Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

De carte nu pot sa va spun deocamdata mare lucru, am frunzarit-o in drum spre casa si deocamdata impresia este una de soc, in ce priveste limbajul, e unul foarte indraznet. Dupa ce o citesc, va zic mai multe.
Tanya, educativa, hihi, buna intrebare, am sa-ti zic dupa aia, daca am invatat ceva nou pt. mine din carte.
Despre Thomas, i-am luat lui Vlad de Craciun www.tomy.co.uk/_image/PMOXRONO.jpg" target="_blank">un asemenea exemplar, are cam 20 cm lungime, si cind apesi pe masinist, locomotiva merge. Pe cutie scria ca e pentru copiii de la 12 luni in sus dar eu oricum i l-am luat, stiindu-l pe Vlad fan al acestui personaj.
La serbarea de la serviciul sotului, Vlad a primit www.tomy.co.uk/_image/EATWMFEJ.jpg" target="_blank">acest set, e o jucarie mult mai elaborata, desi locomotiva si vagoanele sint micute, de maxim 7-8 cm lungime. Ii place f. mult lui Vlad, vreo doua zile a fost captivat, pe urma s-a apucat sa dezasambleze calea ferata.
Thomasul nostru a fost luat din Diverta (mall), iar setul primit nu stiu de unde e. Insa am vazut alte seturi cu cale ferata si Thomas tot in Diverta, si in magazinele Miniblu. Sper ca te-am lamurit si vei mai gasi jucarii pt. Chris.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Diana, ce figura e Natalita, tare-i bravo! Hehe, vezi ca acuma incepe perioada cea mai captivanta, tre sa sta cu ochiul pe fata continuu.

Ce zgirciti sint angajatorii, nici macar cu ceva sa-i recompenseze pe angajati pentru ca au muncit din greu in ultimele luni.
Poate totusi li se trezeste "sovestea" inainte de sarbatori.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Nataly,saru'mana,chiar mai lamurit f.f.bine
Uite, eu la Diverta nici nu m-am gandit, cu toate ca stiu ca acolo gasesti jucarii bune, idee buna mi-ai dat.Lui Chris tot ii place f.mult Thomas,e desenul lui preferat la moment
Am venit de curand de la serbarea lui Chris,au primit cadouri destul de bune si potrivite zic eu,spre deosebire de anul trecut, dulciuri de la Kinder si 2 masinute mai maricele cu telecomanda,asa ca el e tare incantat,acum sta tot cu ele si le examineaza
V-am pupat,bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara moldovencele!

Bine ai revenit Elena!!!!Chiar ca as vrea sa ninga........
Multumesc foarte mult ptr bombonele, le-am ascuns bine , sa le pun sub brad de Craciun.

Noi, ca de altfel 3 ani la rand, facem bradul rosu-auriu, ptr ca nu am timp mai deloc sa iau alte culori. As prefera sa-l fac in culori diferite, am vazut niste globuri super tari la Prektiker de culori diferite, dar nu-l mai fac cum vroiam, ci asa cum il faceam de pana acum.
Bradul il luam vineri, desi nu mai am rabdare, mai ales cand vad cum cara unii brazii........dar asta este, rabd pana vineri.
Lui Alex ii luam masinute de colectie, ca sunt pasiunea lui, nu ca nu ar avea cel putin 10 si inca vreo 5 la gradi, dar cum am zis sunt de colectie, asa ca noi colectionam!
Noua nu ne luam cadouri anul asta, ba da mint ptiu...........dar asta va spun oleaca mai tarziu, despre ce cadou e vorba.......e destul de marisor cadou!

De Craciun gatesc asa: 3 salate(miasnoi cu pui, krabovii, si inca unul cu ciuperci si pui, racituri, sarmale, ceva friptura marinata si prajituri),fina mea deja mi-a facut zakaz ptr prajituri Brownies, asa ca tre sa fac portia dubla.

Cam atat de la noi....

Alina si Alex

Mergi la inceput

Alinka, ce te incurca sa-ti cumperi globuri frumoase atunci cind le vezi la magazin? Mie imi place tare sa cumpar ornamente noi pt. brad, din pacate, anul asta am luat doar un set de globuri albastre, alese de Vlad, restul le-am tot aminat, sa vad daca mai reusesc sa cumpar ceva pina fac bradul.
Si Vlad e pasionat de masinute, avem si noi multe. Dar dupa cite am vazut in familiile cu baieti mai mari, ce avem noi, e un fleac.
Astept cu interes sa aflu ce cadou va va aduce mosul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Privet fetili!
Am impresia ca toata lumea e la cumparaturi, bate vintu pe aici.
Mai in scurt eu mam atmicit, va astept si pe voi.
o zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Chiar ca sufla vintul pe aici.

Diana, deci voi n-o sa aveti liber pe 25, de Craciun pe stil nou? Mi se pare asa neobisnuit sa lucreze cineva in aceasta zi, dar ma rog, nu e sarbatoare universala.
Aici e liber pe 25 si 26, iar unele firme (cum ar fi cea la care lucreaza sotul) au dat liber si in perioada dintre sarbatori, adica pina pe 3 ianuarie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Da Nataly, o sa lucram pe 25.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

salut fetele.
Noi am fost azi la vaccin. O plans putin si mi s-o rupt inima. Dar acasa o dormit tare muuuult, cred ca ultima data cand o dormit asa o fost la maternitate, cand avea icter Mi-am facut si curatenie, si mancare - gospodina, ce mai! Sper sa nu-mi faca febra si sa doarma la noapte. Va pup.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Apar si eu. Cand vad cat de rar scrieti, nici nu am chef sa scriu.. Sper sa ne revenim cat de curand.
Vad ca nimeni nu mi-a dat nici o idee de alte cadouri. Dupa Revelion, tr sa ne apucam sa luam cadouri pentru cei din Moldova. Si tare greu mai e, mai ales ca unele sunt pentru persoane care nu prea stii de ce au nevoie in acest moment( de, daca ne vedem rar).

Elena, ma bucur ca ai trecut pe-aici. Sper sa aduci si zapada cu tine.

Daca mai trec si celelalte fete date disparute, cu siguranta o sa ninga. Dar cred ca ati auzit-o pe Natalia ca nu vrea zapada acuma si mai asteptati cu scrisul pana se intoarce din vizita, aa?

Diana, ce frumos povestesti de Natalitza. Si vad ca progreseaza mereu. Pupici multi de la noi. Stiu ca in Moldova nu se sta acasa pe 25. Asa e daca sunt comunistii la putere, tot traditiile Uniunii Sovietice se pastreaza.
Si chestia cu prima, tot e cam rara in Moldova. Ft ft putine firme care dau ceva de sarbatori. Ma refer la prima in bani. Ca asa, parca se dadeau bomboane macar pentru copiii angajatilor.

Cristina, ptiu-ptiu sa nu fie de deochi cat a dormit puiutul tau. Sa stii ca mi-am dat seama si eu, cat conteaza sa ai cateva ore libere. Poti face atatea lucruri in casa!. Am noroc ca parintii sotului nu stau departe si uneori o ducem pe Amelia pe cateva ore si eu pot sa fac treaba linistita. Acuma insa soacra mea lucreaza 13 ore pe zi!!!( adica de la 7 la 8 seara) ca sa termine comanda, sa poata avea liber de Craciun. Asa ca ma descurc cum pot cu Amelia prin casa.
Tinem pumnii sa nu faca Vladut febra.

Alinka, nici eu nu am mai cumparat ornamente noi anul asta. O sa fie rosu ca in ultimii doi ani. Am de gand sa aduc ornamentele de la parintii mei de acasa. Sunt ornamente simple, vechi, dar care imi aduc o nostalgie aparte. Iar ei nu mai fac brad acuma, asa ca probabil o sa ni le dea cu placere.

Tanya, ce au facut copii la serbare? Chris a avut ceva de prezentat? Cum s-a descurcat? Eu abia astept cand o voi duce pe Amelia la gradi si voi merge la serbari. E asa o emotie si o mandrie sa iti vezi copilul prezentand ceva...

Mancare: fasole si taitei cu branza( mai mult pentru Amelia).

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput