinta la ghitara(eu am visat totimpul sa pot sa cint), si cum zice Natalia ce micai lumea...
BOTEZ
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Diana, ei, daca ai nasul cirn, asta e un semn, sa fie mereu cu el sus. In primul rind, trebuie sa te accepti asa cum esti, iar daca nu-ti convine, atunci pune osul la treaba. Iti zic un secret: lumea te vede asa cum le spui tu ca esti. Daca le zici ca esti grasa si urita, lumea te crede, ca deh, tu stii mai bine. Iar daca le spui ca esti frumoasa si desteapta, anume asa ai sa fii perceputa de toti. Autosugestia e mare lucru, m-am convins nu o data.
Ludmila, saracuta, de la ce s-a suparat, dar o inteleg perfect. Tin minte si eu ce sensibila si emotiva eram in timpul sarcinii. Ma afecta si o privire mai ciudata a cuiva. Sa-i zici sa se duca sa-si cumpere ea ce tort vrea, sa-si faca pofta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Ludmila, saracuta, de la ce s-a suparat, dar o inteleg perfect. Tin minte si eu ce sensibila si emotiva eram in timpul sarcinii. Ma afecta si o privire mai ciudata a cuiva. Sa-i zici sa se duca sa-si cumpere ea ce tort vrea, sa-si faca pofta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Natalita nu era vorba de pofta, era vorba ca "nau bagato in seama" asa o zis ea, ca iam zis si eu sa se duca sasi cumpere tort si sa nu plinga din prostii.
BOTEZ
Asa de mari suntem
Violetik spune:
"Violetik, felicitari pentru succese, sa fie intr-un ceas bun!
Cornelia, Crinia, nici nu stiam ca am asha nashi celebri
Cornelia, sa nu ma batzi ca din cauza noastra n-au fost la nunta voastra,auzisem ceva discutii pe tema asta,acum stiu si cine au fost victimele:))consolare:se putea si mai rau-fata nashilor nashilor (spre ca se intelege) a trebuit sa amane nunta cu 2 saptamani tot din cauza asta
Crinia, da, nasha noastra este profa de franceza, o cheama Ludmila Ungureanu, a fost profa sotului in facultate, iar cu nashul a fost coleg de serviciu,cat a lucrat in Moldova."
Mercik fetelor de felicitari!
Si eu care credeam ca lumea e atit de mare... Pe Dna Ungureanu o cunosc si eu...e la citiva pasi de biroul meu Stam vizavi cu birourile. E o doamna tare de treaba, imi inspira incredere si o stimez pt asta. Nu o cunosc prea bine...doar atit ca avem birourile aproape.
Spuneam ca o sa fiu mai libera.... de unde... cred ca deja dupa sarbatori...( cred ca in vacanta o sa am timp liber, dar nici nu stiu nici atunci ca plecam la schiat la Brasov da data asta)
Sorry ca scriu atit de rar si putin, dar sa stiti ca inima si sufletul imi sint mereu cu voi!
Va mai scriu cum ma eliberez!
Succese!
Tania21 spune:
Buna dimineata
Asa un soare frumusel a iesit de dimineata ca mai mare dragul sa vii la servici!
Ce mai faceti? Eu is in asteptarea marilor reduceri in magazine, ca asa vreau sa ma mai innoiesc cu ceva...
In afara de asta cite planuri mi-am facut deja ma tem deam sa nu le uit Vreau tare sa merg undeva la sport - fitness, sala, sau bazin - macar o data pe saptamina fiecare din ocupatiile enumerate. Asa ca Diana daca ai nevoie sa dai jos ceva kile te invit cu cea mai mare placere sa mergem impreuna, asa si mie n-o sa-mi fie urit si la ambele cu folos!
Violeta bravo ca esti toata in treburi. Cine munceste mult se odihneste bine! Bine ca plecati la schiat in Brasov - minunat oras.
Fetelor va urez o zi cit mai frumoasa!