Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Diana super pozele,ce "rupta" e Timeea in carucior.
Alinush super pozele voastre de familie si cea cu papucasii.
Fetelor ieri am fost de o harnicieeeee,stiam ca azi e sarbatoare si o lalai .Am spalat perdelele de pe parter,geamurile,mai am doar pe exterior unul maaare de 3,5/1,5,la birou , la spalatorie pe interior,la baia de servici si la camara si gata cu geamurile .Am pus o instalatie cu beculete rosii la dormitor,arata super aseara mai ales ca jaluzelele sunt rosii .Am pus si pe parter luminitze dar nu am mai avut banda de lipit,cumpar azi si termin cu luminilie.
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Magda deci la voi vine deja craciunul?Chiar ca ai fost harnica!

Alinush chiar e beton poza cu papucii!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi Carmen -Nico si Nicolas!
carmen si mie imi place tare mult cum vorbeste mela! Si eu eram translatorul lui Tudor
Alina fain a asezat dragos pauceii. Si la noi a fost nebunie aseara. de abia am reusit. Tta a trebuit sa-i faca nu stiu cate variante de masini cu lego, iar Tudor cu mama jocurile din carte. vreau sa va spun ca am facut aseara mai bine de jumate din carte iar dimineata primul lucru cand s-a trezit a intrebat de ea. Are o parte cu abtibilduri care se pun in carte. de ex mama are o lista de cumparaturi cu imagini si copilul trebuie sa le gaseasca intre alea multe si sa puna in plasa sau sunt flori de culori diferite si la fiecare sa-i pui albinuta de aceeasi culoare sau animale si multe altele foarte interesante.
A facut si Ioana saracuta conjunctivita, acum dimineata am vazut ca are ochisorul lipit.
Pe tudor lam trimis la gradi ca e mai bine si numa bine ca vine si la gradi mosul azi. A zis Cipri ca i s-a luminat fata cand a auzit la gradi ca vine mosul.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi Ani Nicoleta!

La multi ani Nicolas!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

La multi ani Carmen-Nicoleta!

Multumim si noi de urari!

Gabi imi pare rau ca si ioana are conjunctivita....Sper sa-i treaca repede!

Si Alesio e tare preocupat de cadourile de la Mosu.......de aia pot sta linistita pe DC acum!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani, Nicolas!
La multi ani, Nico!

Si la noi a venit mosu si culmea a fost mult mai darnic decat ne asteptam noi Pe langa cele cumparate de noi, a venit si la vecini A mai primit o mitraliera (asta chiar e un mic terorist, e pasionat de pistoale, mitraliere, etc ) o jucarioara si multe dulciuri si fructe! A mai venit mosu si la sora mea si a adus pentru Raul niste hainite si dulciuri. A fost in extaz copilul. Acum e cu mama la biserica ca "mi-a shpus mie peotu Aulel (Aurel) ca vine moshu si acasha la Doamne Doamne" Abia astept sa se faca 12.30 sa-l sun sa vad daca a venit moshulica

Mergi la inceput

Clau !Mortal mitraliorul tau! Zici ca-i plac pustile, pistoalele?Poate il faci politist!
Alesio are treaba acum cu literele!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!
LA MULTI ANI NICOLAS!

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

LA MULTI MULTI MULTI ANI FERICITI
NICOLETA SI NICOLAS !!!!!

Maria Rubi

Mergi la inceput

Avem si noi www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">poze proaspete(aburinde chiar)!!!

Pupici!

Mergi la inceput