Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am uitat am fost cu copii la aprinderea beculetelor in pomul de la primarie. Nu mi s-a parut asa de reusit ca anul trecut. Voi ati fost?

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha noi am dat un giro acum seara pe la bradul primariei si ne-a placut de el .Cat despre poze ,asteptam sa le vedem.

"Doane feiete" Diana dar scumpa mai e "Tiieia" , pt deochi .

Mey Ioana dar de cata vreme faceti voi exercitii cu scrisoarea mosului ? noi am inceput de azi dimineata cu cizmele si povestea cum ca daca e ascultatoare si intelegatoare ..... si ce a retinut ea a fost ca "Mos Nitiiaie adadasi geam " adica Mosu Nicolaie vine la adidasii din geam , ma rog erau cizme dar a uitat .

Am uitat sa va spun ca primul lucru pe care a pus mana Mel au fost bananele si apoi am studiat pe indelete cartile , deci succes total la primul Mos Nicolaie.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mey da' harnice ati mai fost!

Alinush am mai scris reteta odata....dc nu o gasesti(nu ai salvat-o) zi-mi si ti-o mai dau odata!
Din obisnuinta am trecut iarasi la portocaliu...

Flavia si al meu mormoloc mai are crize din astea de plans....cateodata....

Diana sa stapaniti sanatosi masina...
E adorabila Timeea!Are niste ochisori frumosi...!

Somleac si noi am vrut sa mergem la aprinderea beculetelor....dar am ratat faza ca tocmai a venit Mosu' cu cadourile si n-am mai avut timp de iesiri....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mihaela, iti faci cont la webshots.com, iti faci acolo album si apoi pui link-ul aici ca sa le putem vedea noi, ai grija sa le pui pe public nu pe privat. Bine ca nu s-a imbolnavit si Matia de la sotul tau.
A fost fain la concert?

Carmen, deci au avut succes bananele.
Mai ce-mi place cum vorbeste Mela!

Flavia, si noi facem eco de sold la 4-5 luni, se face la Policlinica de la Ziridava. Bine ca ai laptic destul pentru Bogdan.

La Adelina ia adus Mosul si o papusica care spune mama, tata, papa si plange. Fetelor, daca ati fi vazut ce scumpa era cum vroia sa vorbeasca cu papusa, era mortala, tot timpul isi tinea buzele ca si cum ar spune litera "o", si dadea din maini si picioare.
I-am zis la Calin ca ii pun papusa sa vorbeasca cand n-am eu chef. Dragos a fost si el incantat, dar sa nu va spun ce galagie era in casa ca toate jucariile au baterii....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Dragos a fost si el incantat, dar sa nu va spun ce galagie era in casa ca toate jucariile au baterii....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Zici ca-ti place vocabularul Mimiei ? ne cam spune lumea ca vorbeste mult pt varsta ei .Stai sa-l vezi pe Ovi cand e singur cu ea ca nu se descurca , tot ma striga si ma intreaba ce spune

poze

Mergi la inceput

Ioana, ai scris si tu intre timp.
Asa mi se parea si mie ca ai scris reteta si stiu ca am salvat-o, dar cred ca era in celalalt calculator care s-a bulit si am pierdut tot, asa ca te rog s-o mai scrii o data.

Diana, eu nu pot vedea pozele, se vede doar ce e scris sub ele. Stai ca mai incerc...ba se vede acum...
Ce scump ii eschimosul si ce mare e!

Am uitat sa va zic ce frumos si-a aranjat Dragos ghetutele si a vrut neaparat sa le puna si papuceii Adelinei, uitati ce mortali sunt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Zici ca-ti place vocabularul Mimiei ? ne cam spune lumea ca vorbeste mult pt varsta ei .Stai sa-l vezi pe Ovi cand e singur cu ea ca nu se descurca , tot ma striga si ma intreaba ce spune

poze
[/quote]

Deci, tu esti pe post de translator in casa!

Mergi la inceput

Deocamdata da , mai vad eu cui predau stafeta din ianuarie

am uitat , papucii sunt mortali Alina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumim fetelor de aprecieri!

Mihaela, duminica ati facut botezul? Ca noi am fost la slujba la Bodrog... Dar n-am vazut nici o pregatire de botez, poate a fost mai tarziu. Oricum felicitari micului crestin!

Alina, ce draguti sunt papuceii!

Carmen, Mimia nor-mea e un mic fenomen pup-o mama soacra pe ea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

CELOR CE POARTA NUMELE DE NICOLAE....SI DERIVATELE!....SI IN PRIMUL RAND INGERASULUI NOSTRU MIC, NICOLAS!!!!

Alinush Mosu nostru a fost mai inspirat ca nu a adus jucarii cu baterii.........da' tot a dat-o cu bata-n balta ca a adus o ...toba si o trompeta....cu care tot ne face creierii tzandari...!
Pun reteta mai tarziu un pic

Somleac sa va traiasca micul crestin!

Carmen cam o saptamana i-am tot povestit de Mosul....si de cateva ori i-am zis ca-i scriem scrisoare(si ovi ii exemplifica cum...iar el a receptionat).
Ce fain vorbeste Mel!

Ma striga sa mergem sa ne jucam cu jucariile de la Mosu'!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput