Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi chiar azi am fost, personal.

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, si eu am fost personal ca la Calin nu a vrut sa-i dea.
Eu i-am scos la 1 noiembrie.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Eu de ieri sunt in concediu,mai am 11 zile(din 31 ).
Clauditzo va mutarati?
Gabi cum merge conjunctivita cu Tobrexul,esti multumita?
Flaviutza cum stai cu moralul?Suuuus ca vin sarbatorile .
Alinush cam devreme ai postat aseara?Ai avut si alta treaba?
Eu incep sa ma zolesc cu curatenia mare.Saptamana trecuta am frecat baia de la etaj,am spalat cateva geamuri dar mai ammmmm.acum imi beau cafeaua si apoi pana merg dupa Biutza merg sa randui in camera de haine ca nu preaimi place cum am facur rocada vara-iarna si sa curat si becurile (duc scara sus ).Dupa masa ma pun sa mai spal geamuri,doar le termin saptamana asta.Ieri dupa-masa am fost si la scoala la 2 cursuri,Doamne ce nu mai am nervi,bine ca sunt pe ultima suta ,sigur n-as mai lua-o de la inceput .
Ce le-ati luat la copilasi de mos Nicolae?La noi a venit sambata seara .Am cumparat un fotoliu gonflabil din acela mare de la Ziri.Biutza a mai avut unul galben mai mic dar l-a spart si tare si-a dorit unul.
Na hai ca va las,o zi buna si numai bine voua si copilasilor.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda sunt multumita de tobrex. ieri i-am pus si azi nu mai are nimic? Sa-i mai pun? Am zis ca nu il mia chinui ca numa imobilizat pot sa i le pun. Si nici nu stiu cat ii intra in ochi. Oricum cred ca au intrat din moment ce i-a trecut.
la Tudor inca nu a venit moshu numa la bunici,si i-a adus o masina de curse formula 1. Acasa vine deseara (daca ii cuminte). I-am luat un lego masini creator, o carte cu jocuri logice, strampi, un prosop cu om de zapada + cizmultita decorativa . de abia astept sa vina seara

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Magda spor la curatenie!

Flaviaaaaaaaaaa?????Ce mai faceti voi?

Noi am fost aseara in Selgros si a vazut Alesio un joc cu masinute cu litere.....si l-a luat de pe raft ca "e al meu"!Si i-am zis ca nu il putem lua, dar ca i-l aduce Mosu dc e cuminte....asa ca diseara vine Mosu cu "cadoul cu litere" si un puzzle....si ceva fructe.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi mai pune-i 2 zile ca sa nu faca recidiva.Eu am patit cu Biutza ca i-a trecut intr-o zi cum spui tu si gata nu am mai pus si iar ne-am trezit ca ,curgea ochisorul.Biutza tare sensibila a fost la ochisori cand a fost mica.Tot timpul aveam Tobrex in frigider,asta pana pe la 5 ani,nu stiu de ce.Acum nu mai avem probleme.
pupici,merg dupa Biutza

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Ce vreme nasoala afara, nu-mi place deloc.

Vine si la noi Mosul diseara si ne aduce un robot(e cu telecomanda si face mai multe chestii, inca nu stiu nici eu exact ca doar Calin l-a "verificat"), un tir cu mai multe masinute in el si un puzzle (Dragos e tare pasionat de puzzle in ultimul timp).

Avem pozici noi de duminica cand am fost la Bihor.
Mai avem cateva in telefonul lui Calin, trebuie sa le descarce.

Fug ca am treaba, trebuie sa calc, sa fac mancare, putina curatenie...revin mai tarziu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alinush sunt superbe pozele cu voi 4!Ce dulce e Adelina...si grasunica!Si pozele cu rame sunt superbe!

Mai fetelor ce mai faceti de mancare?Ca sunt iarasi in pana de idei....!

Pupici!

Mergi la inceput

Ioana, azi noapte ma jucam cu pozele, le-am pus in rame. mi-am descarcat Photo Frame, dar ma lasa doar 15 zile.
Eu fac de mancare azi piept de pui in vasul roman, a avut succes data trecuta si azi fac iar.

Mergi la inceput

Fetelor sa va zic ce dulce a fost gongolinul nostru:

Alesio i-a scris aseara impreuna cu Ovi scrisoare la mosul si suna cam asa:
"Daga Mos Nicolae, eu sunt Puf Alesio Andei si sun cuminte,odonat si sunt dulceatza si ingeasul lui mama si te og sa-mi aduci un cadou cu litee.Am si un fatio pe cae il cheama Nicolas Mihai si pe cae il iubesc foate foate mult "(Draga Mos Nicolae, eu sunt Puf Alesio Andrei si sunt cuminte,ordonat si sunt dulceatza si ingerasul lui mama si te rog sa-mi aduci un cadou cu litere.Am si un fratior pe care il cheama Nicolas Mihai si pe care il iubesc foarte foarte mult).
Scrisoarea de care v-am zis a fost compusa de Alesio(in prealabil tot i-a povestit Ovi cum o sa-i scriem scrisoare la Mosu....iar copilul a bagat la cap...)aseara(Alesio dicta, Ovi scria).
Asa ca Mosu se conformeaza si ii aduce cadoul cu litere(cel de care va ziceam din Selgros) si ce v-am mai zis+ ce mai lasa pe la matusa, pe la unchi...la bunic...

Alinush eu cred ca fac ceva ciorba azi...chiar daca nu-mi place(s-o pap)...si habar n-am ce sa fac felul 2.......dar numai de ciuda mai fac un tort Diplomat....ca doar avem si noi un sarbatorit de Nicolae maine...

Pupici!

Mergi la inceput